Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariadna Thalia

Czy znajdę na tym forum takiego chłopaka? Zaraz go opisze.

Polecane posty

Facet od 25-35 lat. Wysoki, nie lubię łysych. Może nie być wykształcony. Ale zeby był uroczy i uczciwy oraz pracowity. Nie za bardzo patrze tez na wygląd. Ale zebym nie zemdlała na jego widok z jego brzydoty tylko z jego piękna. Czy znajdę tu kogos podobnego. Czekam na propozycje.

"Ale zebym nie zemdlała na jego widok z jego brzydoty tylko z jego piękna." nie bardzo kumam tego to ma być ładny czy brzydal ?

Gość prawiczków nie ma
wszystkie gdzies poszly

A co masz do łysych? Wolisz jak faceta nie da się z daleka odróżnić czy to kobieta czy też facet?

Gość kuttafson
moze ja sie nadam, ale nie jestem wysoki

" szukam fajnego faceta ale takiego przecietnego rozumiecie " Takich pełno w 'realu' skoro tamci to dla Ciebie za niska półka i przyłazisz na forum, to już naprawdę musi z Tobą być coś mocno nie tak.

Gość lepravikson
tu na forum to siedza tacy ktorch zadna nie chciala

Chyba nie masz na co liczyć. :)

o jezu ja zadnym nie pogardze naprawde mi sie nie chce wyles z domu szukac na kafe tylu was jest no to kto chetny?

Fajnego faceta można znaleźć w różnych dziwnych miejscach...ale jednak to forum nie jest na szczycie listy największego prawdopodobieństwa :P I też nie lubię łysych :P

"naprawde mi sie nie chce wyles z domu szukac na kafe tylu was jest no to kto chetny?" I tak będziesz musiała ruszyć cztery litery aby się spotkać. Czuć desperacją od Ciebie. Niech zgadnę, przedział wiekowy 24-25 lat?

"Ale zeby był uroczy i uczciwy oraz pracowity" A ja bym bardzo chciał aby takie rzeczy były doceniane na początku a nie dopiero gdy trzeba szukać poważnego partnera bo zostało ok. 5 lat do 30-stki :D

"no czekam na propozycje" Propozycje czego? Normalni ludzie to sobie kogoś w 'realu' znajdą a nie na jakimś podejrzanym forum.

Autorko - furory nie zrobisz, nawet tutaj ;) Res - a nie wiem dlaczego innym się nie podoba, ja mam taki fetysz :P