Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w poniedziałek...

Polecane posty

Wiecie na razie idę ale powiem wam jak wy się przejmujecie CHAMSTWEM Holandii to macie nawalone w głowach. Jeszcze chamstwem Niemców, ale ich? Bez sensu zupełnie. Z Pomorza sie mogą nimi przejąć - i tak w sumie wyleciałam z tej Holandii i pierdzę na nich za squad w 2002 roku a teraz też. I za to, że jeszcze przez nich mi FIN paszport ukradł USA i za ich złodziejstwo I CHAMSTWO bo ja jestem chamska. A oni są kultura i tyle. I wiecie jedyne z czego sie mogą śmiać to że jak z gołą dupą wyjechałam tak wróciłam. I to jest śmieszne. No rzeczywiście. Jak dla mnie to jak CHUJ W TYŁKU bo po co te prace są? Ale niech będzie że śmieszne. One są dla tych co umieją się zachować. No cóz... to w takim razie niech to piszą jakoś tak, żeby ktoś nie musiał takiego nie wiem jak to nazwać PIEKŁA przeżywać przez....brak kultury ALE CZYJ? MÓJ? Na przykład? Wylatuję z pracy ZA CO? Nie wiem - pakuj manaty, zaraz gdzie indziej na nocki - gdzie? co? Jedna kasa - nie wartości. I OWSZEM bo też sie nie dam - wartości owszem ale LUCYFERA. A to mozna srać i sikać i pierdzieć gdzie popadnie. Przykro mi :( Po co się zachowywać w piekle - pomoże mi to? 😡😡😡😡

Wiecie ja naprawdę nie chcę być chamska, ale jak ktoś jest chamem to czemu ja mam być kulturalna. PO CO? Za to miałam płacone? Ano to jakbym w pracy cały dzień siedziała i pierdziała to wtedy w domeczku kultura. Albo jakby płacili. A wiecie - te ich przekleństwa od których ŁEB PUCHŁ to było OK? I do widzenia. To miałam se to nagrać i do biura. A to się sfrajerowałam starym telefonem komórkowym. I tyle mam do powiedznia o kulturze bo na dzień dobry jedynie że na mnie nie napierdzieli. Wybaczcie. Schlali od razu. No sorry :(

Wiecie ja się nikomu nie dam - któraś z właścicielek domeczków miała tam przyjść, przywitać mnie jak mi się podoba, powiedzieć jak sie nazywa, że biuro to biuro, ale ona rządzi i tyle. Czy jest tu jeszcze szefową przyszła mnie zobaczyć - miała na to jakaś tam pani z nie wiem - CAŁY MIESIĄC w sumie - choć praktycznie tydzien czasu - nowy lokator , zobaczyć MORDĘ ze tak się wyrażę cześć, cześć i koniec. Tylko tyle. I wszystko gra, a tak? Nie i koniec :(

czesc Owieczko, zamiast spedzac czas na kafe wlacz sobie tv 4 leci tam fajna telenowela o milosci ZAKAZANE UCZUCIE ogladam ja mimo, ze jestem 100% faceetem :) marze o takiej milosci jak z seriali,a przeciez telenowele nie sa tylko dla bab nie? No i akcja toczy siew Meksyku, a ja Meksyk znam jak wlasna kieszen, uwielbiam Meksyk, w tym roku tez tam lece na wakacje po raz kolejny:) Plaza w Cancun jest boskaaaaaaaaaaaaaaa :)

