Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinkaaa99

WYDAŁAM DZISIAJ 2000 PLN NA CIUCHY W ZARZE!!!:) happy!

Polecane posty

Gość kallinkaaa99

dziewczyny, ale jestem szczęsliwa;) obkupiłam się w same ślczności:) ale wbrew pozorom za te 2 tys. ciuszków nie było dużo!! kupiłam piękne miętowe rurki, biały żakiecik, pastelowy top, kremowe sandałki i dwie torebki;) aha i jeszcze sliczna sukienka asymetryczna i 2 zwykle podkoszulki... spokojnie- sama zarabiam 1200 zł, a wygrałam w konkursie bon na zakupy w zarze albo w h&m na 2 tys. .. pomyslalałm, ze lepiej kupić kilka rzeczy w zarze na któe nie byłoby mnie stać niż mase szmatek z h&m

Gość nioki
jak wygrałas ten bon... Ja nigdy w życiu nic nie wygrałam;/

Gość kijkijii
Za darmo mozna ponosic do sprzatania. Ale w zyciu nie zostawiłąbym tam ani złotówki...

Gość rfrertuyiu
hahahaha kryptoreklama jakas

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
za wygrany bon to można ewentualnie kupić w ZARZE, bo tak normalnie to wolałabym zgubic te pieniądze niż przynieść takie zakupy do domu.Sieciówka ostatnimi laty bardzo zeszła na psy, kiedys to była zupełnie inna ZARA, teraz szkoda mi czasu żeby tam wejść.

Gość Dama na bruku
Gratuluję szczęścia! A teraz ciesz się zdobyczą:)

Gość koreek
strasznie zazdroszcze wygranej!!! :) może i ja kiedyś cos takiego wygram!!! niezle bym sie cieszyla

Gość kallinkaaa99
dzięki dziewczyny:) sama nigdy też nic nie wygrałam, a tu 2 tysiaki na ciuchy, haha...:) super, bo jakoś też mi na ubrania szkoda zawsze kasy! i macie racje, że jakość wcale nie jest jakaś ekstra...spodnie tam kosztuja 200 zl...a są cieniutkie ...za 99 zł w tkmaxxkie udało mi się kiedyś kupić oryginalne LEVISY-gruby, porzadny jeans...są super i bez porównania do tych zarowych

głupia jesteś :P za miesiąc zaczynają się wyprzedaże i kupiłabyś za tą kase 2 razy więcej ciuchów :D ja obkupuje się 2 razy w roku na wyprzedażach :)

Gość To super ale mimo
wszystko musisz się postarać by podnieść wiarygodność swej relacji. Proponuje sprawdzone i chyba najlepsze w tej sytuacji rozwiązanie. Wklej foty zakupionych rzeczy z karteczką na ktorej widnieć będzie dzisiejsza data i odpowiednie słowo-kafeteria:classic_cool: Wtedy uwierzymy. Czekamy!!

Gość koreek
to teraz moglaś poszaleć, a że nie są to ubrania na wieki to wiadomo, że byś musiala kupić jakąś odzież sportowo-przemysłową. tym bardziej, że to wygrana to nie musisz tracić głowy że coś się zdefasonuje czy wyblaknie :P a kroje w zarze są bardzo ładne wg mnie i większośći kobietom i meżczynom sie one bardzo podobają

Gość kallinkaaa99
wredzioszku, ale to były zakupy ze stylistką i musiałam się dostoswoać do terminu..tz. miałam wybrać jakiś dzień w tym tyg. :)

A możesz napisać jak wygrałaś ten bon. Nigdy nie wierzyłam, że biorąc udział w jakichś konkursach można coś wygrać

Gość Niedecydowana
a co to za konkurs??? też bym tak chciała;D

Gość *liliann
Na Esce są chyba takie konkursy. W Eska tv mówią.

Gość kallinkaaa99
hmmm, kochane to był taki konkurs w centrum handlowym- w kwietniu trzeba było zrobić w jakimś sklepie zakupy za minimum 50 zł, wypełnić taki formularz , wpisać nr paragonu i było losowanie na poczatku maja;) był samochód do wygrania, wycieczka, i rózne inne nagrody;) mi sie trafiły zakupy ze stylistką;) w konkursy internetowe raczej nie wierze

Gość ftnas222222
ale głupia posssrana debilka :O cieszy się i skalmle jak pies który dostał kość "moje kochane, dziewczyny" nie zesraj się debilko z tego podniecenia przyszła tu wylac szczęśliwośc bo se pare ciuchów w sklepie kupiła bosz, jakie marne to życie prymitywnych ludzi :O

Gość a ja 80000 w psb
:O

Gość kallinkaaa99
ftnas222222 haha, lepiej anonimowo na forum wyzywać ludzi od debili, co? TO JEST DOPIERO MARNE I PRYMITYWNE ŻYCIE! żal mi Ciebie!

Gość a ja 80000 w psb
gratuluję i zazdroszczę autorko ja to sobie chyba za rok coś kupię 😭

Gość 2000 tysiące
to ja za 1/3 sukienki u Prady zapłaciłam :) nie rozumiem o co halo?

Gość akamidko
i tak wszyscy umrzemy

Gość marianna pe *
jakaś prowokacja zara nie jest szczytem naszych marzeń i oczekiwań

Gość Luiz Arrango
To nie jest żadna prowokacja tyko ludzki debilizm.Qrffa zakupy ze stylistką,bony konkursowe,idźcie na wyprzedaż waty żeby se czaszkę czymś zapchać bo mózg to już chyba wam pod te upały doszczętnie wyparował.

Gość 2000 tysiące
choy mi dopę i wata w czaszkę:)

Gość a ja 80000 w psb
jaki debilizm?! ludzie o czym wy piszecie?! zwykła zdrowa radość z wygranej :) ja się miesiąc temu z trójki w lottka cieszyłam nigdy nie gralam tylko w przy kasie czasem słyszałam jak ludzie mówią i raz puściłam ja mam w uj kasy i dużo zarabiam a cieszyłam się jak dziecko z firmy wyjechałam wcześniej by ją odebrać :D :D, mojej firmy :D no ja nigdy wcześniej nic nie wygrałam :( musiałam zapracować i wywalczyć nawet z drużyny siatki mnie dziewczyny z klasy wywaliły bo prze ze mnie nie weszłyśmy do półfinału międzyszkolnego :O