Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*MałaMi*:)

Czy schudne tylko ćwicząc, nie stosujac żadnej diety ????

Polecane posty

rozmawiasz z czlowiekiem, ktory zrzucil 35 kg, wiec rad mi spaslaku nie udzielaj :D :D szlachetnośc az Ci się ulewa :D popracuj nad swoją sylwetką intelektualna bo Ci daleko brakuje do tego byc mógł potępiac innych , za cokolwiek ;)

Gość propaganda jak za komuny?
nie wiem, czy masz taki sam problem, jak wagi nie mozesz zrzucic, to albo masz przestoj bo juz bardzo duzo zrzucilas i organizm walczy, trzeba nie odpuszczac tylko przeczekac, albo wage masz prawidlowa i jedyne czego potrzebujesz to cwiczenia na wyrzezbienie sylwetki a nie diety

ile masz lat / 16- 20 ? bo jesli masz więcej to napewno jeszcze nie dorosłes do swojego wieku :P a poza tym nie powiedziłam jakiego typu cwiczenia chce wykonywac więc dlaczego od razu szufladkujesz ?

oczywiscie ze schudniesz, ja schudlam :) ale teraz waga stoi mi w miejscu i nie chce sie ruszyc :P a no i roznice widze pomiedzy noca a dniem, wczesniej noca wazylam przewaznie 1g wiecej niz rano, a teraz tylko 200 gr mam mniej rankiem :P

i tu się mylisz, bo nie zrzucialam nic, a przybrałam w biodrach przez zime, jak wnioslowac można tego co napisalam, jesli mam jakieś problemy to mowimy o moim żołądku( nie zrobilam wcześniej błędy więc nie wiem dlaczego ni to zarzuciłeś) a nie o danmairze wagi bo BMI mam poniżej 25

jestem kobieta nie wiem jakie cwiczenia chcesz wykonywac, ale uwazaj, zebys pozniej nie plakala nad grabami jak u pudziana czy lydkach jak u kolarza, masz przyklad z brzuchem, zle Ci probuje doradzic? przestoj wagi to normalka, ja mialam po schudnieciu 20 kg, trzymal ponad miesiac mimo diety i cwiczen, nie wolno sie wtedy poddawac tylko utrzymywac cwiczenia i diete

propagando- doradzić ? w kwesti ćwiczeń czy ortografii ? masz ciote to sie wyżyj na kims innym 🖐️

na bmi sie nigdy nie wzoruj, kolezanka o podobnym wzroscie dobrze wyglada przy bmi 25, bo ma mocna budowe, ja przy bmi 20, bo mam lekka budowe, jesli nie obzeralas sie przez zime, to biodra urosly Ci od braku ruchu, rozlazly sie ze tak powiem, cwiczenia pozwola im wrocic do wczesniejszego stanu, najlepsze byloby bieganie lub szybki marsz, na nogi i biodra polecam Ci vacu fit, vacu line czy tym podobne, jak masz gdzies w okolicy i fundusze to wyprobuj, naprawde dobre na nogi i cellulit, mowie z doswiadczenia

poza tym ja nie musze chudnac po całości, oj nie ważne, lepiej sobie radzilam bez wskazówek "znawców" 🖐️

ja tam sie nigdy nikogo o rade nie pytalam. jak po calosci, to aeroby, sprawdz vacu line, cellulit mam 10 razy mniejszy niz niektore chude szkapy, wrocilam do cwiczen po dlugiej przerwie, uda mi sie "rozlaly" cwicze tydzien a juz powoli zaczynaja przypominac nogi

gratuluje i żegnam, za późno zaczęłas mówic ludzkim głosem żebym słuchała twoich rad.

chyba ktos inny ma tu okres, chociaz zaloze sie, ze wlasnie sprawdzasz na necie o czym pisze :D

Gość ostatni moheranin
pij perz i znamie kukurydzy te brązowe włosy to schudniesz

"mowimy o moim żołądku( nie zrobilam wcześniej błędy więc nie wiem dlaczego ni to zarzuciłeś)" Wybacz, że się wtrącę, ale spójrz na swój post z 13.22 ;p

no i sie pomyliłas bo sie poszlam opalać a twoimi radami to sie mozna podcierac, może rzeczywiście nie trafilam z tym okresem bo juz u Ciuebie za poźno a wiadomo po 40-stce trudniej sie odchudzac :D 🖐️

owszem, bo mi powiesz :D probujesz byc inteligentna ale ci to niezbyt wychodzi, popracuj nad cietymi ripostami, skoro tak wysoko mierzysz lat mam duzo mniej, ale powiem ci, ze kobietom po 40 na pewno szybciej idzie odchudzanie niz tobie. pozdrawiam i na koniec ostatnia rada - jak chcesz schudnac to rusz dupe sprzed kompa!!! ja wlasnie wrocilam z treningu a wieczorem jeszcze jeden i nie opalam sie lezac plackiem tylko w czasie ruchu na swiezym powietrzu. chyba ze twoje cialo nie nadaje sie do pokazywania publicznie, to masz racje, zostan w ogrodku, jesli go posiadasz, jesli nie, wybierz sie na solarium

Gość Alicja Serafinowicz
Myślę, że dieta jest równie potrzebna w czasie odchudzania jak ćwiczenia. Stosowanie jej to jednak nie taka prosta sprawa. Warto skonsultować się najpierw z ekspertem. Na stronie elavia.pl specjalista jest do Waszej dyspozycji. Jest tam specjalna strefa, w której możecie zadać pytania dietetykowi oraz zobaczyć odpowiedzi na zadane już pytania:) Pozdrawiam, Alicja eRzecznik marki Elavia 4321 Slim