Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lu92

szukam kogoś

Polecane posty

Levviatan - wiem, że jesteś w porządku. Nie raz czytałam Twoje wypowiedzi na kafe. :) Szkoda, że odległość tak wiele zazwyczaj skreśla. Poznaniaaak - a dziękuję :)

Gość rensolma
ale masz wazeliniarzy hohohoho az z ekranu kapie

lu92 -> wiesz inaczej by było gdybym miał gdzie ciebie sprowadzić ale nie mam. poza tym utrzymanie też kosztuje a bez podwyżki to na dwie osoby mogło by być życie od pierwszego do pierwszego

Levvi, wiem, że życie na własny rachunek nie jest proste. Ale zawsze lepiej z kimś niż samemu... Życzę Ci odnalezienia w końcu tej drugiej połówki i sobie też. :)

Gość Piotruś Ban właściciel solarów
Przecież już masz psa

wzajemnie choć to stwierdzenie średnio psuje patrząc na twoja poprzednią wypowiedź ;]

Czemu średnio? Nie wolno tracić nadziei. :)

no bo wiesz to życzyłaś mi i sobie więc stwierdzenie wzajemnie trochę tak nie pasuje bo już było życzenie o partnera dla ciebie ;] a można coś więcej się dowiedzieć o twoje sytuacji?

Wolę publicznie zbyt wiele nie mówić o sobie, tym bardziej, że wklepałam tu swoje fotki.

Chociaż w sumie to ma się nijak do powiedzenia o moim 'tacie'. Levvi, jeśli tylko chcesz to możemy popisać mailowo. Nie jestem taka głupia jak się może wydawać.

Wiecie co.. przy swoim popierdoleniu szukałam. Odezwało się kilku.. Ale sami którym zależało jedynie na seksie z młodszą. :o Ale czego ja się spodziewałam i to jeszcze na kafe? :o Koniec z tym. Już w życiu nie dam takiego durnego "ogłoszenia".

Gość fabienne88
a czego sie spodziewalas? sama mowisz, ze nei wiesz kogo szukasz?:o

Jak będziesz szukała faceta pod presją własnej pustki to możesz trafić na zły wybór z którego w przyszłości też będzież nie zadowolona. Wjęc lepiej poczekać na właściwego mężczyzne który Cię zrozumie, z którym będziesz miała wspólne pasje i zainteresowania.

Gość masakra co Ty napisałeś
masażysto :-P Po pierwsze to z błędami zarówno ortograficznymi jak i logicznymi. W każdym razie błedy to jedno, a drugir to tresć - takie dyrdymały, że masakra, dawno nie czytałem takich pierdół. pozdrawiam

Przykro mi że niepotrafie Ciebie usatysfakcjonować moimi radami, za błędy przepraszam, jestem niewidomy i nie czytam wzrokiem tylko słuchem i przesto niezapamiętuje ortografji.

Gość masakra co Ty napisałeś
aaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa to zabolało, nie wiedziałem, przepraszam :-/

Gość tospitalaj
Wygadałeś się i won to forum jest dla zdrowych ludzi nie dla kalek.