Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was...

Dziewczyny czy uprawiałyście kiedyś seks z otyłym facetem?

Polecane posty

Gość zawzięta8888
fev - Trochę przesadzasz. Mam się rozwieść z mężem bo jest gruby?

masz dwa wyjcia... 1. z mezem: pogodzic sie z faktem iz maz jest otyly i tego nie da sie zmienic i nie narzekac albo odchudzic meza i byc w koncu w pelni szczeliwa 2. zyc tak by byc zadowolona z siebie

zawzieta... a gdybys odeszla od niego to nie poradzilabys sobie sama finansowo?

Gość zawzięta8888
Męża odchudzić się nie da. Myślę, że się z tym w dużej mierze pogodziłam choć mnie czasem szlak trafi i pomarudzę. Zwłaszcza, gdy, jak w tej sytuacji, temat kusił i prowokował do wylania części żółci ;)

Gość PokerFace85
No to chyba ciężka sprawa z Twoim mężem. Może spróbuj zmobilizować go brakiem seksu chociaż pewnie on skoro jest otyły to za wielkich potrzeb seksualnych niema. Prędzej Ty byś się złamała niż on ;) A może zabierz go do lekarza który go porządnie nastraszy skutkami otyłości które pewnie nadejdą prędzej czy później.

Gość zawzięta8888
Poradziłabym sobie finansowo, mam też gdzie się wyprowadzić. Po prostu go kocham i lubię ;) Choć przyznaję, że łaził za mną pomysł o kochanku. Takim tylko do seksu, ale jakoś nie spotkałam faceta, który byłby dla mnie interesujący fizycznie do tego stopnia, by się przełamać i zdradzić męża. Może dlatego, że to był mój pierwszy i jedyny partner ;)

zrobilabym co innego na twoim miejscu...kupilabym dwa rowery i psa i pojezdzila troche w gorach:) razem z nim a potem specjalnie dla niego zalozyla piekna sukienke zapominajac przy tym o majtkach i kazala sie dogonic na lace od czasz do czasu pokazujac mu w biegu wlasna pupe....troche ruchu wam obojgu nie zaszkodzi:)....nagroda oczywiscie jestes ty!!!:P

Gość PokerFace85
fev- z tym rozwodem to troszkę chyba przesadzasz. Seks nie jest najważniejszy na świecie chociaż jest bardzo ważny. Nie każdy może mieć wszystko.

Gość zawzięta8888
Mój mąż opie lekarzy ma w pogardzie ;) Bardziej go rusza opinia kumpli. Jak mu jeden kolega powiedział, że zapasł się jak prosię i jest bezkształtny - mój nie jadł słodyczy niemal tydzień i kupił sobie hantle. Niestety - na kupnie się skończyło ;)

Gość tatiannnnka
zawzięta Masz podobnego faceta do mojego męża. tyle,że mój ciągle obiecuje odchudzanie i sprawę z jakiś "ważnych" powodów odwleka: a to brak czasu, a to zle się czuje....A ja przestałam miec na niego ochotę....

Gość :)))))))))
Jednym słowem otyli mężczyźni - pod ścianę i na ostrzał !!!

nie przesadzilam z tym rozwodem....w de czy ch czy uk nikt sie az tak nie rozczula....albo sie ludzie dogaduja w 2 miesiace albo do widzenia

Gość zawzięta8888
Bielizny erotycznej używamy już od dłuższego czasu więc dla niego żadna to nowość ;) Z rowerami pomysł może nie jest zły. Przemyślę ;)

Gość tatiannnnka
I ja też jestem bardzo szczupła a mąż ma otyłość I stopnia. Ja: 162cm, waga 45kg Mąż: 173cm waga 110kg

Gość tatiannnnka
Seks dla mnie to przykry obowiązek: mąż sapie, czerwienieje i tyle frajdy. Podczas stosunku boję się że zejdzie na zawał albo co:/ Wiele pozycji odpada. Nie pociąga mnie.

w de praktykuje sie cos takiego....silownia raz w tyg dla obojga 1,5 stundy w tym samym czasie

