Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Bettani

Czemu w Polsce jest taka zaściankowość? I przygodny sex traktuje się jak ZŁO?!

Polecane posty

Gość Czerwona Bettani

Kocham się kochać, analnie, zwykle, oralnie, z gumą i bez gumki. Nikomu nie robię krzywdy a mimo to i jak ludzie się krzywa na mnie patrzą...

Gość mandarynka B
No wiesz jak jesteś wolna, nikogo nie okłamujesz , nie zdradzasz to ok. Twoje życie, twoje ciało i twoje sumienie. Reszta nie ma nic do tego.

Gość wiewióree
jesteś puszczalska szmata i dlatego :P

Gość Czerwona Bettani
"wiewióree" - widac zazdrościsz mi powodzenia śmieciu!

Gość mandarynka B
powodzenia ??? każdy facet dla darmowego i bez zobiwiązań ruchania chętnie by wskoczył na jakąś kozę... to nie żart... tak jest... jak się ciśniesz na klina to zawszego go znajdziesz bez względu na urodę i to jaka masz rozbudowaną seksualność..

Gość Czerwona Bettani
"każdy facet" - widzisz, ja nie muszę iść z "KAŻDYM" facetem a tylko z takimi którzy mi odpowiadają

Gość mykonos
mow za siebie ruda poczwaro

bo to zwykle puszczalstwo, sorry ale taka kobieta w moich oczach to zwykla szmata - lubisz czy nie, Twoja sprawa, nie musisz jednak oglaszac tego calemu swiatu

Gość mandarynka B
Wiesz no na pewno ty sobie wybierzesz. To oczywiste ze z żulem nie pójdziesz i z takim co ma np. rude włosy też nie... hahahah ale co to zmienia ??? Szukasz "przystojnego klina " a wiadomo że ślepa nie jesteś to robisz jakąś tam selekcję, ale nadal jesteś potencjalną kozą....

Gość ostatni moheranin
nie każdy jestes chora . Naukowcy stwierdzili, że u erotomanów, będących w stanie obsesyjnego myślenia o seksie, poziom beta-endorfin spada mocno poniżej normy. Harvey Milkman i Stanley Sunderwirth w książce Craving for Esctasy: The Consciousness and Chemistry of Escape stwierdzają, że endorfiny oraz cały system limbiczny w jakiś sposób wiążą się z doświadczeniem ekstatycznej przyjemności w czasie orgazmu. W czasie uprawiania seksu mózg erotomana „produkuje substancje chemiczne i wtedy braki beta-endorfin zostają uzupełnione, a to na pewien czas poprawia samopoczucie. Nagły wzrost ilości endorfin w centralnym systemie nerwowym w czasie uprawiania seksu sprawia, że następuje pewien rodzaj wewnętrznej intoksykacji, w następstwie którego zmniejsza się zdolność odczuwania bólu i następuje krótkotrwały stan euforii. Michael Liebowitz w książce The Chemistry of Love stwierdza, że w czasie erotycznych doświadczeń dużą rolę odgrywa również peptyd o nazwie fenyloetyloamina (PEA), zbudowany analogicznie do amfetamin, które są silnymi narkotykami. PEA krótkotrwale wywołuje stan gwałtownego napięcia uczuciowego. Potwierdzają to sami erotomani, którzy w ankietach piszą, że seks działa na nich jak silny narkotyk. To wszystko tłumaczy, dlaczego Pan Bóg stawia tak mocne wymagania odnośnie do sfery seksualnej. Jedynym prawdziwym ekspertem w tej dziedzinie jest sam Bóg Stwórca, który w VI i IX przykazaniu oraz w Piśmie św. mówi o tym, że seks poza sakramentem małżeństwa jest grzechem, ponieważ niszczy i zniewala człowieka. Współżycie płciowe nie tylko jest źródłem przyjemności, lecz dotyka ludzi w ich najgłębszym duchowym wymiarze. „Jest to akt święty zasługujący na wieczność pisze papież Paweł VI. Tylko wtedy akt seksualny staje się dobry, jeżeli wyraża prawdziwą miłość: kocham cię i pragnę twojego dobra, oddaję się tobie w Bogu na zawsze i na zawsze biorę za ciebie odpowiedzialność oraz za dzieci, owoc naszej miłości. To jest właśnie istota sakramentu małżeństwa, który z natury samej miłości musi być nierozerwalny, bo przecież „miłość nigdy nie ustaje (1 Kor 13, 8). Lekceważenie Bożych przykazań w tej dziedzinie obraca się zawsze przeciwko człowiekowi. Nie ma bezpiecznego i szczęśliwego seksu poza sakramentem małżeństwa, ponieważ nie można uniknąć zniewalających i niszczących konsekwencji grzechu.

