Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szzzzzzzz

Jak brzydki wygląd zabija mnie od środka. Jestem brzydka i cholernie samotna.

Polecane posty

Gość szzzzzzzz

Ludzie są okrutni i bezwzględni. Niejednokrotnie słysząłam ,że jestem brzydka jednak............ Dziś granice mojej wytrzymałości psychicznej zostały przekroczone.Najpierw w szkole usłyszałam chamski komentarz na temat mojego wyglądu i później mój brat dolał oliwy do ognia mówiąć tekst " mówił Ci już ktoś ,że jesteś brzydka ?" w tym momencie miałąm ochotę się pociąć. Jestem kompletnie załamana z tego powodu. Mam tego pełną świadomość ,że jestem szpetna i nie mam szans na żaden związek. Mimo młodego wieku czuje ,że nie mam po co dlaje żyć. Mam 18 lat jestem brzydka i do tego ludzie mnie jeszcze kopią na każdm kroku . MOje życie nie ma sensu , bo po co żyć skoro wiem ,że nigdy nie bd miała normalnego związku z moim wyglądam. Z jednej strony kocham moich rodziców a z drugiej ich nienawidze za krzywdę jaką mi wyrządzili ' robiąc mnie ' ......... Własny brat zabija mnie słowem , czuje ze powli moja psychika kończy termin ważności Jestem strasznie samotna i nieszczęśliwa tylko z powodu wyglądu którego nie mam Nie mowicie ( fryzjer , kosmetyczka) bo jeśli ktoś ma takie mankamenty jak szpetny nos itp to NIC nie pomoże

Gość zdesperowana.........
Oj tam, bracia tak mają... zdradzę ci sekret, nie ważne co się ma ale jak to się nosi. Zastanów się co ci przeszkadza w twoim wyglądzie i podretuszuj makijażem albo ubiorem. Musisz sama polubić siebie inaczej po prostu epatujesz na wszystkich swoja aurą i sama uwiadczasz ich w przekonaniu ze faktycznie jesteś brzydka.... Ileż ja znam niezbyt ładnych dziewczyn, które już są mężatkami ;) Ich sekret polega na tym że one same wcale tak nie uważają wręcz narzucają otoczeniu żeby twierdziło ze wyglądają rewelacyjne ;)

Gość heidiKlum
autorko malujesz sie???? tekstami barci sie nie przejmuj bo to norma u rodzenstwa i nie zawsze jest to prawda. Musisz zadbac o siebie, nie kazda dziewczyna na ulicy jest ładna ale duzo daje dbanie o siebie, dobrany makijaz , fryzura ;)

Kochana, wiem co czujesz i w 100% Cie rozumiem, mam dokładnie tak samo, brzydka, brzydka, brzydka. Też mam 18 lat, jestem samotna i niechciana. Najgorsze jest zawieranie nowych znajomości, strasznie się wstydzę i krępuję, bo mam wrażenie, że ludzie mnie nie polubią przez wygląd i, że w myślach mnie negatywnie komentują... W moim wyglądzie w sumie to najbardziej nos przeszkadza, jest wielki i obrzydliwy. Nienawidzę go, bo strasznie mnie oszpeca i z pozytywnej, radosnej dziewczyny robi ze mnie aspołeczniaka

Gość ankiete xfhjhjdhjdkdfjksd
od czego sąoperacje nosa

Gość Dżennifer
komplikacje,komplikacjami ale czesto zdarza sie ze nowy nos nie pasuje do twarzy i wtedy jest tragedia.......co do wygladu to moj facet jest tak brzydki ze az ludzie sie ogladaja do czasu jednak az sie odezwie.....jest mag inzynierem,facet na poziomie i jak tylko otworzy usta to mozna sluchac bez konca do tego dowcipny i w ogole ludzie do niego lgna z kazdej strony......ludzie nie lubia cie przez wyglad??? to tu bys sie zdziwila bo ladne pod tym wzgledem maja gorzej bo kazda kobieta widzac ladniejsza kolezanke jest zazdrosna i boi sie o swojego faceta.....

Gość BigCockBen
A jesteś gruba i brzydka, czy szczupła i brzydka?

A ma to znaczenie czy ktoś jest gruby i brzydki lub szczupły i brzydki? Brzydki zawsze pozostanie brzydkim więc co to zmienia?

Gość hheeggsss
ja tam na twarzy jestem ładna, ale ciało mam szpetne, więc nie wiem co gorsze....tragedia, życie jest do supy i tyle, chciałabym się cieszyć ale nie potrafię, niestety

Gość hheeggsss
supy..pff do dupy oczywiście

Gość gość
Czułam sie samotna. Zdawałam sobie sprawe z tego, ze nie akceptuje samej siebie, ale nie mogłam sobie z tym poradzic. W moich problemach pomógł mi rytualista perun72@interia.pl zamówiłam u niego rytuał powodzenie u płci przeciwnej i w końcu znalazłam tego jedynego : )

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.