Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsanRun

Dla wielu polaków zarobki rzędu 2000zł miesięcznie to marzenie

Polecane posty

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
hahah, ktoś, kto mieszkał w Irlandii i nie wydupczył MEGAŁATWYCH Irlandek, jest absolutnie nieskończonym ofermą.

Gość Zuzanna Amelia & 23
15:54 [zgłoś do usunięcia] !offerma tylko jakoś dziwnie te "lenie i obiboki" wyjeżdżają za granicę i nawet na głupim zmywaku z którego ten j**any bydlak zawsze szczery tak szydzi są sumiennymi i cenionymi pracownikami. Co Ty nie powiesz ? A skad te wspaniale wiesci wziales ? Nie ludz sie. Rodacy sa rownie sprytni jak wszystkie inne nacje i cwaniakow zerujacych na socjalu jest rownie duzo wsrod Polakow jak i wsrod innych nacji. Proporcjonalnie do ilosci emigrantow.

Lucy Windsor "Odpowiem bo może tego nie rozumiesz ,za chlebem wyjechali ,za lepszym życiem dla siebie i swoich rodzin" weź mnie Blu nie rozśmieszaj, taką rzecz rozumie nawet dziecko Tak rozumiesz,to po co piszesz o problemie demograficznym w Polsce,jakbyś nie rozumiała jego przyczyn?? Myślisz że gdyby emigranci wrócili ,to przyrost naturalny by znacząco wzrósł? Tylko chwilowo bysię poprawił,a i tak Polki by nie rodziły więcej dzieci,bo w Polsce nie ma warunków.Polki rodzą na potęge ale Za granicą a wiesz dlaczego ? A w Polsce nie chcą rodzić nie są patriotkami widocznie.

w Rumuni nie jest potrzebna siesta. hahahahahahahaha no padne ze smiechu byles tam? nigdzie! nigdzie nie jest potrzebna sjesta debilu, widziales kiedys klimatyzacje? albo klimatyzowana fabryke? we wloszech na campingach nie jest wskazane plywac w basenie?!! w czasie sjesty, bo ludzie tadam tadam chca odpoczac :-) obojetnie czy jest +40 czy +20 stopni szlaban jest zamkniety i nie da sie ani wjechac ani wyjechac, bo szlaban ma sjeste :-) niedawno liczono ile stracilismy przez tzw "dlugi weekend" ciekawe ile te kraje traca przez super potrzebna sjeste :-)

gdyby chociaż jedna moja fota wylądowała na kafe, ktoś zapewne miałby proces. a że żadnych zdjęć w moim domu nie wysyłałam, już nie mowiąc o jakichś fotach z meblami w tle, to inna sprawa :D pa dziubaski. na dziś już kończe, a czasu prywatnego mi na was szkoda 🖐️

Gość znowu 10 osob pisze
z żelkiem radzę nie rozmawiać o pieniądzach, to biedota. kiedyś wstawiła fotę- było widać bardzo liche meble, takiż strój, generalnie- bida. - powala mnie poziom tego tematu :O wiec sobie ide w cholere :D ona pisze takie glupot ze trzeba byc naprawde tepota nieprzecietna aby nie moc dosrac bez czepiania sie mebli czy ubrania.

Gość zs sie nie pokąpał
na baseniku, ojejku jejku a sądzisz, że ratownik na stanowisku, nie był do tego potrzebny? zs, klimatyzacją chce zmieniać klimatyczne uwarunkowania krajów południowych, to już lepiej weź motykę na to slońce.

"Myślisz że gdyby emigranci wrócili ,to przyrost naturalny by znacząco wzrósł? Tylko chwilowo bysię poprawił,a i tak Polki by nie rodziły więcej dzieci,bo w Polsce nie ma warunków.Polki rodzą na potęge ale Za granicą a wiesz dlaczego ?" tak, rozumiem że kraj pokomunistyczny nie jest w stanie szybko dorównać gospodarczo niegdysiejszym potęgom kolonialnym

spędziłem dwa lata w irlandii, a ty? spedziles dwa lata w irlandii, ok? gdziesz jeszcze? ja pracowalem w danii, stanach i na litwie (w kazdym co najmniej miesiac) ponad tydzien bylem w rosji, na ukrainie, rumunii, niemczech, litwie i lotwie - biznesowo turystycznie wiekszosc europy i ameryka polnocna

a sądzisz, że ratownik na stanowisku, nie był do tego potrzebny? ja nie sadze, ja wiem, bo skoro go nie bylo poza sjesta to chyba potrzebny nie byl :-) bylas gdzies pomaranczo? :-)

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
a kto mówi o dosraniu? to jedynie wykazanie faktów. osoba, która wygląda, jakby cała jej familia pochodziła z Polski B, podróżuje jedynie palcem po mapie. i jej głos w tej sprawie jest czystą abstrakcją.

cały miesiąc byłeś? no kapitalnie, jebany pajacu. i przez ten miesiąc doszedłeś do wniosku że dlatego tam mają pracę a u nas nie bo tam to "pracowici i wykwalifikowani" a u nas "lenie i obiboki"?

