Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnyyyy

kobiety należy traktować jak księżniczki, damy ...

Polecane posty

Gość Uroczy Roman
A Ty co zakuty łeb ? Tylko taką rzeczywistość widzisz ? inna do CIebie nie dociera ?

Gość ZapewneLysiejacy;/
rudenkaa23 Wiem, że okropność.

Gość kasia109238475
murzyn dlaczego wkładasz wszystkie kobiety do jednego worka? Moja babcia przez całe życie miała jednego męża - mój dziadek był dżentelmenem, całował kobiety w rękę na powitanie, i jakoś nie było jej w głowie, by go zostawić. Mam wiele koleżanek, które powychodziły za mąż za zwykłych, normalnych facetów, które je dobrze traktują. I TO CO MÓWISZ, NIE JEST ŚMIESZNE, ALE SMUTNE I PRZYKRE, i bije od Ciebie jakaś nienawiść do kobiet, może właśnie jesteś tym draniem, którego kobiety wcześniej czy później porzucają i nie możesz się z tym pogodzić. Ty draniu :P

Gość Uroczy Roman
Pierwszy post o normalnych parach. Haha to tutaj wyjątkowe. Zazwyczaj napierdalają, kłamią, ruchają bez pytania czy co tam jeszcze, gardzą.

Gość rudenkaa23
Zapewne łysiejący, masz po prostu gorsze geny. Lepiej nie płodź dzieci. I tak pewnie cię żadna nie chce.

Gość kasia109238475
Mojemu coś ostatnio za dużo włosów wypada z głowy. Chyba znajdę sobie jakiegoś przystojniaka z bujną czupryną.

Gość GrubaśnyAdaśkoXD
Tak media wykreowały to teraz tak jest jak jest. W dupach się poprzewracało i tyle.

murzyn ale te dzieci z domu dziecka to zostały poczęte przez faceta :D Więc dlaczego tak obrażasz tylko kobiety ? Znaczy się facet mający dużo partnerek na koncie to casanova a dziewczyna to już kurwa, tak ? Bo z tego wynikaja Twoje wypowiedzi Pozdrawiam

Mój narzeczony był i jest moim pierwszym partnerem seksualnym .Poznałam Go w wieku 17 lat...Dziewicą byłam do 17,5 lat. Teraz mam 20 i już jestem mamą :D Wracając do tematu..;) Mój facet traktuje mnie jak opisuje autor :) Ale wydaje mi się, że takie traktowanie to nie należy się tylko "porządnym " dziewczynom ale w dużej mierzy zalezy od wychowania mężczyzny ! Jęsli jest "wieśniakiem " to nie przepuści pierwszej kobiety w drzwiach chocby była święta :P

Gość PozorniePoważnyPrzemek
jestem za

Gość hyjuki
nie ma dam