najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 seks na 2 randce dziecko z obcym facetem, patologia jakaś :O a niby dorosła kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 To była nasza decyzja, bo pewnie nie masz doświadczenia, jak widzę w obcowaniu z mężczyzną... decyzje w związku podejmuje się razem i te małe i te większe. Nasza była słuszna, jesteśmy szczęśliwa rodzinką a mąż wspaniałym ojcem i mężem. Oczywiście nie zawsze było sielankowo, ale czy po 3 miesiącach czy po 3 latach, kłótnie w związkach się zdarzają... Jak kiedyś uda Ci się stworzyć, jakiś związek to się przekonasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 wypraszam sobie!! na 4, co uważam za sukces, że nie na 2 bo mój mąż to zajebiste ciacho:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 Najwazniejsze, zeby kazdy byl zdrowy i szczesliwy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 po 3 miesiacach nie poznasz drugiej osoby nawet w stopniu minimalnym, dwoje głupców :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 jaki obcy!!! mąż mój przecież:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 po 3 meisiacach - zatem prawie obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Ale jakich szczęśliwych i nadal zakochanych:) bolca życzę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 a potem płacza że rozwody, że mąż okazał się innym człowiekeim niz ten za którego wychodizla etc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Bosze, ale zgorzkniałe babsko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 po 4 latach!!! znam go na wylot, durna babo... chciałabyś, żeby wszyscy byli tacy nieszczęśliwi jak Ty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 taaa zgorzkniałe, bo nei taka desperatka która każdemu daje i nie szuka frajera, dla któraego od razu zaciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Był inny to fakt, nie sądziłam, że będzie takim super tatą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 be sobaw złotko, maż keidyś pozna słodką niunię , która tez mu da na 4 randce i splodiz od razu dzidizusia tylko to umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Bo nie ma chętnego do puknięcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Teraz Cię zaskoczę:) nie sądzę żeby mnie chciał zdradzać za plecami (choć bywa:) bo może na legalu:) jesteśmy swingersami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 no popisz się:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 cóż za przykład dla dziecka! jestescie cudownymi rodzcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 kochanico cóz za wysyp topików pokazałaś klasę że hej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Nie tylko to umie!!! ale fakt, dzieci piękne robi:) dobrze gotuje też i sprząta dokładnie, jak na mężczyznę i pieniądze umie zarabiać, w sumie zaradny facet:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 nie robimy tego przy dziecku, w klubie najczęściej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olabogusiaow Napisano Maj 22, 2012 ja tam polecam Ci Sympatię. Panowie puszczają Ci oczka, jak jakiś Ci się spodoba to mu odpyszczasz, wtedy najczęściej on podaje Ci jakiś namiar do siebie, gg lub maila. Popiszesz wybadasz sprawę, najlepiej jest się jak najszybciej spotkać, żeby nie tracic czasu na kogos nie wartego uwagi. Ja już miałam 3 kolesi okazję poznać przez Sympatię właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 kochanico nei skomentuję tego, bo to jest w tmy momencie gadanei do sciany :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esteta nr. 1 Napisano Maj 22, 2012 ja kiedyś puściłem oczko do dziewczyny na sympatii, ona mi odpuściła oczko, ale ostatecznie do niej nie napisałem. Obejrzałem jej foty na zbliżeniach i wydała mi się paskudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 "Ja już miałam 3 kolesi okazję poznać przez Sympatię właśnie." i co sie stalo, ze z nimi nie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Szkoda mi tak nieszczęśliwych i pustych kobiet:( później my, te ładne, uśmiechnięte i szczupłe musimy pocieszać waszych mężów:) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 kochanica - no tak te zakompleksione pasztety jak ty musza pocieszac czyichs mezow by sie dowartosciowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 a osoba która zakłada te "śmieszne" topiki ma chyba jakis problem ze sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 żal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 a mi cię nie żal, kazdy am tkai los jaki sobie zgotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach