Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski facet,,,,,,,,,,,,

Jestem ''facetem'' , mam 24 lata i 167cm wzrostu. Czy warto poddać się eutanazji

Polecane posty

Gość niski facet,,,,,,,,,,,,

Bo nic w zyciu ciekawego mnie nie spotkalo i juz nie spotka, chce by psychiatra uznał mnie za nieuleczalnie chorego psychicznie, pojade do Holandii i legalnie pozbawie sie zycia , mysle ze zrobie to przed 30stką , ciągle licze ze cos sie zmieni w mym nędznym zyciu - brak znajomych ,tylko numery mamy ,taty i siostry w telefonie - przeciętna gęba - tylko papier technika, podobno miala byc praca dla ludzi z zawodem , a jakos nie ma, na studia sie nie dostalem bo żem głupi, w szkole bylem slaby , dwóje -troje ,ze dwie czworki - nie mam kasy - jestem nudny , nie ma o czym ze mną rozmawiac - ludzie mną gardzą ,jestem popychadłem , dzieci z 4-6 klasy podstawówki są wyższe ode mnie dlatego unikam ludzi ,zwlaszcza mlodziezy, to cios w plecy dla ''faceta'' gdy widzi ze 13 latka jest wyzsza od niego o głowe - nie znam zadnych jezykow obcych - mam skolioze

Gość bfhsfgsh
i co sie uzalasz nad sobą? ja tez nie mam pracy, kasy , przyjaciół tez mam nie wiele. i co z tego??? chlopie ciesz sie zyciem!!

Gość kośpyra
po co do holandii???????????????? jedz do chin!!!!!!!! tam bedziesz wysoki:)

Gość efojj
Ja znam kolesia ktory ma 165 ale jest tak strasznie sympatyczny, ze laski same do niego lecą!!

Gość ;lnm;nm;l
czesław mozil ma 168 i jakoś laski wyrywa :P

Jestem dziewczyną, też mam 24 lata i 165cm wzrostu. Poza tym mam fobię społeczną i unikam ludzi... by the way mój chlopak ma 170cm wzrostu... zawsze takich mialam, jeden byl nizszy nawet ode mnie. Zacznij uprawiac jakis sport, biegac albo coś. Mi to najbardziej pomaga, duzo pewnosci siebie dodaje :). Pozdrawiam :)

Gość Nie poprawna...
Też znam chłopaka co miał góra z 165 :P był tak malutki że wszystkie dziewczyny w klasie były wyższe od niego ;) ale był cholernie sympatyczny do tego miał dystans do siebie, wszyscy go lubili miał kupe znajomych ;) Do tego dbał o siebie zawsze ładnie ubrany, ładna fryzura , pachnący. Nie był dobrym uczniem nawet do matury go nie dopuścili ale radzi sobie w życiu był piłkarzem i był wysportowany. Teraz chłopak ma śliczną dziewczyne w swoim wzroście i żyją sobie za granicą ;) Wzrost to nie wszystko zacznij pracować nad charakterem :)

Gość Nie poprawna? hmm
Nie poprawna... chyba mowisz o mnie ;) tyle ze ja juz mam 175 :D ale mialem mniej :D no i fakty sie zgadzaja... skad jestes?

Gość Nie poprawna...
z podkarpacia ;) ale ten chłopak na pewno nie miał 175 :P

Gość Coca-Colla
przestań 167 cm to nie aż tak mało, jesteś wyższy od większości kobiet, nie licząc wysokich nastolatek, to średnia kobiet po 20 tce to ok 160 cm wzrostu z tego co widzę na ulicach, a są i takie co 150 cm mają więc dla nich i tak byłbyś wysoki. A są faceci co mają 155 cm wzrostu, laski o wzroście 190 cm ... i powiem tak że głupoty piszesz o tym że nie chesz żyć gdybyś był w sytuacji że walczysz o życie bo masz jakąś chorobę to dopiero wtedy bardzo byś poczuł jak chcesz żyć. pozdrawiam i trzymam kciuki żebyś wyszdł z tej depresji.