Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmhyuijhja

Mój facet nie cieszy się że będzie dziewczynka :(

Polecane posty

Gość gość
brrr mam dwoch synow nigdy w zyciu corki a chlopaki to moi faceci trzymamy sztame -corka mamusi to bzdura to wieczna wojna o ciuch o kosmetyki o lazienke chlopaki sa konkretni pomocni moi mezczyzni

Nie, wcale nie KAŻDY facet woli syna. Nie każdy jest taki dupkiem jak wasi mężowie/partnerzy. Naprawdę nie wiem czemu bierzecie sobie takich palantów na ojców. Gdyby mi mój facet zrobił się smutny, bo on woli chłopca to by już więcej tego dziecka nie zobaczył, i mnie też. Córka też można być, jak ktoś napisał, "konkretna i pomocna". To że wy wychowujecie swoje córki na c***owate księżniczki, nie oznacza iż one są takie z natury. To wy robicie z nich pokraki życiowe ubrane w różowe wdzianka. I to piszą kobiety, które same się urodziły jako dziewczynki! Żałosne.

Gość gość
Ja nie jestem w ciąży. Ale mój ciągle marzy o dziewczynce... Wolałby ja niż chłopca więc mam odwrotnie

Gość gość
W pierwszej ciazy mezowi bylo wszystko jedno, staralismy sie ponad 2 lata, i marzylismy o zdrowym dziecku, ja o dziewczynce;P no i urodzila sie tatusia ksiezniczka, typowa kokieciara, wie jak go sobie obkrecic>_< , w obecnej ciazy, maz chcial chlopca;-) przy tym nacisk jego rodzicow:) ze powinien byc chlopiec, a Tu zonk, maz tez nowil zebym przy kazdym usg pytala sie o potwierdzenie ...teraz juz stracil nadzieje,;-) i tym samym przyzwyczail sie do kolejnej kobietki, pomarudzil pod nosem, powiedzial ze jest troche zawiedziony i tyle,

Gość gość
Co się dziwić ze zwykły facet jest rozczarowany tym, że będzie chodowal obiekt do ******** dla samczyków alfa =/

Gość gość_a
hihi, a mój tato biedny - cztery córki :D i jakoś nie śmiał narzekać :D

Gość gość
Bo corki są dla tatusia a synki dla mamusi . To nie wiem kim jest Twoj facet .

Gość Tomek

twoj facet jest po prostu slaby.  moge tak cie zbolcowac, ze wyjdzie chlopak, odezwij sie na pw