Pasterz Owiec nie żyje. Też ktoś po niego przyszedł i ...? Poszedł albo nie wiem. Jego sąsiedzi załatwili moim zdaniem bo go mieli dosyć i tyle. Przeszkadzał im najwyraźniej, a czemu? Albo rodzina. A tego ucznia to rozwaliły diabły i tyle. I nikt znany, poszedł i myślał , że to RODZICE TAK KAZALI.To nie rodzice - przyszli , on poszedł i tyle. Zapukali - czy idziesz? Wiecie to był Zielony Świątek, on to wszystko wiedział. Znaczy on lecial państwem, ale takie rzeczy wiedział bo by nie poszedł. Na przyklad by nie rozumiał o co chodzi. Takie rzeczy. No i tym filologiem musi być. Z wielu powodów i tyle. Mnie to nie obchodzi. Choć wiecie - napisze coś , może przysłać i sobie wyrobię swoje zdanie. Tyle. To wszystko. On tylko mnie potrzebował na rodowod na panstwo bo przepadł w guliku i tyle. I na dom bo napisałam, ze adresem przepadłam. W SUMIE wiarą, ale adres też se policzy i tyle. A reszta mnie nie obchodzi a zwłaszcza ten brat w Holandii - ja go mam na zawsze, a powiem wam on miał tyle na sumieniu I CUDEM SIE URATOWAŁ, cudem ja jestem uratowana od niego bo by mnie kanalie zaszczuły nim, cudem wszystko jakoś idzie i tyle. No i ja powiem wam - mogę napisać gdzieś coś co ja myślę o życiu OD ZAWSZE - może komuś to coś może? Nie wiem. No wiecie ja miałam ze swoim myśleniem iść do szkoły ogrodniczej i tylko by mi dodawali, a tak musieli mnie wrócić - ta moja rodzina, ludzie, z ktorymi będę związana - musieli mnie wrócić i wykasować w szkole średniej że poszłam tam z POSŁUSZEŃSTWA??? z rozsądku??? no poszłam do liceum i tyle. Nic nie bylo warte. Bez szkół i tyle. To są skomplikowane rzeczy, ale jak sie mieli wiecie na mnie wydzierać, miałam sie nie dostać na żadne studia to poszłam do liceum i było nic nie warte ale bylo cicho. Bo wiecie siostry tam miałam, że pożal sie Boże - takie rzeczy, nic o sobie nie wiedzialam. Wszyscy na mnie i tyle. Ale to bylo minęło. Nie ma tego i tyle. No ale trzeba sie było wrócić bo co robić. I wiecie ich rodowody a mój i tyle. Nie wolno tak dziecka brać - mieli mnie oddać. Oni tu mieli mnie dać do domu dziecka i tak byłam do odebrania do końca podstawówki w sumie. Że bez sensu , bez rodowodu i tak dalej. W SUMIE bez a czy miałam? No to już mi wymyślają TEATR RZYMSKI - takie coś , żebym jakoś wyglądała z tym rodowodem, ten ojciec żeby się nie nudził. Takie cos i tyle. Ta babcia może też. Ale to jest bez sensu. Ja od dziecka jestem rencistka - mnie nic nie pasuje i tyle. W SUMIE - ta kasa - pass USA i spierdalaj po maturze, rób se co chcesz. Taka adopcja w moim wypadku zostawała i tyle. A że nic się nie udalo? No bo wiecie ja tu dana - ukradziona ze szpitala, powieszony szpital, matka, szkoła matki, babcia a ten ojciec tu w Polsce NA MNIE wiecie - ja nie wiem jak długo on tu jeździł, tu rodzina bez kasy, patologiczna dla mnie. No wiecie co... a teraz wszyscy idealni i OK. A gdzie mój pass USA? i tyle. I wiecie WYBACZCIE ja na studia. A PO CO? A praca? i koniec :(

