Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem w co sie ubrac :D

w czym na impreze urodzinowa polaczona z grillem?

Polecane posty

witam! szukam inspiracji..pomocy :D przewaznie nie mam problemu w co sie ubrac, bo w 90% wskakuje w sukienke i szpilki i zawsze jest ok. Tym razem jestesmy zaproszeni na impreze urodzinowa mojej przyjaciolki, ktora odbedzie sie na tarasie ( jesli bedzie cieplo, impreza jest w sobote), dostalam tylko sms od przyjaciolki "nie zapomnijcie zabrac ze soba cieplych ubran bo bedziemy grillowac na tarasie".. To jej 30te urodziny, impreza dosc huczna. Tylko w co tu sie ubrac :D jakies sugestie? Brunetka, ciemne oczy, opalona :)

halo, halo ja tu pomocy potrzebuje, ludziska :D

Gość septembersss999
impreza pewnie zacznie się wcześniej i będzie jeszcze ciepło więc ja bym założyła jakiś rybaczki takie do łydki do tego jakies baleriny, bluzeczka na krótki a na plecy sweter. i obędzie się bez przebierania. No chyba ze chcesz się przebierac to możesz najpierw założyc jakas spódniczkę czy sukienkę a pozniej przebrac isę w długie spodnie i sweter

septemberss dzieki ale rybaczki to raczej nie moj styl :) zastanawiam sie nad chinosami takimi bezowymi, na to jakas bluzka wlasnie i kardigan, baleriny.. Z drugiej strony nie wiem jak inni uczestnicy imprezy przyjda ubrani, zeby nie bylo ze 24 osoby w sukienkach/gajerach a ja z facetem w kolorowych spodniach i na luzie :) przebierac mi sie nie chce za bardzo, a impreze zaczniemy pewnie kolo 19 bo wczesniej nie damy rady dotrzec.

Gość jakich kolejek?
ja tam ubrałabym się zwyczajnie. tzn. rurki plus jakaś ładna bluzka i kardigan do tego jak napisałaś. sama lubię koturny bo są wygodniejsze od obcasów i ładniejsze od balerin ;)

Gość upupupu
uouiuiuppp

najlepiej pasowała by mi mini bez majteczek, bo podobno na imprezce mają być fajni faceci :)

Gość upupupu
podszywie, slodki jestes :D ( to ja autorka, podbijam a nie chce mi sie wpisywac tego samego nicka ciagle :P )

Gość gość
w kaloszach