Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaablaaablaaaa

Jak poznac ze Twoja Kobieta sie NIE masturbuje?

Polecane posty

Gość blaaablaaablaaaa
jesli raz zobacze niezbity dowod to zaufam jej i nigdy o niego nie poprosze znowu.

Gość Niebiessskoooka,,
jestes naprawde taki tępy czy prowokujesz?

Gość blaaablaaablaaaa
moja wina ze jej nie ufam i to naprawde niszczy nas zwiazek? ona ma kompletnie dosc a ja nie umiem zaufac bo mialem bardzo trudne dziecinstwo :(

Gość magalaga
ja mysle ze autorowi jaja jeszcze włosami nie obrosły co tłumaczy tępote i dziecinnosc. I niezrozumienie dla masturbacji

Gość blaaablaaablaaaa
nie explodowaly jeszcze, trzymam sie, widzimy sie z nia za tydzien. zabronilem jej tego mimo tego ze mieszkamy na odleglosc bo chce zeby mi sie udawalo a nie jej rece.

Gość blaaablaaablaaaa
mam 20 lat. prosze o powazne odpowiedzi, wiem ze to chore ale musze miec dowod bo mnie to zabija ze jej reka jest lepsza ode Mnie i chce zeby dala mi dowod ze nie robi tego.

Gość magalaga
To ty niszczysz wasz związek jakimis dupy wzietymi pomyslami. Masz problemy emocjonalne to daj dziewczynie spokoj i idz sie leczyc bo to kurewsko chore co ty człowieku wydziwiasz. Dziwie sie ze ta dziewczyna jeszcze z tobą nie zerwała ale zapewniam cie ze to kwestia czasu

Gość blaaablaaablaaaa
tak zwane ''mokre noce'' tak mam. ale obiecalem i dotrzymam obietnicy. chce zeby dochodzila ze Mna, nie ufam jej wogole dlatego gdy dostane dowod zaufam je w pelni, dlatego chce wiedziec czy sa zmiany cielesne lub psychiczne.

Gość artidituee
Ale co ma do tego ze ty nie umiesz doprowadzic jej do orgazmu to z si masturbuje ?? Myslisz ze jak nie bedzie tego robic przez pol miesiaca to dojdzie nawet przy nieumiejetnych pieszczotach ??

Gość blaaablaaablaaaa
bo jak to robi to czuje sie zdradzony, dla Mnie to zdrazliwy temat i poprostu chce dowodu.

Gość artidituee
I w ogole co to za akcja z tym pisaniem "Mna" z duzej litery ?? :D psychiatryk 🖐️

Gość blaaablaaablaaaa
przepraszam za bledy, ale mieszkam za granica i zapominam dosc duzo polskiego i ortografii itd.

Gość Lambada123
to co ma byc wiecznie sfrustrowana seksualnie bo jej pizdowaty facet nie potrafi zabrac sie za kobiete i wprowadził zakazy? Ta dziewczyna to tez musi byc jakas niedorobiona ze po takich tekstach nie kopneła autora w tyłek bo to juz uwłaczające godnosci

Gość blaaablaaablaaaa
poprostu dla mnie to jak zdrada i tyle. ona nie ma z tym problemu, ale meczy ja to ze nie moze dac mi niezbitego dowodu ze tego nie robi.

Gość szakilo
Nie możesz tego sprawdzić. W żaden sposób. Kobietom nic nie puchnie, nic się nie zmienia na ciele, a jeśli już to zmiany są małe i znikają kilkanaście minut po całym akcie. W psychice też się nic nie zmienia, przynajmniej nic co mógłbyś zauważyć. Przykro mi, ale albo zaufasz swojej kobiecie, że się nie masturbuje albo zakończ to po prostu. Może zamiast koncentrować się na tym, czy zrobiła sobie dobrze - porozmawiaj z nią jak chciałaby być pieszczona, pogadajcie o jakiś fantazjach.. w ten sposób możecie wspólnie problem w łóżku rozwiązać. Wprowadzając tego typu zakazy sam ją blokujesz psychicznie przed orgazmem podczas stosunku.

Gość blaaablaaablaaaa
bez dowodu nigdy jej nie zaufam ;/

Gość ooooouu...
nieiwem jak. nie moze ci tego udowodnic. zaufaj jej i postaraj sie.

Gość mateusz.koolas@wp.pl
blaaablaaablaaaa Ja kocham jak moja kobieta to robi. Często się pytam jej ile razy sie bawiła. Każda kobieta się masturbuje i będzie się masturbować. Jedna częściej inna żadziej. blaaablaaablaaaa zobaczysz że przez taką głupą zazdrość Wasz związek się rozsypie. I co powiesz znajomym ??? zerałem z nią bo się brandzluje??? Spójż na siebie jaki jesteś nerwowy jak nie walisz gruchy.... ja to robię przynajmniej 1 raz dziennie i nie jestem nadymany. Perwersja dobrze napisała o objawach. Będzie chodziła humorzasta itp. Dodam jeszcze jedno, jak ją kochasz to pozwól jej się zabawiać.