Wiecie może kada rodzina jest patologiczna. Ideału nie ma. To pewne. No ale jakaś lojalność, uczciwość. Ja takich słów z mojej rodziny w Polsce nie znam. Ja w ogóle nie rozumiem po co wy macie w słowniku słowo UCZCIWOŚĆ. I tyle. No ale to wasza sprawa. A POWOŁANIE też wykreślcie i tyle. Po co wam pewne słowa? Żeby książki pisać jak rozumiem. Ano nie moja sprawa. Bynajmniej i tyle. Czy miałam szanse być taka jak dziś dawno temu? Ależ ja taka byłam wiecie - dlaczego nie? Tylko miałam sobie iść do szkoły ogrodniczej. Tylko ...po co? Ale poszłabym tylko wiecie tak na mnie, że nie poszłam i ... tyle mądrego zrobiłam. Jak chcieli poszłam do liceum. A PO CO? Nie wiem. I tak nie mieli na nic kasy. Wszystko bez sensu. A prawdy mi nikt w domu nie powiedział. A inna? Po co? I tak klamstwa. Prawda to byly jedynie pieniądze matki. Więcej prawdy i tak nie było, nie było szans na więcej prawdy i tyle. I wiecie ja się nikomu nie dam bo np. STAŁA PRACA - no to tu była poczta - nie wiedziałam, dalej miałam sie ustawić KEW i pracą na studiach, że pracowałam w krzyżówkach 5 lat, skończyłam studia i to wszystko. Na przyklad. Albo gdzieś tam 10 godzin 5 lat - po co nie wiem, ale żeby pasowała mi na przykład stała praca w szkole. I wiecie do tego potrzebowałam JEDYNIE KSIĄŻEK, a tu jedynie systemu matematycznego. A ja - może dlatego nie poszłam z tą Gosią w te krzyżówki, że nie miałam książek. Bo ja tego żaluję, nie myślcie że ja tego nie chciałam. Czy gardziłam. Nie. NIE UMIAŁAM. I tyle. To wszystko. I dlatego nie dostałam stałej pracy po studiach, zaczęli mi w studiach grzebać - po co? I wiecie nie wiedzieli, że jestem z KEW. Ale na uczelni mieli wiedzieć sie dowiem. No wiecie - a praca stała w KEW? Gdzie? Poszłam na studia, przyjęli mnie ,sprawa uczelni, ale stała praca w KEW i stała praca na studiach PRZYNAJMNIEJ PÓŁ ETATU choć wiecie - tu by coś było to 10 godzin 5 lat mogło być i tak szkoła - Piłsudski na przykład. I koniec. Ale co? Filolog angielski? A nie pasowało? I tyle :( Ja sie nie dam. Co one zrobiły mi te baby tam? I co? Ja musiałam Z KEW doktorat robić? Nawet zaoczny. Przestańcie. Po prostu nie miałam książek, nazwisk. Koniec i tyle :(

Wiecie mnie wysyłali pieniądze Anglii chyba od no nawet lipca to pół roku szły - teraz do lipca nie dostanę? A czemu? Ale to było z banku do banku z państwa do państwa. A teraz? To wszystko poszło. Ja zostałam z samobójcami, zamordowanymi z tych pieniędzy - musze o tych ludzi stac i tyle. 4 osoby i nie po mnie. Wyżej niż wszyscy tutaj. To dawno moje powinno być, od dziadkow miałam coś robić z tego. Co wy sobie wszyscy nie myślicie? Ten bank tyle ile chociaż też mi chcieli pomóc że szkoda słów. A wy tu? Co to jest WASZE? Znaczy czyje? Adres jest i tyle. Przy braku szans na stała pracę na miejscu, a także brak szans NA DOPASOWANIE CZEGOKOLWIEK to wiecie i tyle. I ja nie pójdę do pracy państwowej w Polsce nie pójdę. Ja się wręcz dziwię czemu Zielone Świątki nie pracują w urzędach i nie zrobiły sobie kliki w urzędach wszędzie. Piła spalinowa to ich CHRZEST BOJOWY jak widzimy i tak dalej. To nie jest moje myślenie. Moje myślenie to jest PRAWO i WYROK ŚMIERCI, ale nie uznaję tego wyroku. Dla mnie zamordowany przez jakieś tajemnicze komando uczeń z Korfantego powinien być w poprawczaku, skazany i wyjść po 2 latach i dalsza resocjalizacja - zero studiów i tak dalej. No trudno - taki sobie był i tyle. A jak już to zaoczne i tyle. I za takim państwem jestem, ale patrząc na swoje życie to jest nieosiągalne. Normalność w guliku. Ha! i tyle. No ale ja widzę takie rozwiązania. SOCJALNE jakieś - czy RESOCJALIZACYJNE, a nie piła spalinową. To nie jest żadne rozwiązanie. To jest tylko dalsza tragedia i tyle :(

