Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskaZEslaska

Mam 169 wzr przy 86 kg. Szukam chlopaka

Polecane posty

Gość grubaskaZEslaska

sa tu milosnicy pan z wiekszym cialem?

Gość pan z większym ciałem
jestem

Gość grubaskaZEslaska
a ile masz lat?

Gość ..mastes
W ZOO POSZUKAJ SŁONIU

Gość pan z większym ciałem
59

Gość grubaskaZEslaska
czemu mnie obrazasz? czy nie mam juz prawa do szczescia?

Gość grubaskaZEslaska
59 lat to troszke za duzo. Max 32

Gość fggfffgggfgh
Daj zdjecie ja tez jestem spasiony jak wieprz 186 i 92kg

Gość ..mastes
PIEPRZONE ŚWINIE!

Gość hahahaha lalala
zebys znalazla musisz sie odchudzic o jakies 30 kg :) wspolczuje ze tyle wazysz :) ja bym nie potrafila tak jak ty :)

Gość grubaskaZEslaska
Moze schudne jak znajde w koncu prace. A tak to siedze w domu z lodowka i to mnie dobija. Chcialabym w koncu kogos poznac

Gość dwdwdw
dawaj tą fotkę :classic_cool:

Gość grubaskaZEslaska
na forum nie wstawiam :) potem ktos tu wrzuci i mnie wysmiejecie

Gość grubaskaZEslaska
up up

Nieprzyjazne wypowiedzi w stosunku do Ciebie są wołaniem podświadomości ich autorów o pomoc. Takie ataki dowartościowują ich rozdęte ego, które żywi się poniżaniem innych, najlepiej wg nich słabszych. Przy okazji podwyższą sobie zaniżoną samoocenę i skompensują lęki z powodu znikomych ról w społeczeństwie. Proszę, nie reaguj i nie tłumacz się. Pozwól im pisać co chcą. Nawet im przebacz. Uwolnisz się w ten sposób od niskich wibracji ich energii. Dbaj o jakość swych myśli, bo Twoja, inna percepcja tego od Ciebie wymaga. Bądź nade wszystko sobą, spełniaj swe powinności wg najprostszych zasad. Będziesz w przeciwieństwie do innych wolna i szczęśliwa. Ślę Ci pełne pokoju pozdrowienia!

Gość to go zajeb
masazysta co bierzesz, musi byc dobre?

Właśnie dopisał się człowiek z grupy ludzi niższej umysłowo, na zaczepki takich ludzi nie powinno się wogóle zwracać uwagi. Wiem mój komentaż jest właśnie taką odpowiedzią lecz mnie to nie boli co kolwiek on by mi nie powiedział. Znam swoją wartość i trudno by mu było by mu ją obniżyć.Na kafe jest grupa ludzi inteligentnych z którymi można porozmawiać na poziomie, lecz niestety tacy ludzie jak wyżej tutaj przeważają.

masażysta, podoba mi się Twoje podejście :) ja na przykład podziwiam takich ludzi, którzy mimo iż nie spełniają "wymagań" współczesnego świata co do pogoni za medialnymi pięknościami są pewne siebie i rozwijają się umysłowo, duchowo, a nie patrzą tylko na wygląd i poprzez ten pryzmat oceniają ludzi. mi tego brakuje niestety... szukam kogoś kto będzie widział więcej niż moje ciało.

Mi też nie pasuje ta cała wspułczesna modowość, ludzie starają się dopasować pod jakieś kanony stylisty który coś tam sobie ubzdurał, Niekoniecznie danemu człowiekowi to musi pasować ale cóż on chce być modowy to musi się wystylizować na wzór i chodzą takie kalki. Ja poprostu jestem sobą, dbam o siebie i kupuje ubrania jakie mi się podobają, robie fryzury jakie ja lubie nie jakie trzeba mieći tyle.

a ja właśnie staram się podpasować pod te media. bo czuję się w przeciwnym razie nie akceptowana... chciałabym tak ja Ty.. ale nie potrafię niestety. masz jakąś radę na to?

Gość papilon
grube lochy maja ciasne cipki,tez tak masz ?

Gość to go zajeb
masazysta ale z ciebie pasztet posikam sie :D :O nie dziwie sie ze masz takie podejscie, nikt atrakcyjny takiego nie ma :O wzgledem atrakcyjnosci pasujecie ze soba do lu, a teraz przepraszam, jestem umowiona do kosmetyczki na robienie zelowych paznokci

to go zajeb - ale Ty jesteś głupia :P

Masz poprostu obniżone poczucie własnej wartości, przezto czujesz się nieakceptowana, powinnać zmienić własne myślenie, bądź starać się otaczać ludźmi którzy Cię zrozumieją a nie przed którymi musisz grać nie siebie. Wiem że to trudne lecz niema innej rady.

Gość papilon
masażysta wyglądasz na niebezpiecznego psychopatę

Gość hgg
"Właśnie dopisał się człowiek z grupy ludzi niższej umysłowo, na zaczepki takich ludzi nie powinno się wogóle zwracać uwagi. Wiem mój komentaż jest właśnie taką odpowiedzią lecz mnie to nie boli co kolwiek on by mi nie powiedział. Znam swoją wartość i trudno by mu było by mu ją obniżyć.Na kafe jest grupa ludzi inteligentnych z którymi można porozmawiać na poziomie, lecz niestety tacy ludzie jak wyżej tutaj przeważają." pięknie napisałeś. W życiu gówna, za 1500, nic nie znaczące, bez życia, rodziny, perspektyw, na forum obrażają innych żeby się dowartościować. Smutne

Gość papilon
to nie ludzie ,to bydło

Lu nie komentuj wpisów takiej osoby, ona jest duuużo niżej w hierarchji społecznej od nas.Niema nic konstruktywnego do powiedzenia i wten sposób się miota na forum.

Gość pani psychooloszka
Ludzie tutaj są wyjątkowo smutni, trochę mi ich żal... popieram na 100 % wypowiedź masażysty :)