Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Bettani

Czemu w Polsce jest taka zaściankowość? I przygodny sex traktuje się jak ZŁO?!

Polecane posty

Gość ostatni moheranin
od kiedy dzieci mogą pic alkohol

Gość mandarynka B
wiesz co zapakuj sobie w ta wąską dziurę ze 3 kutasy i drzyj morde że Ci dobrze ale błagam nie pisz już że jestes cudowna laską bo mnie obrzydzasz.

Gość onpikomoksss
Ja anie widzę w tym problemu to nie moja sprawa co kto robi jak żyje,ale osobiście w życiu bym takiej kobiety nie wziął za żonę,że niby moje dzieci mała by całować w czoło, przed wyprawka do szkoły kobieta która w ustach miała kutasy jakiś dziwkarzy z dyskoteki? no way!

Gość Czerwona Bettani
Boże ile w was zawiści...proponuje sex na odstresowanie się :D

" 13:23 [zgłoś do usunięcia] mandarynka B no jest dla ludzi... słońce też jest dla ludzi... alkohol też jest dla ludzi.... Chodzi o to by się nie poparzyć i nie schlać na samo dno..." dokladnie.!!! ale nie chodzi tu o to zeby nie wyjsc poza ramy sztywne jakiś archaicznych zasad...tylko żeby sobie krzywdy nie zrobić i innym. dla przykładu z tym sloncem i poparzeniami. jak ktoś lubi sie na murzyna na solarium oprawiac to luz jego wola, nikt nie ma prawa oceniać i wyszydzac ale jesli taka osoba zejdzie po 3 latahc na raka skóry i osieroci dziecko to juz inna sprawa. dlatego trzeba uważać. ale tu widać rzesze ludzi głównie kobiet (bo wpisów prawiczkow nie licze) naużywającycmi wymyśnych przez męzczyzn zwrotów:D "kurwić", "puszczać", "szmacić" "nie sznaować" itd itp:D to pokazuje jak wiele jeszcze z tej kontroli nad kobietami w psychice kobiet zostalo..... :D

slonko dziewica to ja juz dawno nie jestem, a zycie seksualne prowadze interesujace, tyle ze z moim zyciowym partnerem Ty chyba probujesz sie tym wszystkim dowartosciowac ;) tak jestes zajebista, twoja szpara pewnie tez ;)

Gość mandarynka B
no dobra idz sobie lepiej nogi umyj, umysł przewietrz...

Gość dfg56789
13:04 [zgłoś do usunięcia] Czerwona Bettani "każdy facet" - widzisz, ja nie muszę iść z "KAŻDYM" facetem a tylko z takimi którzy mi odpowiadają :D:D:D tylko ci sie wydaje ze ich wybierasz, to oni ciebie ruchaja:D czyli masz wiecej chui w dopie jak nudli w zupie

a tak btw topike to prowokacja i takie wpisy " 13:24 [zgłoś do usunięcia] Czerwona Bettani Lady, widać że mi zadrościsz, sama nie majac powodzenia. Wieczna hehe dziewico!" w stylu "a ja roocham sie codziennie a wy nie wieczne dzieewice a jaa jestem fajna bo seksui i mam branie a wy nie i zazdroscicie" to klasyczne prowo na kafe mające poruszyć dogłębnie kafeteryjne dziewice, prawiczków i wszelkiej masci ludzi lubiących się dowartościowywać na kafeterii czytając tego typu posty i odpisując w stylu "ty szmato puszczalska ja sie szanuje nie to co ty" ŻAŁOSNE! zarówno ci prowokatorzy jak i te kasztany odpisujące jak powyżej

Ja nie jestem w Pl a nie wyobrazam sobie zeby dawac dupy 2.3 razy w miesiacu innemu i to jeszcze bez gumy.

