Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

faceci nienaiwidzę Was :((((((((((((((((

Polecane posty

Gość szmatę mi zabrał!
Turcy to nie Arabowie :)

no to spierdalaj jak ci nie podoba sie ja oge gadac sama ze sobą nawet a ty wytryniaj z mojego topiku idiotko pewnie w swojej wsi nie masz takich atrakcji 😠

Gość zrypanezycie
dla mnie to samo.

Egipcjanin tez mnie podrywał a turek powiedział że jest muslimem wiec jeden chooy bo i tak nie byli prawikami! to co ta za wiara jak spuscili z człona nie chciałabym takiego :( a koleś z egiptu do mnie że ma na imie Michał :D masakra powiedział że podwiezie naas autem a ja jakie ma? ferari a on że fiat! to uciekłam :( :O i tyle :classic_cool:

Gość zrypanezycie
jak mozna byc tak zalosnym i pisac na kafe, opowiadac o jakis arabach ze sie z nimi gadalo. niedosc ze jest ich za duzo w pl to sie tepa idiotka nimi podnieca. co za tepy łeb.

Gość szmatę mi zabrał!
Basia?

sp - z jakiego topiku masz nick? bo na ogólnej nie widze nic o szmacie przepraszam za brak kultury ale jestem naprawdę wsciekła i pobudzona

Ehhh a ilu ja facetów przez ten weekend poznałam :classic_cool: żaden mi się nie spodobał :( a tylu olsztyńskich studencików się kręciło na kortowiadzie...niestety większość to prawiczki, które chciały tylko stracić cnotę :D nawet byłego widziałam, czaicie? milion ludzi było, nie widziałam prawie nikogo znajomego, a jego musiałam. To jakiś znak czy co :O

jakbyś umiała czytać to byś zobaczyła moją rozpacz! samych ciapatych spotykałam!!!!!! własnie narzekam na to......................

Gość szmatę mi zabrał!
ps. z filmu pod tytułem "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz".

Gość zrypanezycie
laski tez byly na korto, tylko wiekszosc to pewnie w krzakach po alkholu ciagnela

a były też prawik i chciał stracić cnotę? :D ja to bym chciała gdzieś wyjechać...żeby samych POLAKÓW SPOTYKAĆ! 😠 mam dośc arabow ale na wioche też nie pojade bo wiochmena nie chcę:( chcę : białego wrażliwego z Polskim korzeniem może być niemcem, polakiem albo litwinem nawet anglikiem ale nie szkotem to tak wiele? i przystojny żeby był koniecznie z prawem jazdy i samochodem innym niz: fiat daewoo skoda opel to nie są wielkie wymagania już nawet nie musi być wyższy ode mnie

coś TY :O kortowiada to grzeczna, kulturalna zabawa BEZ alkoholu 🖐️

Gość zrypanezycie
ja tam rundke zrobilem az do mostu nad rzeczką i wrocilem do domu bo sam bylem i wiocha samemu chodzic. wypilem w domu 4 piwa i poszedlem spac. dzien jak dzien, taki sam jak inne ;/

mam dużo testosteronu chyba ? praptaku ja do Ciebie napisałam to! widocznie zawstydziłeś sie, a o klawiszam? mam 87 nie 88 co Ty na to?

Gość szmatę mi zabrał!
co? O klawiszach? Odnośnie wierszyka?

zrypanezycie Tyy z olszyyna? Samemu to lipton jak nic..ale dobrze, że już się skończyło, bo 4 dni w olsztynie niszczy jak cholera :classic_cool:

Gość zrypanezycie
tak z olsztyna, ale rzadko wychodze z domu. takie moje zycie :classic_cool:

zrypanezycie to masz naprawde zrypane zycie :( rozumiem juz te frustracje ja to np wypilam jedno piwo! i to 6 godzin temu a dalej mną talepie 😠 i zaluje że wyszłam z domu, wole samotne spacery w zadumie niz takie cos :( :O tak o wierszyku

Gość szmatę mi zabrał!
88 klawiszy ma fortepian i o niego mi chodziło :) ale miło Cię widzieć

Gość zrypanezycie
ja przynajmniej nie zdaje relacji na kafe ze swojego zycia :D

nie chce mi sie życ i boli mnie głowa metro przyjechało o 22:20 i tak pomyślałam że byłoby dobrze pod nie wskoczyć o 22:22 czy to nie byłaby piękna śmierć? :( moje życie jest takie puste i prózne :(

na juwe w toruniu poznałam takiego jednego :O miło, sympatycznie aż do chwili gdy nie przylazała jego dziewczyna :D ja pierdole, ja to mam szczescie :D

Gość PanBuk
zrypanezycie - a nie zdajesz???? Od dwóch godzin jęcząc?

każdy robi to na co ma ochotę miło Cie widzieć - no mi Ciebie też zresztą napisałam o tym w jednym z piewszych akapitów :D ale WLC wział sobie to do serca więc mu nie odbieram tego :classic_cool: a było skierowane do Ciebie :)