Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kladia0071

dziewczyny zwiazalybyscie sie z rozwodnikiem?

Polecane posty

Gość a jaka to ..
różnica czy miał ślub kościelny czy tylko cywilny? Rozwód to rozwód!

Gość kladia0071
no wlasnie... mowil mi chwala bogu ze nie wzial z nia koscielnego

Gość Grzdyl
Ślubu kościelnego nie bierze się na całe życie. Bierze się go teoretycznie tylko raz.

Gość kladia0071
cholera nie wiem co zrobic, powiedzial ze spotykal sie z kilkoma zeby zapomniec, ale bylo to tylko po to zeby nie byc samemu, z zadna nie przyjechal do domu, a mnie od razu pod dom podwiozl, ale nie poszlam nie bylam gotowa

Gość czyli jak zwykle na kafeteri
dziewczyno ale nad czym ty się zastanawiasz ?? przecież ty nie masz tu i teraz podejmować decyzji, że bierzesz z nim ślub - jeśli cię do niego ciągnie to chyba oto chodzi tak ?? generalnie odpierasz każdy atak na niego - czyli chcesz żeby coś między wami było - a co ??? to już życie pokarze - - daj sobie czas - porozmawiaj z nim szczerze tak jak z nami, że potrzebujesz czasu bo jeszcze się nie pozbierałaś i chesz spróbować ale niczego nie możesz mu obiecać - i to będzie uczciwe tak w stosunku do niego jak i do siebie a rozpatrywanie swojego związku z mężczyzną pod kątem czy jest po rozwodzie czy nie - i wice werrsa- jest wybaczcie drogie Panie i Panowie - trochę bez sensu - zwłaszcza jeśli on nie ma dzieci - dzieci oznaczały by konieczność kontaktów z byłą żoną właściwie do końca życia - a w niektórych przypadkach - heheh znam osobiście - nie życzyła bym najgorszemu wrogowi hahha :D - dlatego moja rada jest następująca - daj sobie i jemu czas - poznajcie się i daj sobie spokój z tymi papierkami - i tak na marginesie - ja wolała bym takiego chłopaka niż niektórych moich kumli, którzy są "wolni" a zaliczyli wszystkie kobiety jakie tylko mogli - to dopiero wzbudza we mnie obrzydzenie -- heheh -ale machnęłam elaborat haha i teraz możecie mnie zlinczować :D

Gość kladia0071
dziekuje :) tak zrobie