Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaa

Chyba go skrzywidziłam...

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaaaa

Potrzebuję konkretnej szczerej odpowiedzi- bez żartów i głupich wpisów. Wiem, że to głupie, ale może coś w tym jest... Trzy lata temu poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał. Wyjechałam na wczasy do Szklarskiej Poręby i przypadkiem dołączyłam do jakiejś grupki, która chodziła z panią przewodnik i opowiadała im fajne legendy. Doszliśmy do skałek miłości i owa pani opowiadała swoją historię, no wiem że głupie... Jak się dotknie skały w miejscu serca (ona ma swoją legendę i historię), pomyśli o kimś kogo się kocha, to niby do końca życia jego serce będzie do tej osoby należało ( ta kobieta opowiadała, że wyszła za mąż za kogoś innego, ten jej luby ożenił się z inną, ale spotkali się po latach i w każdym razie finał taki, że są razem). Opowiadała też historie innych osób. Ja głupia wtedy pomyślałam o tym chłopaku, wyobraziłam sobie go... Jestem z kimś innym, ale czasami go spotykam, on wręcz nie daje mi odejść na ulicy, ma maślane oczy jak mnie widzi i w nietypowy sposób ze mną rozmawia, inaczej do mnie mówi niż do wszystkich, zdrabnia moje imię jak nikt inny, no wiem po prostu, że on coś do mnie czuje. Czy ja go nie skrzywdziłam wtedy, jak o nim pomyślałam, może on cierpi przeze mnie? Jak myślicie?

Gość napisalam nie odpisal
a lekcje odrobione?

Gość hmmmmmmnnnnnnn
może mu się po prostu podobasz, bez tych skał i głupiej magii:P

rozumiem ze dotknelas tej skaly glowa, z rozpedu?

Gość Bgyggjykiyuugyygtftyff
Hahahaha odrob lekcje dziecko ;)

Gość Mikmajk
Brałaś coś?

Gość kafeteria jest lepsza
LDC