Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Turysta...

WAKACJE: w Polsce CZY za granicą | ZA i PRZECIW | Co wybieracie?

Polecane posty

Gość ...Turysta...

PISZCIE SWOJE OPINIE. KULTURALNIE I BEZ NAPINKI ;-) .

Gość zatwardka
w kraju, mam dość latania, boję się

Gość nowajaaaa
wakacje zdecydowanie za granicą. Hiszpania, Tunezja

Gość trollo
Ja od lat wybieram zagranicą wczasy - taniej i pogoda murowana. Natomiast Polska jest fajna na wypady weekendowe. Bałtyk jesienią i zimą jest super. Latem to strata czasu jak dla mnie - albo leje, albo tabuny nawalonej gównażerii, a najczęściej jedno i drugie :-)

Gość T3
Cudze chwalicie, swojego nie znacie .. aj, polaczki ....

Gość Telimena131
DO TYCH CO PISZĄ ŻE NIBY ZA GRANICĄ TANIEJ .... Jak taniej? Ja w Polsce potrafię spędzić za 2000 zł ok 10 dni nad Bałtykiem z moim facetem jeśli znajdziemy jakiś tani nocleg. Kto mi tyle załatwi za granicą za max 2000 ze wszystkim?

Gość jacek1985
jak wakacje to tylko w bloku przed telewizorem

Każde wakacje jakie miałam w życiu, były wspaniałe, czy to w Polsce, czy za granicą. Kocham Mazury i Bieszczady, zwłaszcza. Norwegię i Chorwację.

Gość egw
Zdecydowanie POLSKA: * Mamy przepiękne miejsca, jako polak warto je poznać nim zacznie zwiedzać się zagraniczne. * Nad Bałtykiem istnieją super czyste i mało uczęszczane plaże. * Jednak taniej. Nie każdego stać na wyprawę zagraniczną.

Gość nie dam zarobić polczakom hehe
za granicą, taniej, pogoda gwarantowana, wysoka jakość, kultura, w Polsce cwaniaczki naciągacze idioci którzy robią ze wszystkim łaskę, chamstwo, chodzi mi o właścicieli pensjonatów, bo na hotel w Polsce mnie nie stać, jezdze do hoteli 3 lub 4 gwiazdkowych do banalnych krajów typu Egipt, Turcja, Tunezja, Maroko, Bułgaria,Grecja, Chorwacja, ale nie przeszkadza mi to, plus lot samolotem jest lepszy niż 8 godzin jazdy w upale nad polskie morze...

Gość hy3ty
pogoda za granicą wcale nie jest gwarantowana, nie jeden polaczek się o tym przekonał już :D

ja nad polskie morze jadę nocą, chłodniej, brak korków. Wszędzie, byleby ze znajomymi, rodzinką i jakieś inne miejsce niż zamieszkania. No i zdecydowanie taniej niż za granicę.

Gość frettryuu
w Polsce, tez boje sie latania

Gość jacek1985
w dupie sie wam powywracalo egipty kurwa a zapierdalac do roboty

Gość jacek1985
burżuje jebane tu siedzą nakradli to mają

Gość heheheh4gs
POlaczki głupi naród swojego nie szanuje.... TyPOwi wyborcy rudego

Gość Pseudonim anonim
Tyle ludzi w tym kraju nie a co żreć przez takich jak wy bo żeście nakradli, przekręty robicie i teraz se jeździcie do egiptówi innych arabów. Zostańcie se tam z nimi i nie wracajcie.

Gość nie dam zarobić polczakom hehe
to wy debile głosowaliście na PO :D teraz płaczcie :D ja znam języki, niemiecki, angielski, rosyjski więc sie wszędzie dogadam, zawsze też biorę kogoś kto zna francuski wiec w arabskich krajach nie ma problemu, a załatwiam sobie wszystko taniej niż przez biuro. Grunt to zaradność :)

Gość gh3sdfg
" nie dam zarobić polaczkom " - Donek też nie daje i jest szczęsliwy więc chyba to ty glosowałaś/es na PełO

Gość grxcvtg
My zawsze jeździmy nad polski Bałtyk - byle nie Mielno i Władysławowo - no chyba że ktoś lubi hałas i przepitą i zaćpaną hołotę .

Gość u nas tylko lub aż
my w Polsce a w tym roku udało nam się załatwić tanio domek choć właściciele nazywają go apartamentem już nie mogę się doczekać a urlop w lipcu

pozatym nie lubie hoteli i innych podobnych wole jechac np do Wisly na pole namiotowe, rozbic namiot, grilowac, spedzac aktywnie czas, noca siedziec przy ognisku z innymi wczasowiczami grac na gitarze i spiewac piosenki

Gość kyhgjhjh
tylko POLSKA!

Gość a gdyby taaak choć razzzz
wolę za granicą, bo cena taka sama, ale przynajmniej pogoda pewna, ja uwielbiam zwiedzanie, w wakacje cały dzień spędzamy na chodzeniu , nie może padać :-), boję się latać samolotem i po kilku razach powiedziałam dość, ale bardzo chcę jechać do hiszpanii i wątpię, żeby mój mąż się zgodził spędzić 3 dni za kierownicą ale na krótsze wypady to Polska, pięknie jest u nas :-)

Gość :)))))))))
wole w Polsce

Gość MR7
tylko za granicą do w polsce tylko marnuje czas

Gość gość
Ja jestem za tym żeby najpierw poznać "swoje" czyli zwiedzić wszystko co warte zobaczenia w Polsce, a później się wybrac gdzieś dalej. Często tak jest, że cudze chwalicie, swego nie znacie. U nas np wszyscy chcą latem nad morze, albo w góry, no albo Mazury, a warto zobaczyć Kaszuby! Naprawdę to piękne okolice, jeziora, lasy, łąki, ciekawa kultura. Polecam szczególnie Siedlisko Kłodno http://www.siedlisko-klodno.pl/, bardzo ładny pensjonat nad samym jeziorem Mausz, bardzo urokliwe miejsce, ciche i spokojne :)