Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalmacja istria

czy wszystkie koszule do karmienia muszą wyglądać jak dla starej baby??

Polecane posty

Gość dalmacja istria

przeglądam allegro i nie mogę nic znaleźć. czy ciężarna, albo kobieta w połogu musi wyglądać jak zaniedbana wywłoka?? :/ masakra

Gość no nie wszystkie
niektore wygladaja jak dla dzieci, debilne rysuneczki z bobaskiem, bociankiem, krowka itd :O przegiecie w druga strone

Gość Joa-nnnnaa
a co, wolałabys koronkowe badziewie rodem z burdelu?

Gość etammmmmmmmmmmm
ja miałam z bociankiem:)))

Gość abcdefgkobieta
większość kobiet karmiących stawia w nocy na wygodę a nie na niewiadomo jak seksowne, niewygodne koszulki ;) poza tym te najtańsze są wszystkie na jedno kopyto, jak dasz 100zł za koszulkę to na pewno coś ładnego znajdziesz, choćby w sklepach z bielizną.

Gość abcdefgkobieta
etammmmmmmmmmmm ja miałam z bociankiem ja też z bociankiem ;) i wcale mi to nie przeszkadza ;)

Gość duza kawa z mleczkiem
ja spie nago. nienawidzę piżam czy koszul (są niewygodne). do szpitala miałam zwykłą koszulę z misiami (jedna poszła do kosza po porodzie, w 2 chodziłam tyle co w szpitalu). W sumie nie zwracałam zbytniej uwagi na nadruk a na to z czego jest wykonana no i nie chciałam przepłacać bo po co jak w domu i tak śpię bez niczego :)

Gość mamapoodluszka
a ja tam lubie takie z rysuneczkami :D

Gość mama 24...
te nie dla starej baby czy nie z bociankiem jak dla dzieci kosztują dużo i w większości kobietom szkoda wydawać 100-200zł na koszulę nocną (x2+szlafrok) tyle pieniędzy na kilka miesięcy, jak przecież jeszcze do kupienia wyprawka dla noworodka,dla mamy za minimum 2tys (strzelam). te wspomniane z bociankiem czy żyrafką są w przystępnych cenach i można na te kilka miesięcy mieć, trudno...do szpitala też nie założysz sexy koronkowej czy satynowej piżamki, więc trzeba to przeboleć albo się wykosztować na niebociankową koszulę:p ja sobie kupiłam na allegro koszulę z motylkami (szarość z pomarańczem), koszulę z żyrafką (szarość z fioletem) i szlafrok też z żyrafką małą wiązany (szarość z różem, ale naprawdę tych kolorów jest minimalnie i nie jest tak tragicznie, nie wyglądam jak dziecko:) )

Gość mama 24...
niektóre tak wyglądają:p, ale to rzadkość:D...ja jestem w 35tc i przytyłam już 15kg, na pewno nie wyglądam tak, jak na focie:p

Gość kruszynka85
Twoim zdaniem rysunek na koszulce oznacza poziom zaniedbania kobiety w ciąży / połogu ? gratuluję podejścia

Gość anna inna......
a nie za goraco w takiej koszuli z dlugim rekawem do porodu? Mi byloby za goraco, a nie rodzilam latem.

Gość a ja ide do porodu w koszuli
no napisałam właśnie, że mam taką, ale z krótki rękawem i trochę innym wzorem:) pierwszy poród miałam w październiku i też na krótki rękaw rodziłam, teraz rodzę w czerwcu, więc tym bardziej + woda, woda, woda:)

Cos w tym jest :) Mieszkam w Ulk i naszukalam sie nawet jakis smiesznych koszul rozpinanych z przodu a znalazlam tylko pastelowe z kwiatami i to juz nawet rozne ceny byly i firmy :) Kupilam dwie ale nie bede w nich po porodzie paradowac :)

Gość zwroty
---kilkaliterdlapseudo Ładne, ale ceny kosmiczne.

Gość fancloob
A chodzi o taka koszule czy tam bluzke do noszenoa normalnie czy o koszule nocna? Bo jak nocna,to nie wiem,po co te wygibasy. ja koszul nocnych nienawidze,nosze pizame i do karmienia tez mialam normalna pizame. chyba ze ktos sie przed swoim chlopem tak chce czaic,bo on jeszcze nigdy cyckow nie widzial

Gość no nie mogę jak czytam, że dla
kogoś niecała stówka to jakiś majątek:D Ja mam wiele koszulek w różnych cenach i tych tanich i drogich, ale żadna nie jest jak dla staruszki ani dla dziecka (czyli w rysuneczki, do kostek lub do połowy łydek). Ja lubię wyglądać kobieco i może komus wisi wygląda w czasie karmienia czy w szpitalu. Mi na szczęście nie:) A do tych co piszą, że kasy szkoda to sorry ale jak nie macie 100zł to jakim cudem utrzymacie dziecko:D

Gość ty wyżej
to sie ciesz ze stać cie na kozule za 100 zł ...bo wiele kobiet jest w trudnej sytuacji i woli za te pieniądze kupić coś dziecku i nie ma w tym nic śmiesznego.

