Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuternoha

poradnia rodzinna

Polecane posty

Gość kuternoha

Jak to jest z tą poradnią rodzinną,napiszcie bo nie wiem jak i co mam załątwić,czy to ksiądz kieruje do poradni czy jak,najpierw do księdza mam iść a on mi da skierowanie do poradni

my teraz odbywamy poradnię rodzinną, u nas ksiądz dał numer telefonu do poradni, zadzwoniłam i dowiedziałam sie kiedy są spotkania, u nie to każdy pierwszy poniedziałek miesiaca, pierwsze spotkanie, 2spotkanie 2poniedziałek miesiaca i 3spotkanie 3poniedziałek miesiaca, i dzień skupienia dostaje się od ksiedza karteczkę gdzie w poradni podbijają pieczątki jak są wszystkie pieczątki idzie sie do ksiedza i po sprawie

Gość kuternoha
dzięki za pomoc

Gość wawka
Najlepiej dowiedz się czy jest taka poradnia przy Twojej parafii, wtedy zrobisz to nieodpłatnie (ja z narzeczonym zajęliśmy się tym trochę późno i umawialiśmy się z Panią prowadzącą prywatnie za co oczywiście płaciliśmy - co łaska...) i po prostu będziecie mieli pierwszeństwo przed innymi. Radzę też zabrać się za to sporo wcześniej bo teoretycznie takie spotkania powinny odbywać się raz w miesiącu ( ok 3 razy, mierzenia tmp, wykresy itd hehehe :) Co do praktyki to już z tym bywa różnie. Pozdrawiam :)