Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsanRun

Dla wielu polaków zarobki rzędu 2000zł miesięcznie to marzenie

Polecane posty

Gość Do ofermy...
Oferma wiesz co prowadzę własną działalność. Mam akurat paru znajomych co też mają firmy. Zaczynaliśmy nie mal od zera. Ale powiem ci jedno co zuważyłem. Bez względu na to jaka partia rządziła, to zawsze odnosili sukcesy ci ludzie, który byli zdeterminowani na sukces, zderminowani do osiągania celów, i zwycięstw. Zrzędzący narzekający polacy niestety zawsze ponosili klęskę. I to bez względu na rząd. I to jest prawda człowiek jest kowalem własnego losu :) .

Zaczynaliśmy nie mal od zera. rozumiem ze zaczynaliscie osobno :)

"Bez względu na to jaka partia rządziła, to zawsze odnosili sukcesy ci ludzie, który byli zdeterminowani na sukces" ja oczywiście stosuję logikę jedynie przez nieuwagę, więc możliwe, ze jednak podrzucam karmę dla ZSa, ale czy to nie jest logiczne, że nie da się w nieskończoność bazować na jednym dobrym okresie w gospodarce (wg częstych odwołań Ofermy rządy PISu kilka ładnych lat temu) i trzeba ciągle modyfikować swoje podejście, działania, decyzje, bo takie są prawa ekonomii? To ze komuś się powiódł jakiś interes 10 lat temu, nie znaczy że nie ma prawa dziś zbankrutować, bo i tak bywa

Gość Do ofermy...
"rozumiem ze zaczynaliscie osobno " Tak osobno :)

Gość Do ofermy...
W ogóle to oferma nie myśli i nie używa logiki. Co to za zdanie "praca jest tylko dla informatyków i handlowców. " A dla kogo capie ma niby być? Dla socjologów, pedagogów, psychologów których uczelnie w polsce wypuszczają całe masy?. Gdzie niby te miejsca pracy dla nich mają być?

to chyba chodziło o wzmocnienie graficzne really? :)

W ogóle to oferma nie myśli i nie używa logiki. pierwsza czesc zdania w zupelnosci wystarczy :)

Gość oooo jest i włazidup
szczerka wielka pani czizas która jak nie przytaknie szczerbatemu to nie jest sobą

Gość czizas to jakas idiotka
pokroju szczerego nie ma co sie dluzej nad jej osobistoscia rozdrabniac

po tekstach w stylu "nie ma sensu z nia rozmawiac, nie ma sensu sie nia zajmowac, nalezy ignorowac" nastepuje conajmniej parogodzinne omawianie danej osoby :-)

Gość czizas to przeciez szczerbaty
napierddalajacy z innego nicka czy az tak ciezko wam to zauwazyc ?

Gość oooo jest i włazidup
no w sumie tak zs = czizas

no wreszcie ktos odkryl te prawde, ktora jak 100 tonowe brzmie ciazyla i na mnie i na czizas, tez czujesz ulge czizas? :-)

Gość hehe dobre no
ofcourse a pewnie to jego siostra i siedzi w drugim pokoju :classic_cool:

Gość czizas to przeciez szczerbaty
ta siostra syjamska:P

Gość ostatni moheranin
moje siostrzenice znalazły prace w Niemczech w drukarni za 400euro miesięczne po 70 godzin wybierają sobie czy na noc czy dzionki oczywiście pracują tam tylko sami studenci oczywiście studiują ekonomie Tu się urodziłem, tu chcę żyć..." Tylko jak? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wPz7zAawOE8 państwo w państwie i nie chodzi tu o kk ale sprawiedliwości prawa http://www.aferyibezprawie.org/

oczywiscie, bo ekonomistow jest jak psow, nie slyszalem o inzynierach pracujacych na zmywakach :-) a jesli tacy sa, podobnie jak lekarze, to stawiam kazda kase, ze lepiej iz nie lecza ani nie projektuja :-)

zaesze szczery jest ażtaki pojebany i pisze sam do siebie ?