Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkończonaIdiotka

Wolę siedzieć cały dzień w pokoju niż

Polecane posty

Gość krowaaaa
nie wierze,pewnie jakas zakompleksiona przecirtna osoba.wrzuc fote.mozesz nawet zamazac oczy jak sie boisz ropoznania

Gość Coca-Colla
lu92 jesteś śliczna dziewczynka i masz słodkiego kochaanego pieska :) AUTORKO wiem, że to łatwo radzić, ale myślę że masz większość komleksów niż w tym prawdy i różni ludzie wychodzą na ulicę karłowaci, grubi, wychudzeni, niepłnosprawni - osoby niesłyszące rozmawiające na ulicy językiem migowym, niewidomi, osoby kalekie na wózkach, bez nóg, bez rąk, bez oka, z całymi poparzonymi twarzami. Oni wychodzą na ulicę, więc myślę, że Ty też powinnaś wyjść. Ubierz się teraz i wyjdź na spacer :)

Gość Piotruś Ban właściciel solarów
CocaCola włazi bez wazeliny Uważaj żebyś od tego słodzenia nie dostała cukrzycy :o

Coca-Colla - dziękuję :) Autorko Coca ma rację.. wyjdź z domu natychmiast! ;)

Gość SkończonaIdiotka
Nie wyjdę. Nie mam dla kogo. Może wyda się to banalne ale Nikt mnie nie kocha i ciężko mi z tym żyć. Nie dość że jestem z wyglądu paskudna to jeszcze z charakteru... Nikt mnie nigdy nie polubi, nie zasługuję na to. Nawet nauczyciele mają mnie dość, śmieją się ze mnie że jestem ,niemową 'itd. Takie osoby jak ja nic nie osiągną w życiu są po prostu za słabe, zbyt wrażliwe na opinie ludzi. Nawet boję się iść na stołówkę zjeść głupi obiad bo pewnie powiedzą za moimi plecami 'o przyszła ta brzydka niemowa' :[[