Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

po 29 tc jak często do ginekologa?

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

jak często chodziłyście do ginekologa po 29 tc? Ja d o tej pory chodziłam co 3 -4 tygodnie, ale ostatnio przeczytałam gdzieś, że teraz wizyty będą co 2 tygodnie a od ósmeo miesiąca co tydzien? Prawda to? Dodam, ze chodze prywatnie i kazda wizyta to dla mnie wydatek 80 zł.

Gość mamapooodluszka
??

Gość co za bzduraaa
ja jestem 34 i dopiero teraz bd chodzic co 2 tyg.

Gość camerun
ja co trzy godziny 🖐️

Gość mamapooodluszka
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko najklejki z bananów

Gość Benjamina
Zapraszam na forum www.rajkobiety.pl tu rozmawiamy całkiem poważnie

Od 30 tc chodzę co dwa tygodnie, ale to tez od lekarza zalezy jak zleci czasami chodzą dziewczyny od poczatku do konca co 3 tygodnie

Chodziłam co miesiąc. Od 32 tc co dwa tygodnie. Płacę 150-200zł tak u nas zarabiają lekarze:(

Gość mamapooodluszka
no teraz juznie bede zmieniac lekarza, ale postanowilam, ze jesli bede kiedys jeszcze w ciazy to chodze do gina na nfz, bo takie wizyty co 2 tygodnie to dla mnie bez sensu - no chyba ze cos sie dzieje. Tylko po to zeby wydoic kase od pacjenta.

ja chodziłam co 4, a w 36 td. pow., żebym przyszła za 3 tyg., czyli przed terminem.. jak ciąża przebiega ok, to niektórzy nie zapraszają częściej - od lekarza zależy ... (też chodzę prywatnie)

Mnie też lekarz często nie zaprasza do siebie;-) Jestem w 37 t a ostatnio miałam miesiąc przerwy, teraz też mam wizytę za 3 tygodnie i będę kilka dni przed terminem. Ale wyniki mam książkowe.

Gość latoWkolo
jeśli co ciążą jest coś nie tak,tzn np skracająca sie szyjka itp to wizyty częściej.

dokładnie wszystko zależy od tego jak przebiega ciąża ja miałam ciąże problemtatyczne to w pierwszej do 24tc chodziłam co 2 tyg a od 24tc byłam na aż jednej wizycie w 27tc bo reszte przeleżałam w szpitalach a i tak urodziłam w 33tc w drugiej ciąży też miałam wizyty co 2 tygodnie do 30tc potem co tydzień a od 36tc do końca w szpitalu urodziłam w 41tc