Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*MałaMi*:)

Czy schudne tylko ćwicząc, nie stosujac żadnej diety ????

Polecane posty

Gość CrK
Wszystko zależy co będziesz jeść i ile będziesz ćwiczyć, te rzeczy raczej są nierozłączne :3

tzn bardziej bym chciała wyrzeźbic sylwetkę, schudnać tylko w pewnych partiach ciała

Gość bulbulbul
Ćwiczenia na pewno wpłyną na wygląd Twojego ciała i mięśni nawet gdybyś nie zmieniała diety :)

nie polega :D jak powiedzialam wczesniej, chciala bym zmienic tylko pewne partie ciala, tzn "wyrobic" je , czyli intensywne cwiczenia i ok ?

Spoko, sama ćwicząc od jakiegoś czasu bez diety widzę ogromne zmiany. Waga stoi w miejscu, ale wyglądam o niebo lepiej ;) (no, może oprócz trochę za dużych mięśni skośnych brzucha, ale taki sobie sport wybrałam, to tak teraz mam...) Także powodzenia w dążeniu do celu!

Kiedyś jakiś facet zrobił test. Przez miesiąc jadł tylko pizzę + ćwiczył chyba godzinę albo dwie dziennie... I wiecie co? Schudł. ;)

Kyu- no ja nie jem pizzy nawet raz w miesiący tylko mam bardzo słaba przemiane materii, wszystko zalego mi w rzoładku , nawet jesli sa to produktu lekkostrawne :O

wszystko sie da,,,ja niestety jem wieczorami dużo i często niezdrowe rzeczy, zaczęłam ćwiczyć codziennie i efekty widać, tylko jak się chcesz pozbyć celulitu to diete musisz niestety zastosowac..

MałaMi - to akurat nie wina przemiany, że zalega :) prędzej kłopoty z żołądkiem. Nie boli Cię czasem, albo nie czujesz się ciężko?

Właściwie to w Żołądku ;) Ćwiczenia Ci poprawią przemianę materii, co zaepwne wiesz ;) No i możesz sobie kupić błonnik, żeby poprawić pozbywania się różnych śmieci ze środka

Gość propaganda jak za komuny?
autorko najpierw zajmij sie ortografia, potem cwiczeniami. nie schudniesz, ale wyrzezbisz cialo, mylisz te dwa pojecia, proponuje sie najpierw doszkolic i wybrac sie na silownie i cwiczyc pod okiem trenera bo zrobisz sobie krzywde. pozdrawiam

Kyu- no nie znam się na tym, ktos mi tak kiedys powiedzial ;) czuje sie caly czas cięzko, a jesli wezme jakis "lek" na poprawę pracy jelit to z kibla nie schodzę

propaganda jak za komuny? autorko najpierw zajmij sie ortografia, potem cwiczeniami. nie schudniesz, ale wyrzezbisz cialo, mylisz te dwa pojecia, proponuje sie najpierw doszkolic i wybrac sie na silownie i cwiczyc pod okiem trenera bo zrobisz sobie krzywde. pozdrawiam powiem Ci tak, ortografia z cwiczeniami nie maja nic ze soba wspólnego to po raz, dwa jesli myslisz że masz przed soba idiotkę to sie mylisz trzy pisze tylko i wyłacznie dlatego zeby sie upewnic bo mi moja zdesperowana koleżanka namieszala trochę w głowie, cztery- mam juz za soba 6W więc nie mów mi o trenerze i takich tam i nie sraj wyżej niż dupe nosisz

pozatym , orange idioto, jęsli cwiczysz , spalasz kalorie , jesli spalasz kalorie chudniesz ...

