Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsanRun

Dla wielu polaków zarobki rzędu 2000zł miesięcznie to marzenie

Polecane posty

a ja znam sporo lekarzy, którzy również nie powinni leczyć ale leczą dzięki znajomościom no ale mniejsza z tym zdaniem światowca zawsze szczerego ja (polska) nie powinnam chcieć polepszać swojego losu i np budować domu bo przecież moja sąsiadka(białoruś) ma gorzej ode mnie i jakoś daje radę i sąsiad felek spod piątki (rumunia) też więc po co się rozwijać i dbać o rodzinę? trzeba się cieszyć , że inni mają gorzej :P ot takie to światowe myślenie szczerego polaczka:):D w sumie aż wierzyć się nie chce, że ponoć inteligentna osoba takie bzdury może pieprzyć

Gość czizas to przeciez szczerbaty
tak maja schizofreniki ,wiec wybaczyc mu trzeba niejeden schzofrenik myslal ze jest "kims" :D

wariatka due wpadla, wprawdzie ani u niej wyksztalcenia ani kariery ale rzucic swoje trzy grosze z geby nie do wycierania zawsze prijatno :-) oczywiscie jak zwykle nic nie zaczaila, porzucala sie poskakala i podobnie jak wariatka numero uno z radoscia i przekonaniem o swej boskosci zasnie jak aniol :-)

Gość za 12 min
zgadzam sie z zs co do bxc moje doswiadczenie zyciowe mowi mi, ze niemozliwoscia jest, zeby osoba ktora zna 2 jezyki (w tym jeden biegle) miala az taki problem ze znalezieniem pracy za 1500 zl ona nie zna na pewno dobrze ang.,inaczej podjelaby sie rozmowy

argumentacja gogusia powalająca równie dobrze twoja karierą szczery może być jeżdżenie warsem na trasach międzypaństwowych:) czy tak walczysz o kafeteryjny prestiż, że zaczniesz jeszcze bardziej udowadniać, że jest inaczej?:) a takie to to było tajemnicze :D

twój rosyjski mnie podnieca bejbe :classic_cool:

Gość Seksowny Gonzales
ZS jaki przewidujesz posag? :classic_cool:

no i widac ze leki poszly w odstawke :D dziecko nie wie ze to polskie forum ,biedaczek poczul sie putinem:D

tam putinem raczej carem :P :D:D widzisz szczera pindo tak naprawdę jak przychodzi te twoje wspomniane co do czego zmieniasz temat bo umiesz ćwierkać tylko wyuczone formułki w prawdziwej rozmowie jesteś cienias

i tak to zgrabnie szczery "zapomniał" odpowiedzieć na postawione mu pytania:D za trudne?

Gość bxc
no no widze ze topik sie trzyma :)

Gość nie jest Ike za trudne
za to niewygodne :D :P 🌻 for you za całokształt ;)

a potrafil wypomniec komus ze nie odpowiada na trudne pytania chipokryta jak sie patrzy :D

jak aniol, zupelnie jak aniol jak angela, niech ruchy feministyczne sie ciesza :)

jeszcze o pogodzie nie było pajacu:D może po kościach się rozejdzie:D

byki ,bo mnie putin poprawi :D

czizas ty na drugie masz echo , nie?:D ale on lubi takie bezwolne zdystansowane :classic_cool: główka (:P) mu wtedy pulsuje tfu! pracuje:P

Gość za 12 min
ike sporo juz sie udzielasz na forum, ile to juz bedzie lat? czy mi sie wydaje czy ty sie jakas zgorzkniala zrobilas?

Gość za 12 min
rzadko jestem na forum, alenie pamietam cie takiej zlosliwej i wulgarnej

przynajmniej nie zrobiłam się tchórzliwa jak niektóre pomarańczowe nicki:)

tu wszystkie pomarańcze są rzadko :D

Gość nbmmbmb
ike mądrze pisze ta czizas to cień szczerego

Gość nbmmbmb
a szczery pisze jesli ma możliwość zabłysnąć w tłumie przyciśnięty - chowa się w cień

Gość za 12 min
jestem rzadko kiedys cie widywalam na forum, chyba sie duzo udzielalas, nie wlewaj sobie, nie uwazam cie z tego powodu za jakas osobistosc zainteresowalo mnie to z psychologicznego punktu widzenia, moze mialam zludne wyobrazenie ciebie jako osoby optymistycznej , pozytywnie nastawionej. teraz jakbym jakas sfrustrowana chamke czytala. moze ci zycie dokopalo, a moze kafeteria cie urobila i zaczelas krakac jej chamskim, cynicznym jezykiem