Ja nie jestem w Pl a nie wyobrazam sobie zeby dawac dupy 2.3 razy w miesiacu innemu i to jeszcze bez gumy.

a tak btw topike to prowokacja i takie wpisy " 13:24 [zgłoś do usunięcia] Czerwona Bettani Lady, widać że mi zadrościsz, sama nie majac powodzenia. Wieczna hehe dziewico!" w stylu "a ja roocham sie codziennie a wy nie wieczne dzieewice a jaa jestem fajna bo seksui i mam branie a wy nie i zazdroscicie" to klasyczne prowo na kafe mające poruszyć dogłębnie kafeteryjne dziewice, prawiczków i wszelkiej masci ludzi lubiących się dowartościowywać na kafeterii czytając tego typu posty i odpisując w stylu "ty szmato puszczalska ja sie szanuje nie to co ty" ŻAŁOSNE! zarówno ci prowokatorzy jak i te kasztany odpisujące jak powyżej

Gość mykonos
{{{ mnie pryzgodny seks nie kręci , wole stale związki niż tzw łowy }}} z twoją facjatą to sie nie dziwię, nigdy byś nie umoczył :D:D:D

"a tak btw topike to prowokacja i takie wpisy " 13:24 [zgłoś do usunięcia] Czerwona Bettani Lady, widać że mi zadrościsz, sama nie majac powodzenia. Wieczna hehe dziewico!" w stylu "a ja roocham sie codziennie a wy nie wieczne dzieewice a jaa jestem fajna bo seksui i mam branie a wy nie i zazdroscicie" to klasyczne prowo na kafe mające poruszyć dogłębnie kafeteryjne dziewice, prawiczków i wszelkiej masci ludzi lubiących się dowartościowywać na kafeterii czytając tego typu posty i odpisując w stylu "ty szmato puszczalska ja sie szanuje nie to co ty" ŻAŁOSNE! zarówno ci prowokatorzy jak i te kasztany odpisujące jak powyżej

Gość mandarynka B
a dajcie już jej spokój jak luibi się kurwić i ma o sobie tak wysokie mniemanie....to niech żyje w tym...

Gość mykonos
{{{ mnie pryzgodny seks nie kręci , wole stale związki niż tzw łowy }}} z twoją facjatą to sie nie dziwię, nigdy byś nie umoczył :D:D:D

Gość money
Czerwona Bettani - szukam takiej kobiety:-)

mykonos czy jak ci tam , nie ma w dzisiejszych czasach wiekszego problemu by w wawie znaleśc kobiete ładną na seks nawet jak się jest brzydkim i niebogatym:D ale co prawik (wstydzacy sie robic zakupy jak na kasie siedzi dziewczyna) może o tym wiedzieć:O zatem nie będę cie przekonywal ...

Gość money
Czerwona Bettani - takiej kobiety szukam:-)

sprobowalbys sobie mnie ustawic czlowieczku to dopiero bym ci pokazala gdzie Twoje miejsce ;)

