Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

heyah mix ma ktos warto ?

Polecane posty

Gość znajdz sobie forum dla downow
i tak rozprawiaj o grach w komorkach , ja pierdole 28 letni facet z mozgiem 12 latka :O:O:O

*BLE BLE*-A tego wszystkoiego nie może ci zastąpić komputer? O czym pierdolisz z rodzinką? O pogodzie? Masz w domu rower?Jak masz, to bierz rower i jedź gdzieś nad jezioro, pogadaj z ludźmi a nie z rodzinką.Ostatnio z dwoma nastolatkami sobie nad jeziorem gadałem, same zagadały, najpierw mi pomachały a potem zagadały. Nawet ładne, szczególnie ta jedna, miała nadwagę i śliczna była z twarzy. A ty siedzisz cały dzień w kompie i na komórkach, nawet nie wiesz jak piekny jest świat i wcale nie musisz być śmiały, bo ludzie sami cie zagadają.

BW! - tobie moze nie potrzebny nie wnikam ale mi tak i koniec spiewki

Gość taaa potrzebny bo siedzisz
w domu i grac w gierki na komie :D:D ale ty jestes jebniety szkoda mi ciebie troche. Ciekawe czy twoja matka rozwazala oddanie do zaklady opieki

bierzcie t-mobile na abonament 29,99zł mc i 80 minut darmowych macie

jak można brać telefon na umowę nie mając roboty? nie rozumiem tego.

jaki macie problem interesuje was to zaimicie sie swoim zycie jezeli wogole je macie i odpierdolta sie

to po kiego zakladasz głupie topiki: czy kupić telefon, zrobić tunele w uszach, tatuaż na dupie czy chuj wie co. kogo to obchodzi?

Gość to skoncz zakladac
te popierdolone topiki na poziomie 9 latka pojebie.

nie ktorych obchodzi moje topiki a jak was nie to nie wchodzcie i po problemie

*BLE BLE*-Ja naprawdę dużo rozumiem, ale rozjebałeś mnie strachem przed matką. Jak miałem 16 lat, to ogoliłem się na łyso, moja matka nienawidziła takiego stylu, dla niej to był gankster, kryminalista itp. Myślisz że się tym przejmowałem? Po za tym gdzie ty z matką chodzisz? Pogięło cię? Matka ochrony potrzebuje czy jak, że musisz z nią chodzić, po za tym jak by jej nie pasowało twój wygląd to jej problem a nie twój. czemu taki strachliwy jesteś? Zrób coś szalonego. Siedzisz w domu, wejść plecak, spiwór i jedź w Polskę na ślepo, ziedź trochę kraju, poczuj wolność. Nawet nie wiesz, jaka to przyjemność, Jak ja bym miał rentę,to bym po całej Europie jeździł na rowerze albo stopem. Człowieku, zacznij żyć, bo świat jest piekny. Zrób coś na poczatku szalonego, przełam swój strach, przykładowo idź w nocy do lasu, niech to będzie pierwszy krok dla ciebie.

"to po kiego zakladasz głupie topiki: czy kupić telefon, zrobić tunele w uszach, tatuaż na dupie czy ch*j wie co. kogo to obchodzi?" Daj się polansować chłopakowi. Nic więcej w życiu miec nie będzie poza kafe.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Darker - a Ty co w zyciu osiagnales ?

przykładowo idź w nocy do lasu, niech to będzie pierwszy krok dla ciebie. Ty tak chodzisz sam do lasu w nocy BW?

Darker - a Ty co w zyciu osiagnales ? nic tak jak my wszyscy z kafe :D

reserve-A co w tym dziwnego? Wbrew pozorom to w lesie w nocy jest bezpieczniej niż w dzień. Ale tu psychika działa i taki Ble Ble pewnie by się tego bał. Chodzi aby przełamał się i żył, a nie żył ciągłym strachem.

Darker ma studia, auto i umie się wygadać, a to już dużo.

Gość Zuzanna Amelia & 22
BW! - darker jest niesmialy do dziewczyn

Chodzi aby przełamał się i żył, a nie żył ciągłym strachem. Wiem o co Ci chodzi BW :)

Darker ma studia, auto i umie się wygadać, a to już dużo. tak tylko ma wymagania z kosmosu jak fikusna

Zuzanna Amelia & 22-Ale jakieś tam miał laski, więc aż taki strachliwy nie jest, co prawda bardziej dał się im wykorzystywać, no ale jednak pewnie przez chwilę czuł się szczęśliwy że kogoś ma.

"tak tylko ma wymagania z kosmosu jak fikusna" A to dobre :D

Mnie się podoba co druga dziewczyna na ulicy więc tyle z moich wymagań :D

reserved-Ble ble jest przesadnie strachliwy. Rozumiem jak by sie bał tylko kobiet, ale on się boi własnego cienia. Skoro się nawet swojej matki boi, to coś kurwa nie tak. A ostatnio jakoś fikuśniej nie widać, może już ja ktoś przebolcował? Pewnie ten co jej odbyt ciągle lizał.'najmądrzejszy' czy jakoś tak,

Ja bym chciał taka przy kości.