Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

spis powszehny naszych idoluw

Polecane posty

Witam, dzisiej chcialam zrobic taki balans naszych pzyjaciul I tych anty pzyjaciul, chce poprostu Was spisac w tabelkie I zobaczec co z tego wyszlo. Potzebne mi to jest do moich badan kture pzeprowadzam, take doswiatczonko. Mam nadzieje ze pomorzecie. wystarczy, ze slowem napiszecie kim jestescie, dobze by bylo gdyby bylo terz krutke usadowienie dlaczego wasz wybur je taki a nie inny, no poprostu za co nas lobicie.

matko, tyle bledów ortograficzyn w jednym poscie chyba nigdy nie widzialam

Nie dajcie sie tylko prosic, bende to ciongnonc do puki bende rzyc, tagze nie unikniecie tego, jesli temat sie zakaczy to znaczy, ze pomerlam.

Gość Mateuszszsz1988
Ciacho87 ogól brwi lepiej :D

Takie z ciebie ciacho jak ze mie grobaska, ja tutej nie pytam o blendy tylko chce kakretuw. I wysmiewanie codzych defektu grozi karo bosko.

Gość kkbkF
chyba nie muszę się przedstawiać . Ty wiesz co czuję , nic się nie zmieniło . Nadal jesteś dla mnie naj ......

Narazie nie mogie powiedziec, powiem jak skacze I jak bende ,mniala wyniki. Morzecie pisac czy pzyjaciel czy wrug? Bo dalej nic nie wiem

Ach kobylaczku Ciebie sie tutej spodziewalam jako pierszego. Dawno cie nie bylo. Witaj nasz drogi.

jeśli hodzi o idoluw to fiel będzie na liscie, nie wiem na kturym miejscó ale bedzie tego jestem pewien 👄

Co ciacho zatkalo kakalo co? Tera widzisz, ze nie warto sie mondzyc I zgrywac inteligeta, bo nie liczy sie styl pisania matolko tylko tresc. To cos jak z glowo, nie liczy sie jej promien tylko zawartosc, a u Ciebie jak widac posto, jak nie potzoncharz to slychac jek ci tutej wszystko sie turla w tej prurzni.

oleliscie mnie zniwuuu nieeee pedofile wrrr szatan znowuuu wrrrrr

ave mariooooo ave ave ave ave mariooooo ave ave ave

co tu zribicc lobcie mnie prosze nie mam przyjaciol niech ktos mi cos milego napisal

Won potszywie, znowu pzylazlas u blirzac mojim blizkim! My tutej powarzne dyskosje prowadzimy z chlopakami. Ty szatanie nawiedzony.

ehh nie wiem co sie dzieje owulacje mam we glowie

Gość kkbkF
Szkoda , ze nie znam Cię w realu ,ciekawy jestem jaki masz teraz kolor włosów ? Chodzisz w sukienkach , w spodniach , jaki jest Twój ulubiony kolor , lubisz słodycze ? Jakie kwiaty , jakiej słuchasz muzyki ?

wlosy mam roznokororowe, chodze zazwyczaj nago rozowy to moj koror oczu i ulubjony lubje chip chop i zespol bojs i lubie szczaw

Nie wiem potszywie skont u ciebie taki fenomen ze tylko pzyhodzisz I wszyscy uciekajo, zle na nich wplywasz,

lohohoho nie zrub kopy szlahcicu

tesz lóbiem szczaf, najbardziej zópe szczafifom, jutro takom bnde jadł

Gość kkbkF
Haha ja tu poważnie , a Ty jak zwykle zartujesz ,ale za to Cię tak b.lubię. Kolor oczu masz swietny.:D

Nie no fiel bez przesady... Jestem neutralna i niezmiernie tolerancyjna..chyba heheh.

abudabi a ty to terrorysto nie jestes

kkbkf to jak jestem taka fajna to daj kasiute

Ty bzdury piszesz fiel potszywie, ja napisze prawde, ja jestem ladna, nie lobie kwiatkuw na ciuchach, kropek I kratki, lubie koror malinowy, jestem skromna,mila, sympatyczna, inteligetna, romantyczna, zabawna, zawadiacka,mam latynosko urode, blad wlosy, pienkne oczy ze dlogimi rzensami, dloge nogi, palce pianisty, uszy pzy glowie, slocham wszystkiego poza metalem I rokiem. Lobie disko polo I wszystkie skoczne rytmy. Slodyze lobie, szczegulnie ciasta z kremem I czekolade milka jogurtowo, chodze w spodniach I spudniczkach I we sukienkach. droga fiel jest pokrako, marna jak noc listopadowa, jest emo, slocha mrocznej muzyki I biala jest jak sciana, ubiera sie we glany I jakes dzijkie korale nosi na szyji