Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2432

piłka ręczna warszawa

Polecane posty

Gość ona2432

Hej, probowalam szukac na necie, ale nic nie moge znalezc. moze tu sie znajdzie ktos kto sie orientuje. chcialabym sie zapisac, znalezc jakies miejsce, gdzie mozna pograc amatorsko w pilke reczna w warszawie. mam 22lata wiec za pozno na cokolwiek, chodzi mi o miejsce, gdzie kobiety po prostu graja dla rozrywki.

Gość paulka1307
Ja też szukam miejsca gdzie amatorsko można grać w ręczną w Warszawie... niestety nic nie mogę znależć... może ktoś słyszal o takim miejscu???:)

Gość ilonka19990
Ja mam 23 lata i podobnie jak wy kobietki szukam z koleżanką jakiegoś miejsca do pogrania w okolicach Mokotowa, Ursynowa i Wilanowa. Ale jak widzę jest cięzko.

Gość Bluebook_fake
Udało się coś znazleźć, gdyż szukam mijesca do pogrania, mam 40 lat, ale długo trenowałem i szukam gdzie można pograć. / RSB

Gość gość
I jak udało Wam się coś znaleźć? Ja też bym chętnie się poruszała, a że w liceum uwielbiałam grać w ręczną, to chętnie bym to kontynuowała.

Gość gość
Ja gram z koleżankami rekreacyjnie w niedziele o 19.20 na Zwycięzców 44. Zapisujemy się przez stronkę pilkanahali.pl Możesz do nas dołączyć:)

Gość gość
Dziewczyny, mam wielka zajawkę na powrót do piłki ręcznej. Jak jedna z dziewczyn wpomniala na pilkanahali.pl można sie zapisać. Aby nie było to tylko klepanie piłki jeśli będzie wystarczająca ilośc osób spróbuje ogarnąć trenera. Odezwijcie sie do mnie, jeśli jesteście zainteresowane. Ja mam obecnie 31 lat i grałam bardzo dawno temu ale z chęcią bym do tego wróciła :)zapraszam! WaWa!

Gość gość
Ja chętnie wrócę do grania. Jak coś to piszcie anna.szekalska@ poczta.fm

Gość asiawawa1
Też chciałabym wrócić do grania w ręczną (grałam parę lat w gimnazjum i liceum) ale w Wawie nigdzie nie mogę znaleźć żadnego klubu,który prowadziłby amatorskie treningi. Wiecie może gdzie coś takiego się odbywa? A może znajdzie się parę chętnych do wspólnego pogrania?

Gość gość
Ja jestem zainteresowana. Kiedyś trochę grałam. Czy ktoś ma jakieś konkretne propozycje?

Gość asiawawa11
To co zbieramy ludzi i szukamy jakieś salo żeby pograć?

Gość gość
ja również z miłą chęcią bym pograła w ręczna, sama kiedyś trenowałam piłkę i chęci do grania jest dużo

Gość gość
To może zgadamy się na facebooku albo przez maila? Mam parę znajomych które też grały i chętnie by się przyłączyły!

Gość gość
Hej, jak uda się zorganizować jakiś meczyk byłabym wdzięczna za info na maila (nat.karpik2106@wp.pl). Bardzo chciałabym pograć ale słabo z takimi miejscami w W-wie. dzięki, Natalia

Gość gość
Drogie Panie, jeśli wciąż aktualne, i nie miałybyście nic przeciwko "odrobinę" młodszej koleżance (17), to bardzo chętnie z wami potrenuję ;) jakiś kontakt ze mną - mariab.pingwin@gmail.com

Gość gość
Rowniez mam 17 lat i chetnie cos bym pograla. Jesli nie macie nic przeciwko roznicy wieku to prosze o kontakt. michalina.rodak98@gmail.com

Gość Paulinn
Hej dziewczyny! Ja mam 20 lat, alee również chętnie bym z wami pograła :> odzywajcie się na mój e-mail; paulinasu@gazeta.pl pozdrowioonka :)

Gość gość
jak by coś sie rozwinelo w temacie to piszcie na anna.szekalska@poczta.fm

Gość Kinia199520
Dziewczyny ja również pisze się na jakiś mecz:) kinulka13@o2.pl

Gość gość
ja również jestem zainteresowana jak coś piszcie na maila nataliaskwarek@vp.pl

Gość gość
ja również się piszę. Kiedyś trochę grałam i z chęcią usłyszę pisk butów:) Dajcie proszę znać jeśli coś się udało skliecić megstasiak@gmail.com

Gość gość
Ja również się pisze, już od dawna czegoś szukam i nic. anulka.b2@tlen.pl

Gość ratpol
również chetny na grę jeśli będzie gra dla facetów :) 08ratynski@gmail.com

Gość gość
Dziewczyny jak macie cos w wawie dajcie znac. Chetnie wroce do recznej. Co prawda gralam w liceum ale tego sie nie zapomina. Moj mail martagotowiec@op.pl Odezwijcie sie plis. Bo nigdzie w necie nie ma info o amatorskiej grze dla kobiet....

Gość gość
Ja rowniez bardzo chetnie sie dolacze jesli udalo sie juz cos zorganizowac ☺ moj mail: karolinaszczepanska@onet.pl

Gość Lidian
Witam Ja jestem po 50 tce ale zawsze chciałam sie zapisac na piłkę ręczną - amatorsko oczywiście., Nigdy nie mogłam nic znależć .Tereaz też szukałam ale jest wszystko oprócz piłki ręcznej.

Gość gość
Niech ktoś założy grupę na Facebooku, proszę!!

Gość gość
Handball W-wa zaprasza na fb ;)