Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalala_//////

Czy wszystkie po ciazy jestescie grube ?

Polecane posty

Gość ulalalalala..///
myszka to pewnie ty zalosna idiotko sie podszywaszm albo ta druga, jak ona miala, kokosanka czy jakos tak

Gość edi82a
ulalalalal czy jakos tak niewazne masz niezle narabane w swojej glowie ja mam trojke dzieci wciaz czuje sie atrakcyjnie dbam o figure mezczyzni sie za mna wciaz ogladaja a maz jest wciaz zazdrosny iszczesliwy ze ma dzieci ja rowniez i nigdy nie zamienila bym Tego najwiekszego szczescia ktorego powinna doswiadczyc kazda kobieta a Ty otwierajac taki temat pewnie chcesz sie dowartosciowac w jakis sposob ,bo jestes zazdrosna ze mezczyzni traktuja cie tylko jak laleczke do wy....nia a nie jako material na zone i matke ale zycze ci powodzenia

Gość sfgetye5t
Moja sąsiadka przed ciążą zawsze była chuda i zgrabna a po ciąży jeszcze zgrabniejsza, urodziła dwoje dzieciaków teraz ma 43 lata a wygląda lepiej niż niejedna nastolatka także nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora .

Gość Mahhgde
Prawda. Ja przed ciązą byłam i tak dosyć ''spora'', ale po ciązy to przytyłam chyba 30kg! Piersi mi wiszą prawie do pępka, brzuch cały w rozstępach, a nogi w cellulicie. Dodatkowo mam 3 duże fałdy na brzuchu. Mąż mówi, że mam schudnąć, bo wyglądam jak krowa, ale ja tego nie potrafie zrobić. Dodatkowo po ciązy bardzo polubiłam fast foody i praktycznie codziennie po pracy zamawiam sobie do domu jakas pizze, a lbo kfc.