Gość zs nie robi od 13ej
jest obsługa basenu, sądzisz że podchmielonego drinkami z all-inclusive zsa. to jakiś inny spity turysta by wyciągnął spod powierzchni wody?

Gość Zuzanna Amelia & 23
16:00 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery we wloszech na campingach nie jest wskazane plywac w basenie?!! w czasie sjesty, bo ludzie tadam tadam chca odpoczac ZS - akurat korzystanie z basenu po obfitych posilkach NIGDZIE nie jest zalecane. Jak na taki bogaty repertuar wyjazdow poza Polska to az dziwne ze o tym nie wiesz.

Gość znowu 10 osob pisze
tylko jakoś dziwnie te "lenie i obiboki" wyjeżdżają za granicę i nawet na głupim zmywaku - tu role odgyrwa mentalnosc tam wiedza ze jada zapierdalac i zapierdalaja tlumacz to tym ze tu za tyle nie beda i kolo sie zamyka. czesto te lenie i obiboki wlasnie tam dobrze rpacuja. katem mialo byc wyzej byka walnalem. luska nie masz racji przyszlosc to uslugi w rozwinietych panstwach wiekszosc pracuje w uslugach w polsce kula u nogi jets rolnictwo bo pochlania tera znie wiem ile ale 10 lat temu 23% ludzi a w innych panstwach od 3 go 6%. to grupa na ktora idzie polowa pieniedzy a w dodatku zawsze im zle. gdyby rolnicy rpzeszli do uslug - wiem ze latwo sie gada - to problemy budzetowe by sie skonczyly. polacy ciagle mysla ze rolnictwo i przemysl to przyszlosc bo jedni produkuja przedmioty a inni jedzenie :D nieststy przedmioty sa tansze w azji a jedzenie w a. poludnioiwej i czesciowo tez w azjio wiec taniej je sprawadzic a zarabiac na tym czego rolnik nie potrafi tylko dziesiatki lat mina az polski rolnik bedzie potrafi zwlaszcza przy takich rzadach jak teraz gdzie promuje sie rolnictwo zwalnia ze skladek podatkow etc. przez co kolejne pokolenia w tym syfie beda tkwic bo aby sie cos zmienilo to trzeba by do pgrow wrocic.

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
uuu, offciu, chyba Ci testosteron podskoczył. dawno już nie waliłeś konika, co? :D

co ty możesz pajacu pieprzony wiedzieć jak szuka się pracy w danym kraju skoro byłeś tam kurwa miesiąc. co za żałosna kreatura. no po prostu się ośmieszasz. myślisz że pojechałeś sobie na wakacje do włoch i wiesz jak tam ludzie pracują, wiesz jak są wykwalifikowani? i ty masz czelność zarzucać polakom że im się nie chce? szukałeś kiedyś pracy poza polską w ogóle, cymbale cholerny?

Gość offerma dobrze pisze
wreszcie jakis glos rozsadku

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
hahahahahahahah, offciu, wskazane jest pozbycie się białego płynu! niebezpiecznie uciska mózg!

ZS - akurat korzystanie z basenu po obfitych posilkach NIGDZIE nie jest zalecane. Jak na taki bogaty repertuar wyjazdow poza Polska to az dziwne ze o tym nie wiesz. hahahahaha zuzka ani na teneryfie, ani na majorce ani we wloszech nie ma sjesty w aquaparkach, jak wytlumaczysz ten fenomen? moze tam nie wolno jesc? :-)

szukałeś kiedyś pracy poza polską w ogóle, cymbale cholerny? kiedys szukalem, znalazlem, pracowalem, w czasie studiow rzecz jasna, teraz praca szuka mnie :-)

Gość zs byl wszedzie i wszystko wie
nie kloccie sie z nim!

do znowu 10 osob pisze no właśnie nieprecyzyjnie się wyraziłam - usługi i produkcja to jest ta dziedzina, w której przydałoby się najwięcej rąk do pracy, a organizacja i obsługa tej pracy jest dla nielicznych. oczywiście rozmnożeni w ostatnich latach absolwenci uczelni wyższych mają aspiracje znaleźć się wśród tych drugich, a aż tyle osób tam nie potrzeba, podobnie jak nie trzeba aż tylu urzędników, tym bardziej w dobie rozwiniętej technologii informacyjnej

Gość W stanach Polacy nie moga
pracowac legalnie, ktos tu sciemnia

kolejny fenomen - sklepy prywatne w niedziele i swieta, czemu sa otwarte? czemu tak dlugo?? o jak ich pracownikom sie nie chce pracowac, o jak narzekaja! :-)

Gość offerma dobrze pisze
wiadomo ze szczery cos sciemnia