Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was...

Dziewczyny czy uprawiałyście kiedyś seks z otyłym facetem?

Polecane posty

Gość star cola
Zawsze trzymałam się od takich z daleka, ten miękki brzuch i fałdy wlewającego się tłuszczu zniechęcają mnie do zbliżenia, jakiś czas temu zaczęłam się spotykać z facetem który waży dwa razy więcej ode mnie i byłam przerażona co będzie jak dojdzie to takiego zbliżenia ( już nie mówiąc o tym że bałam się że mnie zgniecie;)). Wiedziałam że się nie podniecę jak dojdzie do czegoś więcej właśnie przez tą otyłość jego... okazało się, że w sypialni po kilku minutach zupełnie odpłynęłam z podniecenia i zapomniałam o zniechęceniu. Seks był boski, najlepszy jaki miałam. A facet o dziwo zabrał się za odchudzanie ;) Więc drogie panie nie patrzcie ile waży facet, ale na osobowość i energię;) i oczywiście czy istnieje szansa przymknięcia mu lodówki ;)

Gość xoletta
chorzy ludzie rodzą chore dzieci, już nawet nikt nie rozmnaża grubych psów ani kotów, ludzkim grubsom tez powinni zabronić

Gość xoletta
dziecko bedzie albo chore albo będzie się przeżerało i do tego leniwe...

Gość gość
Większość z was jest p**********a,wypowiadacie się jak Hitler który wmawiał wszystkim że jest tylko jedna rasa,super rasa i tylko ona ma prawo istnienia,ludzie są różni więc fakt że ty masz inny gust nie znaczy że masz na głos okazywać swoją nietolerancję.Drogie panie,niektóre z was mają super sylwetki,niezły tyłek i cycki ale nieraz jak się spojrzy na twarz,zblazowaną z toną tapety która jeszcze bardziej pogarsza sytuację to wtedy dopiero ma się odrzuty wymiotne.A często zdarza się że właśnie te chudzinki które robią z siebie takie bóstwa że one by nie spojrzały na otyłego itp leżą jak kłody bo nauczyły się że chudy je zerżnie na milion sposobów a one nie muszą robić nic,śmiać mi się chce jak widzę ile z was kobiet ma połączony mózg z macicą i boliwodzką telewizją w której to pokazują samych super samców a tak naprawdę g****o o życiu wiecie.

Gość biała czekolada 27
Mój mężuś to typ miśka, nie jest otyły, jednak od ślubu (ponad 6 lat) brzuszek mu trochę urósł, ale kocham go strasznie. Ja też nie jestem kruszynką, zresztą nigdy nie byłam. Seks mamy cudowny, kochamy się w różnych pozycjach, pieścimy się oralnie i ogólnie w łóżku jesteśmy dość sprawni ruchowo :D Myślę, że problem jest wtedy gdy jeden z partnerów czy też oboje są chorobliwie otyli, kiedy waga dobija 200 kg. Nie mówię tu nawet o wyglądzie takich osób, każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego - i dobrze!, ale tu już pojawiają się problemy natury technicznej. Tkanka tłuszczowa na udach i brzuchu utrudnia dostanie się do tych najważniejszych stref erogennych, poza tym takie osoby męczą się dużo szybciej i ciężko o jakąkolwiek sprawność ruchową z takimi gabarytami.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://www.sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Patrycja pipunia moja ,chetnie ale na moj numer bo moj jest tańszy od twojego .