Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskaZEslaska

Mam 169 wzr przy 86 kg. Szukam chlopaka

Polecane posty

gubię się już w tym całym gównie, a przecież okres dorastania już za mną :o

Gość papilon
lu za ile odsprzedasz ta poczwarę ze zdjęcia

Gość hgg
To że jesteś gruba nie wyklucza tego że jesteś piękna, jeśli dbasz o siebie. Jesteś umalowana, masz ładną cerę, atrakcyjne ubranie (niekoniecznie drogie) fajną osobowość

masazysta, gadasz świetnie i z sensem, ale błędy walisz niemiłosierne:D

Gość bartolini bartłomieju
kciukiem on i tak cie nie wyrucha bo ma smaki na grubasa

papilon jeśli mówisz o moim psie, to zostaw ją w spokoju. adoptowałam ją ze schroniska i nie kierowałam się jej atrakcyjnością tylko ją pokochałam! masażysta - pewnie głębiej. również Ciebie pozdrawiam, tak trzymaj a zajdziesz daleko:)

Za błędy przepraszam, lecz jestem niewidomy a to taka przypadłość takich osób niestety. Nieczytam wzrokiem tylko słuchem i nie zapamjętuje tekstu. Zaraz będą pytania, jesteś niewidomy a kożystasz z forum? Jest syntezator udźwiękawiający komputer "Jaws" można sobie wygooglować i poczytać otym.

masażysta zaskoczyłeś mnie, jesteś super! ja się użalam nad sobą, a nie pomyślę nawet o tym, że mogłoby być gorzej.

Ja też się ciesze z tego co mam i nie nażekam, wiem że inni też mają gorzej np. leżą i robią pod siebie, ja mam prace z której jestem zadowolony własne mieszkanie i staram żyć jak przeciętny człowiek.

mamy przykład, ze tylko ludzie, którzy zostali kopnięci przez życie mają zdrowe do niego podejście.

Tak to forum daje niektórym złudzenie idealnego życia lecz wiem doskonale że tak niejest. Siedzą tu różni ludzie a kreują siebie na młode, piękne i bogate gwiazdy. Ja mam w nosie i mówie jak jest, jeśli ktoś mnie nie polubi bądź nie zaakceptuje to nie będe płakał.

Gość papilon
pracy to chyba za wiele nie masz skoro siedzisz na forum i pociszasz strapionych

Gość nbvjh
Masażysto, nie mam za dużo czasu żeby trochę popisać, ale napiszę chociaż to: podziwiam cię, jesteś niesamowity. Zrobiłeś na mnie wrażenie. Bo jak ktoś wyżej napisał, nieraz człowiek się użala nad sobą, a ty jesteś asertywny i szczęśliwy! Życzę ci samego szczęścia w pracy i życiu osobistym. :)

Gość kwiecie elizejskich pol..
masażysta, nie znam Cię ale jedno wiem, jesteś wspaniałym człowiekiem! :) jak najwięcej szczęścia i radości z życia, buziak!

nbvjh Ja uciekam do pracy dzisiaj na forum nie zajże ale jutro po południu usiąde do komputera to będe miał czas żeby porozmawiać. Pozdrawiam.

Kwiecie też Ciebie pozdrawiam cieplutko, teraz to musze naprawde lecieć, jeszcze szybki prysznic i na tramwaj, a on napewno niebędzie czekać. Jeszcze raz pozdrawiam

Gość papilon
nie zesraj się

Gość wertysssssska
Papilon ty to inteligencją błyskasz.

Gość Jaco Wrok
Trza nie wpierdalać i będzie luz.

Gość najlepszy
hot.jpg.pl/zdjecie/181680/SZUKAM_KOCHANKI.html