Gość mandarynka B
kozą do wyruchania za darmo, do zeszmacenia za darmo, do zlania się tłustą spermą po pupie albo do środka... czysta koza, co z tego że rasowa ?!

Gość fdsdfgdghjh
zwyrodnienie typu anal, albo pieprzenie sie bez milosci to nie "kochanie się" tylko bydlęca kopulacja...

Gość Czerwona Bettani
Heheh pewnie same bezczelne i brzydkie pasztety się wypowiadają! My, prawdziwie ładne laski lubimy sex!

Gość mandarynka B
kopulacja o tak... tu wychodzi twoje niedowartościowanie bo jestes tylko ładną laską, ale już nic więcej... jesteś ładną kozą.... szukaj dalej capa co cię od tyłu zapnie....

Gość mandarynka B
jedz do zakopanego tam jest sporo capów :)

chcialas napisac prawdziwe kurwy ;) ktore szacunku do swojego ciala nie maja i rzna sie na prawo i lewo

" 13:09 [zgłoś do usunięcia] mandarynka B kozą do wyruchania za darmo, do zeszmacenia za darmo, do zlania się tłustą spermą po pupie albo do środka... czysta koza, co z tego że rasowa ?!" ale ona to lubi sprawia jej to frajde rooochac sie z kims kto jej sie podoba... tak jak komus innemu sprawia przyjemnosc wpierdalanie na tony slodyczy, ciast, lodów, batoników itd... w ogole ja nie kumam czemu ludzkośc dorobiła do seksu tyle ideologiii jkiś pojebanych:D tzn wiem, po to by kontrolowac kobiety w celu plodzenia potomków swoich - kwestie dziedziczenia. w dzisiejszych czasach jest to zbędne. bo pokrewieńśttwo mozna sprawdzić w 99.99999% prawdopodobienstwa. i po chuj dorabiac do seksu te ideologie????? mnie pryzgodny seks nie kręci , wole stale związki niż tzw łowy ale że inni wolą sie ruchac codziennie i innym/inną to mi nie przeszkadza. wnerwia mnei antomiast hipokryzja tych cwaniaczkow praiwkow powyzej sie wypowiadających:D

Gość wiewióree
Nie muszę zazdrościć ci powodzenia, bo z moją urodą mam go aż nadto a i rozumem też nie grzeszysz, więc tym bardziej... Widać, że faceci mają cię tylko do jednego, bo nie umiesz się nawet wysłowić, to co niby mają z tobą robić szmato pusta jak bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady. Pierdol się dalej, obyś syfa nie złapała ci życzę.

wedlug twojej ideologii podejrzewam 80% mężatek z dlugim stażem małżeńśtwa nie szanuje swojego i jest dziwka i kurwa bo rucha się z mężem ktorego już nie kocha. dla św spokoju. masz średniowieczny tok myślenia wymyślony przez mężczyzn na potrzeby patrialchalnego porządku i kontroli kobiet a za tym kontroli narodzin.

Gość Lojalna Jolka
Sex jest dla ludzi więc nie widzę w czym jest problem...

Gość mandarynka B
Banan ty sie lepiej nie wypowiadaj bo mylisz wszystko

nie, to juz jest glupota, bo jezeli sie kogos nie kocha to spisuje sie papiery rozwodowe i szuka szczescia gdzie indziej ja pisze o autorce, w sumie nie interesuje mnie to kto i z kim bzyka, do lozka nikomu nie wchodze, ale jezeli ktos sie tym chwali to juz inna sprawa ludzie ot tak nie wiedza kto sie kurwi a kto nie

Gość ostatni moheranin
sex jest dla małżeństw sex nie jest dla wszystkich ludzi

Gość mandarynka B
no jest dla ludzi... słońce też jest dla ludzi... alkohol też jest dla ludzi.... Chodzi o to by się nie poparzyć i nie schlać na samo dno...

Gość Czerwona Bettani
Lady, widać że mi zadrościsz, sama nie majac powodzenia. Wieczna hehe dziewico!

Gość mandarynka B
a skad ty wiesz kto tu jest dziewicą ? a kto tu jest latawicą ???