Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetykikolorowe

IZOTEK

Polecane posty

Gość kosmetykikolorowe

Czy jeżeli lekarz rodzinny wypisze mi receptę na izotek, to będę mogła takową receptę zrealizować? Chodziłam kiedyś do derma, przepisywał jakieś płyny, maści, cuda, nic nie pomogło, mogę powiedzieć, że mi zniszczył jeszcze bardziej twarz. Słyszałam, ze lek ten jest skuteczny w pokonaniu całkowicie trądziku, a ja już męczę się z nim kilka dobrych lat, tłusta cera, zaskórniki, pryszcze. Raz jest lepiej, raz gorzej. Aktualnie mam wysyp, masakryczny, a przez ostatnie 2 tyg niby nic nie wyskakiwało. :( Mam dość tapetowania twarzy fluidami, które i tak nie do konca zakrywają moje mankamenty. Drugie pytanie, czy ktoś stosował izotek? Jak efekty? Czy rzeczywiście pomaga?

Gość kosmetykikolorowe
Sprecyzuję pytanie, czy Izotek może przepisać tylko dermatolog???

Gość zakłoptana..mamma
izotec przepisuje dermatolog po obejrzeniu stanu skóry, nie kazdy moze go stosować! mozesz sobie powaznie zaszkodzić!!!!

Gość kosmetykikolorowe
Po obejrzeniu skóry? Mam dość zaawansowaną postać trądziku, na co tu czekać? Szkoda mi kasy na derma, znowu będzie mnie karmić bzdurami przez rok i po roku może przepisze dopiero izotek? a PRZY tym stracę kilka tysięcy na wizyty, pff.. Mam łojotok, i pryszcze, głównie na policzkach, na czole zaskórniki.

Gość zakłoptana..mamma
IZOTEC przepisuje sie zwykle wtedy kiedy inne środki sie wyczerpały :o nie można tak sobie hop siup tego zreć!