Gość Gość z nadwagą
To o czym wy piszecie to jakieś maniakalne obżarstwo . Ja zjadam fastfooda może z raz do roku i to z wielkimi wyrzutami. Piwko też rzadko pije, ćwiczę w domu, często wychodzę na rowerek. Kondycje jak na człowieka z dosyć widoczną nadwagą mam dobrą bo potrafię dość dużo z siebie wycisnąć jak na taką osobę. Jeść też się staram mniej niż bym chciał, a mimo to coś powoduje że nie mogę schudnąć ponad pewną granicę, a wiem że bez tych starań byłoby jeszcze gorzej... A są ludzi którzy nie uprawiają sportów, jedzą fastfoody, tłuste rzeczy itp bez większych ograniczeń, piją piwsko, często też palą papierosy a są szczupli także jest coś co powoduje że jeden jest podatny na tycie i nawet jak bardzo się stara to nie osiągnie celu, a drugi nie tyje choćby "konia z kopytami" połknął...

Gość mężatka otyłego faceta
jestem zmuszona do takiego seksu... Ja 169 cm 52 kg a mąż 185 cm i 125 kg :(

Gość faceci z nadwaga sa ohydni
Nie rozumiem kobiet ktore z nimi sa. A te ktore gadaja ze taki facet ich podnieca oklamuja same siebie. Fuj!

Z otyloscia* - bo o tym mowa w tym temacie.

Gość PIĘKNY KOCHANY GRUBASEK :)
a ty też jesteś ohydna i masz obrzydliwy charakter :)

Nie. Mam dobry charakter. Wiem ze osoby otyle sa ciekawe i moga byc nawet bardzo zabawne. Mimo wszystko sadze ze sa oblesne i zaniedbane. Taka moja opinia. To nie oznacza ze mam obrzydliwy charakter. Tylko idiota moze tak napisac po pieciu zdaniach przeze mnie napisanych. :) 🖐️

Gość Kocham swojego Miśka
Mój facet ma nadwagę i kocham go. nie marze o jakimś księciu z bajki. Naoglądacie się telewizji i głupich gazetek i myślicie że tam są wyznaczniki prawdziwego mężczyzny? ŻYCIE TO ŻYCIE a nie show za pieniądze....

Gość muzłumamin rasista kamikadze
ja nie wiem jak faceci z nadwagą dają rade ja zdycham po pół h

Gość Ona21.
ja za to nie lubię jak facet jest przesadnie chudy. Jak z takim chuderlakiem można czuć się bezpiecznie???

Gość Reenaix
Uprawiałam seks z otyłym facetem kiedyś. Było nawet ok :)

Gość Doktor Fajfus
Kolego:czuje się jak potwór Ja jestem młody i mam 14 cm w wzwodzie, jestem dość gruby... mam astmę i nie mogę za bardzo ćwiczyć. Próbowałem diet ale nic nie dają. Kobiety pragną tylko wysportowanych lalusiów. A nawet jak znajdę taką która mnie zechce to widzę po waszych wpisach że nie będę ich zadawalał... "----------------nieprawda ze nie da sie schudnac.Sa diety-takie prawdziwe ktore naprawde zbijaja wage.Jedna z nich jest dieta dr.Ewy Dabrowskiej.Polega ona na jedzeniu wylacznie warzyw i owocow przez 6tyg a pozniej na zmianie nawykow zywieniowych.Jezeli bedziesz scisle przestrzegal zalecen-napewno schudniesz-daje ci na to gwarancje.Na warzywach i owocach nie da sie utyc ani utrzymac nie tylko nadwagi ale nawet otylosci.Pewnie ze sa tez genetyczni otyli-ale genetyka itak nie moze sobie zignorowac odzywiania.Zachecam i polecam A propos ktos napisal ze "jej facetowi malego zaslania brzuch".Wiesz dlaczego ma malego?Bo znaczna czesc jego penisa jest schowana w tluszczu.Wystarczy ze schudnie i mu sie"powiekszy"-taka jest prawda.

Gość dsfgs
Tee Fajfus, nie pierdol !

Gość Doktor Fajfus
Acha-nie tylko samych warzyw i owocow bo ryby tez.Tylko nie smazone na tluszczu-nawet nie na oliwie.Gotuje tez zupy warzywne ale tylko same warzywa np.kalafior,brokuly,pieczarki,marchew,seler,cebula,czosnek,fasola.Poszukajcie w necie.Ja sam mialem lekka nadwage a stosujac ta diete stracilem 10 kg w ciagu 6ciu tygodni !!!!