Gość jak by co prezerwatywa
prezerwatywa nie chroni przed aids Grupa lekarzy z Filipin wydała oświadczenie, w którym stwierdziła, iż promowanie prezerwatyw jest jedną z głównych przyczyn niepowodzenia w walce z HIV/AIDS. Dr Gamutam odwołała się do kryzysu HIV/AIDS w Tajlandii, gdzie kampania na rzecz stosowania prezerwatyw doprowadziła do szybkiego wzrostu liczby osób zainfekowanych wirusem HIV. Według oficjalnych danych statystyki medycznej, w 2003 r. w Tajlandii liczącej 63 mln ludności odnotowano 570 tys. przypadków zainfekowania HIV wśród dorosłych i dzieci. Na AIDS zmarło 58 tys. chorych. Tymczasem na Filipinach liczących 80 mln ludności, HIV-pozytywnych było 9 tys. osób. Na AIDS zmarło 500 pacjentów. „Nawet jeśli we wszystkich domach publicznych będzie pełen wybór prezerwatyw, nawet jeśli będą one dostępne we wszystkich sklepach, barach, restauracjach i wszystkich innych miejscach publicznych, nic to nie pomoże w walce z HIV/AIDS powiedziała dr Gamutam. Testy na HIV są miarodajne dopiero parę miesięcy po zarażeniu. Komuś niedawno zarażonemu może wyjść test negatywny. Zrobisz taki test partnerce, prześpisz się z nią z pełną ufnością, że jest zdrowa... a potem - niespodzianka! Światowa Organizacja Zdrowia podaje, że skuteczność prezerwatyw w zapobieganiu HIV to 80-95%", "Polskie Krajowe Centrum do spraw AIDS opierając się na innych badaniach podaje, że skuteczność prezerwatyw wynosi 90-95%", "Jedyną i w pełni skuteczną metodą chroniącą przed zakażeniem wirusem HIV jest rezygnacja z przypadkowych kontaktów seksualnych i pełna wierność małżeńska". - W Południowej Afryce i państwach sąsiedzkich Botswanie i Suazi wskaźnik zarażeń jest najwyższy na świecie, ale równocześnie wskaźnik dystrybucji prezerwatyw jest także najwyższy na świecie. () Konkluzja jest jasna: więcej prezerwatyw znaczy więcej zachorowań na AIDS i więcej śmierci. Jest oczywiście politycznie niepoprawne tak u nas, jak i na Zachodzie, wzięcie pod uwagę, że prezerwatywa może w rzeczywistości podsycać tą śmiertelną chorobę zamiast ją hamować. () Ludziom wmawia się, że nie prawdziwy kryzys nie istnieje. Kiedy wielu młodych ludzi umiera na AIDS mówi się wtedy, że źle korzystali z prezerwatyw. Zdaniem Slatteryego optymalny model walki z AIDS powstał w Ugandzie. Jest ona pierwszym państwem w Afryce, któremu udało się zmniejszyć od początku lat 90-tych wskaźnik zarażeń AIDS. Jasna i stanowcza pozycja prezydenta Museveni była elementem decydującym, który zmniejszył rozprzestrzenianie się AIDS. Wskaźnik osób zarażonych zmniejszył się z 25 proc. do 6 proc. w 2002 roku! Apelował do zdrowego rozsądku, a nie do używania prezerwatywy. Zachęcał do abstynencji przed ślubem i wierności w małżeństwie, jako do wartości kulturowych. Poskutkowało mówi.

Gość mireczkowataa
Odpowiedź jest banalna- w Polsce generalnie ludzie lubią komuś zaglądać do łóżka. I jak coś nie jest według "schematu" to łatwo im obrażać określeniami typu kurwa, szmata, puszczalska. No i tyle. Nie wiem nad czym tu debatować... A tak naprawdę nazwanie kogoś ot tak szmatą świadczy nienalepiej o poziomie i klasie kobiety, która tego typu słó, ot tak uzywa :)

Gość a dla mnie kobieta powinna
sie dobrze prowadzic. przygodny seks bez gumy to glupota, a przygodny anal to hardcore

Gość do Tym razem to znowu ja + ban
ozen sie z byla prostytutka to pogadamy bohaterze

Jestes zwykla wywloka i doopodajka, ktorej nie powinno sie nazywac kobieta. Pochwal sie moze swoim rodzicom- powinni wiedziec jak pieknie wychowali coreczke:classic_cool:

Gość się szczerego swojego wnętrza,
seks bez zobowiązań nawet bez gumy to na pewno mniejszy hardcore niż obecnie robienie sobie dziecka,bez naprawdę zastanowienia się,czy nadaje się ktoś na rodzica

Gość MonikaNoawckaLuzik
mi tam obleci kto z kim co robi, ale jak ktos bzyka sie bez opamietania, ma w dpuie co pare dni innego penisa, ciagnie loda codziennie innemu kolesiowi no to sorry ale ciezko miec szacunek do kogos kto sam sie nie szanuje...

Gość Łowca B
Pyta dziewczę mistrza : - Mistrzu, czemu jak facet sypia z dziesiątkami kobiet to wszyscy mu gratulują a jak kobieta sypia z dziesiątkami facetów to nazywają ją dziwką i szmatą ? Odpowiedź mistrza : -Jeżeli jest klucz, który otwiera dziesiątki zamków, to taki klucz warty jest majątek. Jeżeli jest zamek, który da się otworzyć każdym kluczem, to ten zamek jest do dupy :)

Gość się szczerego swojego wnętrza,
na Aids się umrze,to jest jakieś rozstrzygnięcie,natomiast takie nie wiadomo jak,nie wiadomo po co,nie wiadomo jak dziecko,może żyć np.100 lat ( standard życia ogółu się podwyższa ) i debatować na kafeterii o grzecznych i niegrzecznych chłopcach,dziewicach i prawiczkach