Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

Gość tok rozumowania ma ok
ale on nijak sie ma do wspolczesnych czasow ot urodzila sie o 40 lat za pozno

Gość widze ze fiku miku
ma nowego nicka

Gość emi2asda
ostatnio wchodze na gochat.in jednostronnie anonimowy czat, bardzo ciekawe rozwiązanie żeby kogoś poznać

Gość michauuuka
Ja za czaty jednak podziękuje. Wybieram naprawde dobre serwisy randkowe, takie na których wiem ze poznam naprawde poważnych mężczyzn. I takim portale dla mnie okazało się być mydwoje.pl Tutaj poznałam Austriaka i już pół roku utrzymujemy ze sobą kontakt.

Gość buderuss
Z takich sprawdzonych i naprawdę godnych zaufania mam tylko jeden, na który zaglądam regularnie - http://polishcupidtree.com/home.php Poznałem tam wielu ciekawych ludzi, nawiązałem kontakty z obcokrajowcami, niektóre znajomośc**przeniosłem nawet na realny grunt.

Gość gość
Uwaga na portal Twoo! Ci z Twoo to bezczelne chamy. Nakłaniam do bojkotowania portalu Twoo. Mało, że Twoo przesyła spam to jeszcze próbuje tworzyć własne prawo. Każe się wypisywać z czegoś do czego ludzie się nie zapisywali! Jak wysłałem maila, pisząc im co o nich sądzę i żeby się odczepili to ... przysłali mi kolejny spam. Napiszę do właściciela serwera gdzie znajduje się to głupie twoo żeby usunęli z internetu portal, który tworzy włane prawa i traktuje ludzi jak szmaty. Nie zapisujcie się do Twoo, a kto już tam jest niech się wyrejestruje! Wystarczy w googlach wpisać "Twoo opinie" i wyskakuje więcej skarg na Twoo, które bez zgody tych co się tam zarejestrowali rozsyła zaproszenia do osób ... korzystając z listy znajomych w skrzynkach mailowych!

Gość gosciuuuu
hitler byl austriakiem.

Gość gusia13456
moim zdaniem najlepszym portalem randkowym jest www.dyskoteka.co , jest calkowicie darmowy, mozna poznac bardzo fajnych, uczciwych ludzi :) mam tam konto jakis czas i jestem zadowolona :)

Gość gość
Ja przekonałam się, że warto zajrzeć czasem na portale randkowe. Osobiście polecam www.partnerdoseksu.pl