Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Bettani

Czemu w Polsce jest taka zaściankowość? I przygodny sex traktuje się jak ZŁO?!

Polecane posty

Gość prawda zawsze boli
i ludzie nie chcą jej słuchać sek pozamałżeński jest złem i prowadzi do cierpienia gdy miałam 18 Lat, a było to ponad 40 lat temu. Bardzo dziękuję za to Bogu, bo dokonało się obudzenie świadomości zła dawno zapomnianego, drzemiącego w zakamarkach mego serca i duszy Chodzi współżycie przedmałżeńskie i o czystość pożycia małżeńskiego. To temat-rzeka dziś tak lekkomyślnie traktowany, popularny, a wręcz modny. Tymczasem z tym grzechem związane są cierpienia, niepowodzenia życiowe, a zwłaszcza, jak wiem z moich osobistych przeżyć, nieszczęścia w małżeństwie. Sprawa ta dotyczy zwłaszcza młodych, którym się wydaje, że są najmądrzejsi i wszystko im wolno. Tymczasem na samym starcie w dorosłość można przekreślić grzechami całe swoje życie. Musimy pamiętać, że Bóg jest Miłosierny, ale należy żałować za grzechy i choć przez krótki czas żyć w abstynencji od takiego stylu życia. J wtedy możemy już z ufnością patrzyć w przyszłość. Maryjo, proszę Cię, aby ta prawda dotarła do każdego zagubionego serca i aby nikt nie mógł powiedzieć: Panie, zabrakło mi człowieka.

Gość mireczkowataa
A ty tak serio? :) Ja tam uprawiam seks pozamałżeński już 9lat, z jednym facetem i na jakość mojego związku nie narzekam. Co więcej, pojawił się już, mówiąc Twoim słownictwem, owoc naszej miłosci :)

Gość poczekaj jak to muwia
bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy jeszcze ty gorzko będziesz płakać \ zapłacisz jak nie teraz to po śmierci

Gość hyujik
bo kler robi ludziom wode z mózgu

Gość hibiusaa
up

Gość franekkkkk kimono
bo nie każdy jest taki niewyżyty i nie każdy musi popierać "wyzwolenie" propagowane przez lewackie ścierwa, poza tym kazdy może mieć zdanie jakie chce na ten temat i chooj wam do tego 🖐️