Wiecie może uważacie, że jestem obibokiem, ale ja jestem ROZSĄDNA. to wszystko. Ja myślałam, ze w tych pracach fizycznych za granicą jest CIEŃ jest ODCINEK LUDZKICH ZACHOWAŃ. No i wiecie to są ludzkie zachowania - to jest pewne widowisko te prace na zachodzie, ale na poziomie dzikich zwierząt żadnych krwi. Do tego stopnia ludzie też potrafią się poniżyć. Nie o to mi chodziło. Nie sądziłam że jest aż tak żle i tyle. Bo ja rozumiem, że życie powoduje, że człowiek staje się zwierzęciem. Ja to rozumiem. Ale wiecie ja pojechałam tam DOWIEDZIEĆ się czy ja ogłupiałam w tej szkole i czy ja miałam rację czy nie. Szukałam pewnej perspektywy w życiu i tyle. No a co znalazłam? Perspektywa znalazła mnie od razu zostałam zwyzywana od BEZZĘBNYCH PIJACZEK i rozpoczęło sie widowisko, pewien teatr. Porównałabym go do cyrku. NIESTETY nie byłam świadoma tego teatru bo bym po 1 dniu dzwoniła do Niemiec na magazyny z herbatą. Czy tam jest piła spalinowa nie wiem. Uważałabym. Poza tym niemiecki pass jeszcze mam , jeszcze mi sie nie skonczył i tyle. To wszystko. Nie wiadomo jakby było, gdyby ktoś był 1% uczciwy. NIE WIADOMO. A tak? i tyle :( No cóz... ja już tam nie wrócę. inni niech uważają - tak radzę. Ja byłam jeszcze z układu, że tam była pewna pobożność katolickie zasady, normalność. Czy to jest TAM NORMALNOŚĆ? Pewna normalność w życiu i zasady? Na przykład współżycia między ludżmi, a zatem ja idę na pewien kompromis i tego samego oczekuję. No i koniec. I to była jakaś moja iluzja wpojona mi przez układ pewien ludzi czy nie wiem - sama sobie ją urobiłam, a tymaczasem OKRUTNA rzeczywistość udowodniła mi - holenderska po polsku, ze PASS USA cenniejszy niż piorun wiecie. I tyle. Bo studentki TAK MAJĄ PIORUN. A ja miałam z rodowodu i przepadłam, ale co - bo klasa Stalina śmieje się, że tylko pass. No ale ja miałam rodowod na piorun i co teraz? Ja to mam gdzieś i tyle. Chyba rozumiecie. Tę tragedię. To miał być warunek w biurze, że wyjazd jest na pass USA. I tyle. Dlaczego nie było takiego warunku? Koniec :(

Wiecie ja miałam piorun na borówkach i tak sobie odchodzę. Piorunem i tyle. Po 2 tygodniach, że nie chcę na borówkach mam swoje powody i chcę inną pracę i tak mogę zmienić NORMALNIE firmę i żadnej łachy nie potrzebuję. Ot żeby trochę zarobić. To wszystko. A tak? I ten brat wiecie jak mu dałam 2 rodowody to też miał piorun. Po prostu nie miał passu USA. Jak to się stało to nie wiem. Ale nie miał. Więc wiecie - niby chodzi o piorun, a w sumie? I wiecie ta klasa Stalina Goethe Goethe, a w sumie piorun mają swój - swoje passy USA i swój piorun a mężom jeszcze muszą załatwiać. Przez to mają wróze i tyle. No i tak nie mam brata a drugi niech se wsadzi sztucznego penisa DO MORDY a do dupy niech mu polskie kurwy wsadzą - ciężarne z nim wiecie. Ten też lepszy nie był w tej Holandii, ale wiecie... rencista jak ja i tyle. Tylko... gdzie ta moja renta? I tyle. To wszystko :(

I wiecie ja już was PIER I TAK DALEJ - PIER POPIER. Jana Ewangelistę macie - róbcie se co chcecie i tyle. Wiecie ten brat myślał, ze sobie pogada. Chociaż... z nim sie dogadać. On zawsze miał tyle kasy, ze nikt nie miał wiecej. A ojca po podstawówce. Jedyny jego problem. Innych nie miał. I tyle. Cudem sie uratował. Ja w sumie też. Ale pioruna na koniec miał i tyle :( Nie dam sie i tyle. A ogrodnictwo no to wiecie - też trzeba mieć zdrowy rozsądek I W SUMIE od lutego zeszłego roku czekam na rentę. Koniec. Jeszcze byłam 2 razy na Zachodzie , żeby mi nikt nie zarzucił LENISTWA i gówno z tego - wyleciałam z HUKIEM. To wszystko co mam do napisania. I ze nikt nie chce chrztu szanować. A to popełniacie wielki bład. Bo chrzest trzeba szanować i tyle. Ale to wasza sprawa. Dlatego ja zawsze chciałam być na wschodzie. Chciałam tam być archeologiem. Polska kojarzyła mi sie z PIEKŁEM i tyle. I wiecie 25 lat trochę się zmieniłam, ale nie miało to sensu. Wszystko bez sensu przez krzyż rodowodowy na 3 skrzydła. Taka prawda. I tak od dziecka jestem zajechana, ale co robić? I tyle :(

