Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniawqeqweqwe

Mój facet przyjeżdza do mnie tylko kiedy ma cos do załatwienia w moim mieście

Polecane posty

Gość Aniawqeqweqwe

tzn niby mu zalezy zebym przyjeżdzała do niego i mnie zaprasza ,ale jednak nie przyjeżdza do mnie tak bez okazji. ma duzo pracy co prawda ,ale no w ten weekend mógł do mnie przyjechac ,a wybrał wyjazd z kolegami.. podobno jakiś co mu bardzo zależy i sie zdeklarował ,ale nic tam nie trzeba rezerwować z tego co wiem wiec może sie wycofać jak do mnie przyjeżdza na zjazd bo on studiuje to też często wychodzi do kolegów i to wili zamiast posiedziec ze mna. albo mnie szybko przeleci i poleci do nich...i jak sie wtedy czuje jak sobie porucha mnie i już go nie ma? Zastanawiam sie poważnie czy tego nie zakończyć

Gość już wszystko wiem
ja widzę, że on to już zakończył, spóźniłaś się

Gość Aniawqeqweqwe
mam honor ,ale wczesniej tak nie było ! dopiero od jakis 3 miesiecy tak jest ,a jestesmy razem 3 lata

Gość już wszystko wiem
no to znaczy, że tam gdzie mieszka ma dziewczynę, a ciebie traktuje jak beczkę na spermę

Gość Aniawqeqweqwe
on niby mówi nawet o jakiś slubie , przyszłości itd . sam z siebie ,ale nie wiem po co skoro jego zachowanie mówi ,ze ma mnie w dupie próbowalam go prosic żeby zostal ze mną i nie szedł do kolegów chociaż jeden raz im odmówił ,ale nie :(

Gość Aniawqeqweqwe
ja jestem jego dziewczyna oficjalnie bo w koncu mnie nie ukrywa i każdy mnie zna z jego rodziny i znajomych. a do kolegów faktycznie chodzi bo nawet mnie do nich zaprasza ,ale ja nie chce tam z nimi siedzieć , poszlam pare razy ,ale oni maja jakies zbereźne zarty i ogolnie mi nie pasuja poza tym przychodzi od nich czesto zalany i wcale sie nie stroi wiec do kochanki raczej nie chodzi ale i tak mi to przeszkadza ,ze koledzy sa nr 1 nie ja

Tolerujesz to, że facet zalewa się w trupa? :o Przykro mi ale dla Ciebie nie ma już ratunku. Sama najpierw "wytrzeźwiej". Później szukaj porad na forum.

Gość już wszystko wiem
koledzy zawsze będą number one, a ty będziesz potrzebna tylko do jego higieny seksualnej

Gość alanjjaa
musisz go czyms zainteresowac, jednym slowem musisz mu dac to co mu daja koledzy od piwa, nie wiem, moze zaproponuj mu wspolny wyjazd na oktoberfest?

Gość już wszystko wiem
zapuść brodę i wąsy, wypchaj sobie majty w kroku, ochlaj się i gadaj o dupach, wtedy nie będzie do nich latał, bo ty dasz mu to co koledzy :-)