Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hettta

gdy facet nie chce zostawac na noc

Polecane posty

Gość jiojiojo
Jak juz on dojdzie to posiedzi 10-15 min i wychodzi. Raz nawet rano uciekl. Nawet sniadania nie chcial. Mowił"jak bym chcial to bym został. I ty po takim czyms jeszcze z nim jestes? Przeciez ewidentnie sluzysz my za zywa pochwe (sztuczna troche kosztuje i jeszcze trzeba samemu ja umyc):O

I ty po takim czyms jeszcze z nim jestes? Przeciez ewidentnie sluzysz my za zywa pochwe (sztuczna troche kosztuje i jeszcze trzeba samemu ja umyc) He he , poczytaj wyzej. Niezupełnie;)

Gość kijkijii
To musi byc prowo:( Masakra

Niestety tez bym chciała zeby to byla prowokacja.

Gość nie wiem nad czym ty sie
dziewczyno jeszcze zastanawiasz ?? jestes szczęśliwa w tym pseudo ukladzie ?? chyba nie, skoro cie to meczy i szukasz tutaj wyjasnienia i pomocy z gosciem powinnaś sie jak najszybciej pożegnac i poszukac sobie normalnego faceta, któremu bedzie na tobie zależalo i dla którego bedziesz ważna, takiego który myśli poważnie o tobie i zwiazku boisz sie , że zostaniesz sama i nikogo nie znajdziesz ?? - to bledne myślenie, lepiej byc przez jakiś czas samą niż tkwic w takim byle czym, marnujesz tylko czas na niego / bo i tak z tego nic dobrego nie bedzie/

Wieczorem mamy porozmawiac. Juz bym chciała byc "PO".To jest jakiś koszmar chyba. Ech ciezkie jest życie.

Sorry autorko, ale albo jesteś ślepa, albo głupia, albo zakochana, albo na maksa zdesperowany. CO TY KURWA JESZCZE Z NIM ROBISZ? KOPNIJ GO W DUPE I TO NATYCHMIAST!

Pocieszm sie ze ślepa i zkochana.Głupia raczej nie ;/ Zdesperowanie przeszło mi ostatnimi czasy .

Gość no to kończ to dzisiaj
bo bedac z tym tłumokiem tracisz czas, w którym magłabys poznac fajnego normalnego faceta i ułozyc sobie zycie

Gość odwagi usmiechu
ech nie ma co ci byc smutno, i tak naprawde do dupy taki pseudo zwiazek. i jescze tak latwo zakonczony, szybko mu poszlo, jak tylko poruszylas niewygodny temat. uciesz sie i mysl, ze teraz czas sie tak zorganizowac, zeby poznac kogos, kto bedzie cie chcial tak jak ty jego.. Dla pocieszenia ja takiego kogos poznalam jak mialam 35 lat!

Gość nie do pojecia
znajdziesz sobie lepszego.

Głownie poszło o: - jego pasje (on z nich nie zrezygnuje)-nie wymagałam - religie (nie jestem zbyt religijna) on przeciwnie - chce miec dzieci,ale niekonieczieteraz ( a jesli juz to nie wyobraza sobie siedzenia z nimi w domu, bo on woli bardziej intensywne zycie) - zakładania rodziny ze mna nie widzi - nie chce zwierzatr w domu (mam psa) Masakra.

Wiecie co, w sumie nie zakończył związku po tej rozmowie. Dopiero ja jakos to skonczylam. Nawet nie był zaskoczony i wydaje mi sie ze mu ulzylo. Zwłaszcza ze nie bylo scen ttylko rzeczowa rozmowa. Chyba byłam za dobra :(

swiezalatte "zakładania rodziny ze mna nie widzi" bo? Patrz wyż wym punkty ;/

Gość odwagi usmiechu
czyli wszystko was rozni a jakby moglo nie roznic to i tak rozni bo on ma do tego taki stosunek. daj spokoj.przeciez to wszystko pic na wode, wymyslone powody, zeby sie tylko wyplatac z tego pseudo zwiazku. takie cos lepiej zgubic niz znalezc. jakbys nie byla omamiona, bo niemozliwe, ze zakochana w takim dupku (bo z twoich wpisow wynika, ze glupia nie jestes) to bys zaraz zobaczyla jakie to zalosne. bedzie lepiej.nie siedz sama, idz do ludzi, najlepiej z psem. a jak nie mozesz wyjsc to pies tez dobre towarzystwo. lepsze niz ten facet.

odwagi usmiechu ech nie ma co ci byc smutno, i tak naprawde do d**y taki pseudo zwiazek. i jescze tak latwo zakonczony, szybko mu poszlo, jak tylko poruszylas niewygodny temat. uciesz sie i mysl, ze teraz czas sie tak zorganizowac, zeby poznac kogos, kto bedzie cie chcial tak jak ty jego.. Dla pocieszenia ja takiego kogos poznalam jak mialam 35 lat! Dzieki ale chwilowo mam dosc mezczyzn. Niech mi dadza spokoj.

Gość odwagi usmiechu
hettta napisalas Dzieki ale chwilowo mam dosc mezczyzn. Niech mi dadza spokoj. no nie mezczyzn to ty nie masz dosc, tylko dupkow. prawda?

odwagi usmiechu no nie mezczyzn to ty nie masz dosc, tylko dupkow. prawda? Mam wrażenie, że to jedno i to samo. :/

Gość trutuutiiii
i co przez telefon zerwaliscie?

Gość odwagi usmiechu
Hettta Mam wrażenie, że to jedno i to samo. :/ nie popelniaj tego glupiego bledu bo sobie odbierasz szanse. chcialabys, zeby jakis wartosciowy facet , nie znajac cie, tak o tobie myslal tylko dlatego, ze jakas wydra dala mu w dupe?

Ajj jak ja nie cierpię takich jak Twój ostatni eks. Znajdź sobie jakiś "zajmowacz czasu", który Cię naprawdę pochłonie (w moim przypadku rower).

Nie, nie ja mam co robic. Nieczesto sie nudze. Tylko mi smutno. Myslalam ze to cos powaznego.