Zalega najczęściej w żołądku i jelitach. Jeśli masz z tym duży problem, to może warto by było się udać do lekarza? Takie zaleganie nie jest dobre o.O Ja raz w miesiącu staram się robić "głodówkę". No, taka pełnoprawna to ona nie jest :) ale pomaga odciążyć organizm. O, stąd: http://abcdieta.pl/jednodniowa-dieta-oczyszczajaca stosuję jednego owocu i bananową. Za kapustą aż tak nie przepadam :D A czasem po prostu wcinam przez jeden dzień sucharki i piję wodę... Mojemu organizmowi pomaga :D

zalzy od Twojej budowy ciala. np. ja mam raczej spory pzryrost mięśni,cwiczenia nie powodują spektakularnej zmiany wagi, natomiast cialo mam :zbite", nic mi nie "wisi", w dżinsach wygladam zgrabnie, harmonijnie, ale nie chudo. biegam 3-4 razy w tyg po od 45 min, od czasu do czasu cwiczenia w domu typu callanetics, pilates, streching albo wzmacniajace. jem wszytko, mam niestety slabosc do slodyczy i nie znam umiaru al nie potrafie przestac jesc cukru :-) poza tym normalne, zdrowe porcje przy posiłkach 3 x dziennie. moje koleżanki, ktore biegaja ze mnai od czasu do casu cwicza, nie stosuja diety ale figure maja szczupłą- długie, smukłe nogi, mały biust to baaaaaaaaardzo szybko chudną poprzez same cwiczenia. moim zdaniem powinnas dopasowac z glowa typ wysiłku co sylwetki. jesli, tak jak ja masz bardziej atletyczna sylwetkę (podobna do J.Lopez, ylko bez tak dużej pupy) to skup sie raczej na aerobowych -spacery, biegi, rower, pływanie, aerobik. cwiczenia wzmacniajace , silowe trzeba dawkowac a aptecznych ilosciach, bo mozna przesadzic a potem bedziesz miec uda jak Xena :-)

Kyu- mi się od diet, trzy dniowych, tygodniowych, czy nawet jedno doniowych strasznie rozrególowuje żołądek

Co masz na myśli? W sensie, że przestaje trawić? o.O

Nie wiem czy schudniesz tylko ćwicząc, jeżeli nie zmienisz swoich przzwyczajeń żywieniowych to odnoszę wrażenie że nie, ale mogę się mylić, jak chcesz to możesz ćwiczenia połączyć ze zdrowym odżywianiem wtedy na pewno schudniesz, chcesz wiedzieć więcej to wejdż na www.idealnafigura.com/slomczynska

a to ja wiem że trzeba uważać , bo juz przesadziłam z 6W :D :D :D i miałam brzuch jak Xena :D ;)

Malami, po co te nerwy i wyzwiska? czyzby kompleksy? chcesz wyrzezbic okreslone partie ciala, wiec tylko dobry trener na dobrej silowni ci pomoze, to po pierwsze, a po drugie, a6w to rzeczywiscie wyczyn nie z tej ziemy :D tak sie sklada, ze to cwiczenie silowe, i cwiczenia ksztaltujace cialo tez sa silowe, spalasz przy nich minimalne ilosci kcal, do tego budujesz miesnie, ktore sa ciezkie i sylwetka wyglada lepiej ale nie chudniesz. ortografia nie ma nic wspolnego z cwiczeniami, ale robic tak razace bledy to przesada

rozrególowuje, rzoladek - sorry nie moj poziom rozmowy

propaganda jak za komuny? rozrególowuje, rzoladek - sorry nie moj poziom rozmowy oj :D fakt, nie twój poziom, za wysoko sięgasz :D

owszem, a6w robilam czy to takie cuda? rozmawiasz z czlowiekiem, ktory zrzucil 35 kg, wiec rad mi spaslaku nie udzielaj, tylko ortografii sie ucz, albo przynajmniej zainstaluj slownik

heh, i sadziesz że jestem spaślakiem ? i obrażasz człowieka ktory moze miec taki sam problem ze zrzuceniem wagi jaki Ty miałeś ? bardzo szlachetne, bardzo ...