cdn wktórce :( 😡😡😡😡

Witam raz jeszcze NIESTETY nikt niczego ciekawego nie napisał. SZKODA i tyle. No ale cóż... taki urok wasz i już :( Ja jutro znowu od rana płacz za rentą choć wiecie nie o to mi chodziło, ze zostać samej z taką kasą i jakimiś pierdolonymi w głowę POLSKIMI figurami. Po co znowu przylazłam? Ja z was gulika nie robiłam NIGDY. Np. na studiach poszłam do labu - co prawda to była ściema bo wy jesteście gulikiem ani pracy z tego nie dostalam, no ale was nie zajechałam ANI TROCHĘ - 1 powód miałam i tyle. Inne rzeczy to musiałabym no choć 1 krzyż rodowodowy z sensem mieć i tak dalej. I wiecie bo gdzies tam na studiach jeździłam i wiecie ja zawsze powiem że to przez UŚ i tyle. Bo to prawda. A figura żeby ograć powieszonych studentów UŚ jest STRASZNA, ale warto ją mieć bo to jest ogranie waszej służby liturgicznej, że mieli sie JEDNAK W GŁOWY PUKNĄĆ co to za sukces oni odnieśli - przynajmniej na tej uczelni, że zrobili uniwersytet - taka to jest figura - w tym jest Faustyna Kowalska i jej matka i ks. Popiełuszko i Piłsudski. I wiecie Faustyna została dyrektorką bo wiedziała że jest zrobiona z dyrektorem szkoły i taki koniec. I taka była i nikt się nie zastanowił Z KIM ONA JEST ZROBIONA i tyle. Nigdy. Zero przemyśleń. Także to są STRASZNE rzeczy. I czy warto isć na taką uczelnię, babrać się w tym. Taką figurą W SUMIE SIĘ ODCHODZI i za wyśmiewanie mnie ten parlament brytyjski to są przecinki i kropki. A ja wiecie - nie robię z was gulika, ale wiecie MOJE ŻYCIE POKAZAŁO, że jesteście gulikiem i koniec. Np. wasz stosunek do Jana Chrzciciela i Bona i Mengele to dla mnie tryumf ZERA ABSOLUTNEGO i proszę do mnie nie odzywać się. Nikt. Ze szkoły ZIELONYCH ŚWIĄTKÓW wyleciałam za brak powołania do pracy nauczycielskiej. Co oni są warci? Protestanci w Polsce? Nie wiem. 19 letni poszedł z komandem szatanów na squad bo uznał że rodzice tyle mają mu do zaoferowania i wiecie NIE ROZUMIEM ZUPEŁNIE co ja miałam mieć z tym wspólnego, za co po latach gnojenie mnie po latach. Ze ze szkoły nie poszłam? To miał być telefon do kuratorium a nie do pracy fizycznej za granicę. Holandię mam w dupie bo borówek nie zamierzają zamienić. I wiecie NIC TYLKO TE BORÓWKI były przez ...Polaków i tyle. Bo dobrze jest mieszkać w KEW. A oni mieli to zmieniać i wiecie raz jedzenie i wtedy MOGŁA być piła spalinowa I BYLE KTO i Eidhoven NIE KEW. A na magazynie piła spalinowa a tak brak piły spalinowej, rodowody i Eidhoven KEW i ponieważ po śmierci całego 1 magazynu - 4 są nikt nic nie zrobił to ta załoga nie wróci bo miały być zmiany, ten brat miał to wiedzieć i by sie tym nie łudził. A tak w głowie zaczęli mu mieszać. O tym nie wiedzial. Tak tam pi razy drzwi wszystko wiedział, a tego nie i tyle. I tego pioruna z wróż nie miał. To wszystko. I taki koniec :( No cóz... i wiecie niech będzie że prace są z borówek, ale jak mają konta w bankach nie wiem. Wypłaty powinny być jak w Niemczech na rękę. Zaliczki, reszta do Polski. I koniec. Mnie jakieś głupki ostatnie nie będą rozumu uczyć. Tak mnie poniewierano w Polsce, że wiecie w sumie - zgłoszenie na policję nieraz i w dupie ich mieć i tak mam ten pass ukradziony, a reszta to wiecie - w dupę mnie mogą wszyscy pocałować. Ta renta to w ogóle CO TO MA BYĆ? To powinno z Anglii przychodzić. Do 18 roku życia brak w ogóle możliwości ingerowania jak dla mnie - no to by mnie Mengel z Bona W SUMIE - bezrobotne biedaki z marginesu i tyle. No a póżniej do Anglii i reszta moja, a jeśli nie to co to za pieniądze. I ustalenie czy wykluczenie ojcowsta. PRZYNAJMNIEJ ODCISKI PALCÓW i tyle. Wy mieliście sie mnie pozbyć i normalne państwo, a tak? A wiecie ja nie mam potasu podanego i to powoduje, że w sumie jesteście tym co ja o was myśle bo z 1 figury nie określiście sie czym jesteście, ale ktoś to zrobił za was. I GULIKIEM I TYLE. A nie byliście wcale tacy najgorsi do ok. 1975. I tyle. I wiecie POZAŁOWANIA GODNE MAM ŻYCIE, ale wy nie jesteście godni NAWET POŻAŁOWANIA - nawet NASRANIA NA ŁEBY nie jesteście warci dla mnie. Wybaczcie. I po co wyście mnie zatrzymali? Wy nie jesteście warci nasrania na głowy BO WY MACIE NASRANE W GŁOWACH OD URODZENIA i tyle wam wystarczy. Wybaczcie. Ludzkich odruchów zero, jakiejś życzliwości , czegokolwiek. Wiecie kanonizujcie sobie Józefa Stalina - tacy jesteście. Naprawdę. I nie obchodzicie mnie nic. Jeszcze muszę tu siedzieć z wami i tą pierdoloną w głowę rentą tych waszych równie pierdolonych w głowę zersk z Londynu. Więc wybaczcie. Z ukradzionym passem USA, rozpierdolonym życiem, wokół same trupy bo wy sobie wyobraziliście, ze CO? No właśnie. I tyle. Że jestem gównem z dupy? A wy MACIE NASRANE W GŁOWACH i tyle wam napiszę . I róbcie sobie co chcecie - ja mam państwo ograne za brak stałej pracy i brak krzyża rodowowego z 3 skrzydłami od dziecka i tyle. I to chyba tyle co mam do napisania i gdzie moja renta? I sobie róbcie CO CHCECIE - jak zwykle. Bo żeby takiego ŻULA bezrobotnego, zgniłego popierać jak mój ojciec a mnie wyzywać od kurew, szmat i gówien to marny wasz koniec ale RÓBTA CO CHCETA. Taką on miał rodzinę wiecie. I ja tej rodziny nie oceniam. Bynajmniej. Ale wam sie podobała. Mnie niekoniecznie. A jaki on miał problem z tą rodziną? Żaden tak? i tyle :(

