Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalmacja istria

czy wszystkie koszule do karmienia muszą wyglądać jak dla starej baby??

Polecane posty

Gość gość
Dobije cie.Nie tylko koszule do kp ale wszystko inne no prawie jest okropne.Jedyny wyjatek to dosc ladne ciuchy dla ciezarnych w h&mie ale juz dlakp nic nie ma.Obrzydliwe i oklepane bluzki w koperte te samw kiecki.badziew i okropienstwo.W przychodni wiem od razu ktoea kp to przykre ale od razu widac.Sa oczywiscie wyjatki ale ogolnie kp sa b zaniedbane i niemodnie ubrane.

Gość gość
Ja uwielbiam spać w koszulach mojego męża. A mój mąż uważa za bardziej seksowne zwykłą bluzkę do spania niż wymyślną koszulę. Przed poznaniem męża nosiłam bardziej seksowne, ale do spania wolałam zawsze te bawełniane. Po poznaniu preferencji męża nie pamiętam kiedy założyłam coś koronkowego:). A co do szpitala, najważniejsza jest wygoda. Żeby nie była za długa, była przewiewna. Powinna być jak najbardziej podobna do tych co nosi się w domu, tylko dostosowana do karmienia. pozd

Gość gość
A kto ci karze kupować specjalnie do karmienia. Ja w okresie karmienia kupowałm normalne blzuki, w tych samych sklepach co zawsze tylko rozpinane, na zamek z przodu, na guziki albo z wielkim dekoltemi tylko wyciągałm pierś. Trochę kreatywności.

Gość gość
mi wogóle ubrania ciążowe się nie podobały, a w bluzkach do karmienia wyglądalam okropnie. kompletnie nie mój styl. teraz chodze w tshirtach oversize, bo w takich wczesniej chodziłam. kupuje takie w których łatwo zdjąć jeden rękaw lub dekolt mają wystarczający. koszule na guziki. zamienialm tylko biustonosze na staniki sportowe. wygoda przede wszytskim, ale też chce jakoś wyglądać. przynajmniej w zgodzie ze sobą.