Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sie ze mna stalo......

Jestem zalamany

Polecane posty

Gość Anna Antonina
Jak to po co? Po szanse zmiany swojego życia(mam taką nadzieję) Ja wiem o tym choc obecnie ba nawet od kilku dobrych lat nie mam siły nic zrobic choc mam ochote.Mam ochote wyjśc ale nie mam do kogo , mam ochote pogadac ale za bardzo nie mam z kim a nie moge sie kazdemu wyżalic jak mi źle bo nie mam takiej osoby. Zastanawiam sie czy nie rozwinie sie u m,nie jakias depresja , bo stany depresyjne juz mam , ale to normalne kiedy człowiek smutny i samotny. Chce jednak wierzyć że ktos stanie na mojej drodze kto odmieni mój świat ;) Ps może jakis kotek/piesek świnka królik? Ewent wolontariat w schronie?31nko?

Gość za miesiąć koncze 31 lat
nie żadnych zwierzątek jedno mi już umarło na rękach nie dawno nigdy więcej, takiej traumy wystarczy ,

Gość Anna Antonina
No tak trauma...ale czas żałoby musi być i musi..minąc. Tyle zwierzaków potrzebuje domu a takie myslenie jest egoistyczne... oczywiście branie zwierzaka w czasie żałoby po starym niekoniecznie jest dobrym pomysłem ale zamykanie sie na nowa potrzebująca istote jest równie złe a nawet wiecej . Dając dom zmieniamy los tego zwierzaka a przy okazji ..swój;)

na razie nie wchodzi w grę raz że trauma dwa że dopiero pół roku skończyłam nowe mieszkanie wykańczać trochę żal już dewastować ;)

Gość Anna Antonina
hahha a czemu dewastowanie? Nie każdy zwierzak dewastuje ...

jak bym brała to znowu Króliczka, uwierz mi że one dewastują wszystko, jedzą z talerza, śpią w łożku i mają generalnie porządek gdzieś ;)

Gość Anna Antonina
A tak wierze:D