Wiecie w tej Holandii oni na tych borówkach mieli miec rodowody. Także mam tam rację ja i tyle. I dopiero jak jest jedzenie to jest piła spalinowa w Eidohoven i nie ma KEW a jak sie wytrzaskają na JEDZENIU to są borówki i rodowody i tyle. Żeby było jedzenie. Tak było. I oni mieli miec rodowody I MAJĄ. Ta ekipa. Ale już z magazynem nie chca mieć nic wspólnego. Takie dziadostwo. I na jedzeniu piła spalinowa - wokół Eidohoven. I wiecie wtedy borówki są nad morzem i na borówkach nie ma NIGDY piły spalinowej, ale jak są kijowi to sie ich kasuje i nowi Z RODOWODEM i to samo i tyle. A czy muszą byc? Powinny i raz wokół Eidhoven a raz nad morzem i tyle. I nic im sie nie chce wiecie i tak ich uszanowali, że ich SRAJĄ. A nawet tego nie wiedzieli, słuchali co mówią i na idiotów wyszli. Może nie do końca, ale w sumie co? I tyle. A dalej nie chcą o nikim słyszeć. O mnie też. Już mnie powoli zostawiają i tyle. Tak się KTOKOLWIEK CZYMKOLWIEK PRZEJMUJE , takie zgnilistwo, a to Eidohoven to gorszej rzeżni już nie było i tyle :( Bo im sie nie chce zmienić tych magazynów i tyle. :(