Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

faceci nienaiwidzę Was :((((((((((((((((

Polecane posty

najgorsze jest to,że przez te kilka godzin byłam taka wstawiona i zadowolona z siebie że nie myślałam o samotności i tęsknocie za byłym 😭 w ogole o nim nie mysle :( a on pewnie leży gdzies w kącie i płacze 😭 czuje sie podle

zrypany cicho tam, z resztą wiem, ze jestes podszywem

Gość zrypanezycie
a nie masz ochoty na bolcowanko??? :D

kiedy mam wyrywać? a po co w ogóle to robić? i tak z żadnym nie pobede dłużej niż 5 minut ...zresztą ja wyrywam wszystkich jak leci a w moje sieci wpadają tylko małe tureckie rybki pipki :(

Gość zrypanezycie
pewnie wolisz jakiegoś pizdusia we flanelowej koszuli :D

bede tak wyrywać...eh do dupy :( a wszystko przez mojego byłego bo mnie nie doceniał! :( a przecież zasługuje na komplementy i spojrzenia niczym wygłodniały lampart na pustyni który widzi co on tam widział:classic_cool:?

Gość szmatę mi zabrał!
wyrwij studencinę z roku, albo doktoranta, albo no dobra...profesora. Po co? No właśnie. Takie coś.

zdecydowanie bez koszuli i nie pizdusia, tylko toruńską dupeczkę :D

studencinę to już przerabiałam:O :( nie teraz czuję zażenowanie i odrazę, obym we wtorek znowu czuła sie jak dawniej, a jesli coś we mnie pękło? zostalam zgwałcona mentalnie! :( 😭 nie interesują mnie profesrowoie i inni....

Gość zrypanezycie
toruńską dupeczkę? :D czyli pizdusia i pedała :D

na pewno nie większego niż Ty:D czkawka kto tam dzwoni?

Gość szmatę mi zabrał!
oczywiście, że wielokrotnie tak się czułem i właśnie dlatego piszę do Ciebie to, co piszę. A wiem, co piszę? No, nie jestem pewien. Chyba tak.

Gość zrypanezycie
zajebałbym ci w pysk za te słowa szmato

umówiłam sie z nim na jutro :( tak wstępnie znaczy czy mi odbiło do reszty / /????!!! no ale przynajmniej bede miała sie z kim opalać a może wiecie jakiś dobry Polak podejdzie i mi pomoze? :( a w ogole to podobał mi sie ten niższy (ode mnie) a wyzszy wydawał mi sie ładny ale żeby był chociaz Włochem no bo TUREK? ale przynajmniej teraz wiemjak ma na imie:D ale sie wrobiłam no nic jaja beda co nie?

Gość zrypanezycie
jaja jak berety, zostaniesz krową rozpłodową terrorystów

a widziałam przystojnego Polaka z grubą lochą a propos loch dlaczego ja mam takiego pecha że na mnie POLACY nie lecą :( to przez Was spotkam sie za Turkiem :( zrobię to a potem skoczę :(

Gość szmatę mi zabrał!
bardzo dobrze. Udanej randki, choć znowu nie ogarniam, czy z Turkiem, czy z polucjantem? :D

barddzo dobrze ? :( aż tak mi źle życzysz...żadna to randka... po co ja sie wpakowałam w to :( niestety nie z policjantem wiesz co chyba wykrece sie nie bede sie tak poniżać z drugiej strony często widuje kobiety z o wiele ciemniejszymi typami, on jest taki jasny prawie jak no nie przypuszczałabym że to TUREK cholera! nie był ciapaty dlatego tylko na niego spojrzałam, obejrzałam sie do tyłu, pomachałam i takie tam :D :D byłam pewna że to POLAK :(

Gość zrypanezycie
moim zdaniem chce ją podstępnie zwabić, zabić i przerobić na kebab który sprzeda na centralnym

Gość foremny krytyk
Ja pierdole...kobiety nie powinny pić alkoholu:O

oto prestiżowe nacje z którymi wolno sie zadawać i pokazwyać publicznie: a) niemcy b) australiczykowie c) polacy d) anglicy e) no i tyle

Gość zrypanezycie
szczerze to chętnie skosztowałbym kebaba z czkawki :D

dużo by tego kebaba ze mnie nie miał :D ale chodzi mi o to - czy czułeś sie tak beznadziejnie bo zarywałeś laski a potem tego żałowałeś ?

zostań ambasodorką marki ... wwidzicie tą reklamę? coś wam powiem ta laska jest łudząco podobna do mojego EXA!!!!!!!!! piękna prawda? on taki własnie był wielkie niebieskie oczy :( :( od tamtej pory juz nie miałam niebieskookiego :( same oczy w kolorze sraki ;( :( wszyscy mają brazowe kurva nawet ałstrlaijczyk nawet policjant wszyscy

Gość szmatę mi zabrał!
jak żałowałem, to kończyłem i już. (często żałowałem, że nie zarywałem :D ) Spróbować warto c'nie?