Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

faceci nienaiwidzę Was :((((((((((((((((

Polecane posty

wiecie co :O żal po prostu jesteście beznadziejni!!!!!!!! już wolę jak macie mnie w udzie i nie podrywacie :(

Gość szmatę mi zabrał!
ŁOOO MATKOOOO! :D

Gość zxcdret
co za pizda durna,ale masz marzenia

każde zauroczenie mija gdy chłopak podejdzie bliżej :( moje życie to porażka i rozczarowanie :(

tak pizda durna bo płakałam że nikt mnie nie podrywa, a dzisiaj taki szał pał na mieście że ...................!!{zly] nie wiedziałam gdzie sie gapić! pełno wolnych przystojnych samców,a nawet ci zajęci sie gapili no i nie powiem że ja sie nie gapiłam tyle że byłam pijana i nawet jakiś dziadek mnie poderwał :) pytając o autobus :classic_cool:

Gość zxcdret
idz się leczyć

ale co najgorsze większość okazała sie? być nie Polakami!!!!!!!!!! to jakieś fatum, spodobało mi sie dwóch kolesi, pomachałam , podeszli, czaili sie, tak nieśmiało...a potem sie okazało że skąd są?! :O no zgadujcie :O :( ale porazka : (

i xzostalam jeszcze spisana przez policje :( jezuuuuuu płakać mi sie chce ale wczesniej sie smiałam, a teraz wytrzeźwiaałam ;(

Gość katechetka różowa
Kolejny temat nastoletniej dziewczyny, której nikt od dwóch tygodni nie wyruchał. jak ci tak źle z facetami to spróbuj umówić się z jakąś suczką i już nie płacz, bo zagłuszasz mi myśli.

brzydze sie facetów, ten Turek proponował że mnie pocałuje :( :( ale mu przygadałam@! POWIEDZIAŁAM że jestem dziewicą :D:D:D moja koleżanka miała ubaw :) chociaż tyle dobrego, no i po angielsku ponawijałam sporo ściem... najlepsi z tego wszystkiego byli policjanci tzn jeden, ciemne oczy, ładna symetryczna twarz, taki jak z melbern prawie ;) ale mu nie powiedziałam tego bo miał obrączke :(

Gość szmatę mi zabrał!
płaczesz, bo niestety nie byli to policjanci z Melbern!

Gość utfyfyfyu
Jesteś żałosna :o lecz te kompleksy gdzie indziej, bo do psychiatryka trafisz

nie takie ciemne, takie jasne, ciepłe, no takie jak moje ;) z koleżanką się zblizyłyśmy :) hmm co za wieeczór :) nastoletnia dziewczyna wiesz schlebia mi to, znowu mnie pytano czy jestem pełnoletnia a od dwóch tygodni nikt? oj kochana znaczenie dłużej :D

tak sie cieszę,że chociaż Ciebie tu zastałam, powiem szczerze jak już jestem na wpół pijana, że jesteś moją ostoją taką ale powiem tez zaraz że spotkałam zboka... cdn. :(

szłam z tą laską i taki koleś dziwny przechodził, obok wilsona i parku ;) patrzyłam mu na twarz, no dziwny przeszedł i nagle słyszę takie parsknięcie, obejrzałam sie... a ona że to zbok a ja skąd wiesz? a ona że on sie trzepał !!!!!!!!!!! () nigdy nie widziałam zboka trzepacza i teraz gdy go minełam nie zobaczyłam że ma rozpięty rozporek ekshibicjonisci jesteście załosni nawet nie umiecie pokazać :(

mam takie pytanie: zbokowi chodzi o to by nastraszyć kobietę, więc jeśli kobieta patrzy mu na twarz a nie na ptaka to jej nie nastraszy czy tak? :) nie olewam :) tylkko jestem w szoku jeszcze

Gość zrypanezycie
pravik jest lysy. a ty czkawka jestes zalosna. relacje ze swojego zycia prowadzisz na kafe. ale biedne musisz miec zycie ja pierdole...

czesto jako oferma pisałam ja :D m.in posty o matce o licealistkach o piwie i pisaniu z komórki na ławce i że śpię przykryty liścmi :classic_cool:

Gość zrypanezycie
a macie tą fotke?? pokazcie

poderwał mnie przystojny koleś ale jak powiedział że jest z Turcji to przestał mi sie podobac ;(

ta fota w bluzie z kapturem? pamiętam :D wiedziałam,że to dziwne bvo offerma miał mieć 36 lat a on wygladał mlodziej, byl całkiem całkiem

Gość zrypanezycie
gowno nas obchodzi ty twoje zycie i te araby