Gość Mamusia...
Polecam koszulki firmy Alles mama za 100 zł, mam taką szarą na ramiączkach i wyglądam w niej super sexownie, a jest z bawełny!!! Stanik (koszt 70 zł) też mam z tej firmy i jest prześliczny. Tylko nie polecam takiej drogiej do szpitala, bo przez jakiś czas po porodzie koszula potrafi szybko się wybrudzić, więc najlepiej kupić jakąś tanią np. firmy Muzzy za 35 zł.

Gość klaudka16x
Najlepiej w ogole nie kupowac tych do karmienia tylko na ramiaczkach, ja kupiłam 2 do karmienia i mialam je tylko w szpitalu, w domu njawygodniej mi bylo na ramiaczkach lub w topie na ramiaczkach i krotkich spodenkach. Przynajmniej pozniej sie jeszcze przydadza. Te w misie faktycznie sa dosc dziecinne, ja wole takie bardziej kobiece ale to rzecz gustu i zasobnosci portwela.

Gość ananaannnnnnnnnn
Poza ta jedna wszystkie wygladaja podobnie. Mysle ze bedzie fajna juz po porodzie w domu. Jak myslicie ?

Gość ananaannnnnnnnnn
I zgadzam sie z autorka to ze trzeba w nocy wstawac do dziecka wcale nie oznacza ze trzeba wygladac jak stara baba. jest duzo ladnych koszulek dla mlodych mam.

Gość ananaannnnnnnnnn
haha dobre :) A co sadzicie o mojej ??? TAK POWARZNIE .

Gość no nie mogę jak czytam, że dla
ktoś mnie nazwał bogaczką, a to dlaczego? Bo 70-100zł za koszulkę to dla mnie norma? Takiej do karmienia nie noszę tylko na czas wystawiania piersi, ale i na dłużej jak jest ładna. Nie każdy po ciąży ma nadwagę, ja ważyłam przed 50kg, po porodzie 53 czyli wciąż byłam sexi:P Piersią karmiłam tylko miesiąc, zainwestowałam w 2 fajne koszulki, mam do dziś, a dziecko ma 1,5 roku i spie w nich, bo one nie są tylko do karmienia. Może dlatego ich cena jest wyższa. Do poprzedniczki: fajna i praktyczna koszulka:) Możesz śmiało zakupić, bo posłuży i na czas karmienia i potem równiez. Ale pewnie zaraz cię nazwą bogaczką, bo stać cię na taką koszulkę:D P.S. do pani od wózka quinny buzz: można i wózek kupić za 5 tysięcy i2 koszulki za 300zł nawet:P a przy tym butelki avent i ciuszki diora:D Pogódź się z tym:D zamiast chwalić się koszulą z bocianem i wózkiem firmowym:P

Gość wenddooo
Tak, faktycznie takie typowe koszule do karmienia są raczej mało seksowne. I te, co tu wkleiliście, te ładniejsze, zupełnie inaczej wyglądają. Mnie samej osobiście szkoda było kasy na kupowanie nie wiadomo jak drogich koszul,więc kupiłam kilka zwykłych z krótkim rękawem w lumpeksie, wydałam grosze, a miałam z 5 koszul na przebranie, wyglądały przyzwoicie, ale jednak faktycznie, jak ktoś kasę chce wydać, ma tę kasę i może sobie pozwolić, to wiele lepiej będzie wyglądać w czymś seksowniejszym.Chociaż takie na ramiączkach są raczej na upały, jak trochę chłodniej, może być w takiej zwyczajnie zimno, lepiej mieć też coś z rękawem, choćby krótkim. Tylko że na dobrą sprawę ten czas koszulowo, łóżkowy po porodzie trwa stosunkowo krótko, góra miesiąc i można te koszule wywalić do śmieci, a później, jak kobieta wróci do dawnej figury, kupić sobie coś innego, szczuplejszego, czy jakąś zwykłą koszulkę do spania, która przyda się na dłuższy czas, bo póki kobieta ma brzuch i jest tuż po porodzie, wygląda jeszcze inaczej, potrzebuje czegoś luźniejszego, kupi sobie drogą koszulę, która potem, jak zeszczupleje, będzie na niej wisiała jak worek.

Gość o qrde:))
koszule w bocianki góra:)))

Gość gość
Zbulwersowane nigdy nie rodzily. Krew sie z ciebie leje,krocze albo rana po cc boli, cycki bola od niewlasciwego ssania, glowa boli z niewyspania,czujesz sie jakby cie walec tysiac razy przejechal a w glowie sexi koszulka i makijaz;) Pewnie ze sa sexi koszulki do karmienia ale nie na pierwsze dni kiedy to po prostu szkoda,bo moga.sie nie doprac potem.

Gość gość
dlacezgo maja sie nie doprac? moje sie dopieraly

Gość gość
Ja właśnie postanowiłam kupić taką: koszula 901 Linda w sklepie internetowym all-bielizna.pl Na zdjęciu wygląda całkiem fajnie i do tego praktyczna :) Myślę, że się sprawdzi Jak macie ochotę to zerknijcie może Wam też się spodoba