Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kladia0071

dziewczyny zwiazalybyscie sie z rozwodnikiem?

Polecane posty

zrób tak jak ci serducho podpowiada, rodzicom, sąsiadom, rodzinie nigdy nie dogodzisz, zreszta tu nie o to chodzi, ty masz byc szczesliwa:) masz bardzo łatwą sytuacje bo ma tylko cywilny, mój miał koscielny i dziecko, a kochamy sie bez pamięci teraz:) nikt nie wie co mu zycie przyniesie, tez miałam obawy bo wiadomo.. nie tak sobie przewaznie czlowiek wyobraża.. ale nie dowiesz sie gdy nie spróbujesz.

Gość rfrertuyiu
poza tym rozwodnik to zazwyczaj zwykly ruchacz i nigdy nie dowiesz sie prawdy... on gada jaki to biedny, ze go zona zdradzila... a prawda moze byc zupelna inna, koles wybiela sie, a to pewnie on zawinil, bo rzadko jest, ze to kobieta jest winna rozpadowi malzenstwa ;) czesciej to facet bo albo zdradzil, albo uganial sie za innymi, prawdy on ci nie powie.

Gość kladia0071
chyba tak zrobie

Gość kladia0071
nie akurat jego historia jest prawdziwa, wiem ze sprawdzonych zrodel

Gość rfrertuyiu
to chyba jakies ku r wy i ruchacze, ja mam chlopaka prawiczka 21 lat :)

Gość życie jest
Zastanow się co czujesz i czego ty chcesz.Dlaczego masz patrzeć na innych?Oni pogadają,poplotkują ,znudzą się tematem i bedzie spoko.To jest twoje życie jeżeli chcesz je dopasować do jakiejś sąsiadki,to trudno...niestety jeszcze siedzi w nas takie myślenie.Ludzie tak ,czy siak będą gadać i na zdrowie im ,a ty rob co dla ciebie najlepsze.

Gość gfdrrrt
carrie jesteś wierząca? chcesz mieć ślub kościelny? :D:D:D

Gość rfrertuyiu
wolalabym byc sama niz z rozwodnikiem... czy prawdziwa? to sie okaze w praniu. poza tym 25 letni rozwodnik hahaha, jeszcze bym zrozumiala jakby mial 35 lat ale 25 :D dzieciak a juz po rozwodzie, no jak to o nim swiadczy

Gość kalita
zalezy ile sie ma lat do 30 lepiej szukac kogos wolnego a nie po przejsciach jak sie samej jest wolną po 30 nie ma lekko, rowiesnicy juz dawno slub maja za sobą zwykle, wolni sa jacys dziwni w tym wieku, nie chca zobowiazan itp wtedy rozwodnika mozna rozważac

Gość kladia0071
no tak sie stało ze ona go zdradzala kazdy mu o tym gadal, on nie wierzyl az samo wyszlo

Gość gfdrrrt
jakby mial koscielny to never. wytłumaczysz czemu? :)

Gość polka 50% tylko
zrób jak uważasz.ja bym sie musiała zastanowic poważnie .jeśli miał ślób cywilny to może tak ale jak kościelny to nie.bo ja musze miec kościelny.troche młody jak na rozwodnika?

Gość Strażak nieSam
rfrertuyiu - też wolałbym być sam niż z tobą.

Gość rfrertuyiu
mam juz chlopaka debilu wiec od pierdol sie kutasie pieprzony

Bo koscielny to dla mnie wyzsza poprzeczka i skoro typ go wzial, tzn ze ta osoba zostanie z nim w jakis sposob zwiazana do konca zycia, bo zawsze bedzie jego "koscielna" zona 🖐️

Gość kladia0071
wiesz co on mi wszytsko opowiedział, ze byl bardzo zakochany, ze to byla jego pierwsza milosc, ona tutaj nikog nie ma, wiec szybjko z nia zamieszkal, oswiadczyl sie, a ona na opowiedala wszystkim ze jest z nim bo nie ma sie gdzie podziac, on byl w pracy a ona sprowadzala innych do domu (wie o tym od sasiadow) az w koncu sytuacja zaszla tak daleko ze uciekla gdzies z innym na 2 koniec polski bez slowa.

Gość rfrertuyiu
sam fakt ze ci opowiada takie prywatne rzeczy źle o nim swiadczy

Gość kladia0071
on ejst bardzo wrazliwy, opowiadal jak ciagle skrywala przed nim telefon az w koncu go dorwal a tam erotyczne smsy fotki innych facetow, w tym jego kumpli ;/ itd

Gość kladia0071
ale to ja chcialam wiedziec, sam od siebie mi tego nie mowil, wrecz przeciwnie wyciagnac cos z niego ciezko bardzo

Gość rfrertuyiu
to bierz go, ktos musi sie z takimi wiązac, inaczej wyszliby na ulice i gwalcili 🖐️

Gość Strażak nieSam
"mam juz chlopaka debilu wiec od pie**ol sie kutasie pieprzony" Ale prostaczka... :)

dlaczego skreslacie faceta po slubie koscielnym? kazdy czlowiek ma prawo do błedu, czyż?? takie to dla was ważne?

Gość kladia0071
nie jest nachalny, ciagle przytula, caluje mnie po rekach, gadalam z nim o seksie a on ze bardzo go podniecam ale nie chce bym sobie zle o nim myslala, ze on tylko mysli o jednym, ze mam byc gotowa itd wiecie moj poprzedni facet byl typowym skurwielem ten w porownaniu to anioł narazie przynbajmniej i moz edlatego mnie ciagnie do niego

Gość Grzdyl
CarrieBradshaw-Preston ma rację. Ja na ten przykład nigdy nie byłbym z kobietą, której zależy tylko na ślubie. Poza tym nie muszę być wierzący.