Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ele-o-nora

poniżam męża i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość ele-o-nora

od jakiegoś czasu odkryłam, że poniżanie męża sprawia mi przyjemność i daje niezłe motyle w brzuchu, to ja decyduję kiedy, ile i jak długo i z jaką częstotliwością się kochamy. Najlepsze orgazmy osiągam jak on mnie pieści, a ja swą aktywność ograniczam do palca wskazującego. Lubię mu kazać lizać me stopki na klęczkach i te jego oczy, jak mu komunikuję, że zmieniłam zdanie i dziś nie włoży. Wiem, że zaraz pewnie spotka mnie fala krytki małolatów, ale chciałam się dowiedzieć, czy u innych par seksualność też ma taki wymiar?

U mnie taki rodzaj sexualności istniej choć przybiera zdecydowanie ostrzejsze formy

Gość pokorny1
witam, jak miło czytać że są Kobiety, które odnajdują przyjemność w poniżaniu mężów czy mężczyzn w ogóle. To bardzo prawidłowe traktowanie nas, które powinno się rozpowszechnić. Wszystko zależy od wychowania, Dziewczęta powinny dorastać w świadomości iż poniżanie płci męskiej jest nie tylko czymś prawidłowym ale i sprawiającym Kobiecie przyjemność

Gość Ojciec NN
do czasu Skarbie, do czasu

Gość kkkkkkkkkkl
MARNE PROWO

Jestem z nim juź kilka lat a on robi co ja chcę bo nie ma innego wyjscia ale przyjemnosci mu to nie sprawia. Mam wyrzuty czasem.

Gość pokorny1
Zazdroszczę temu poniżanemu ...

Gość Psychology989
To jak się zachowujesz w stosunku do swojego męża jest bardzo nieodpowiednie i moze z czasem przybrać formy sadomasochistyczne.I jeśki chodzi o Twoje pytanie ,czy w innych małzenstwach tez bliskość przybiera takie formy to musze Cię rozczarować,ale tylko nieliczni tak się zachowują.Nie jest to jednak żadnym zaburzenie. Ale moja rada dla Ciebie -Przestan tak dominować.

Gość pokorny1
a ja mam nadal inne zdanie ten dominowany mężczyzna musi po prostu zrozumieć jaką szansę daje mu mądra Żona

U mnie problem jest ten ze mąż jest o de mnie zależny i to całkowicie. Kiedy mnie zaniedbuje dopada mnie po jakimś czasie ogromna chęc na sex oralny. Wykorzystuję wtedy jego naug palenia papierosów, krótko mówiac jesli chce zapalić muśi mnie zaspokoić oralnie i to na stole. On na klęczkach. Wiem ze wtedy mąż czuje sie jak dzi...ka. Czy to może wpływać zle na jego psychike?

Gość pawertyjj
Ele-o-nora zapewne poniżasz go jak łykasz jego nasienie kiedy on chce i jesteś, obrabiana wielootworowo kiedy twój Pan tego zapragnie, więc z frustracji piszesz odwrotnie na forach :)

Gość pokorny1
odpowiadam na pytanie takie traktowanie męża jest według mnie właściwe i powinno dobrze działać na jego psychikę uważam iż od jego posłuszeństwa, a w konsekwencji od Pani zadowolenia powinny wynikać jego prawa do zapalenia papierosa, otrzymania posiłku itp

Gość pokorny1
Malgochapigula dobrze robisz zazdroszczę mu

Gość gość
Coś się kobiecie z lekka w łebku poje ... . Typ sadomasochistycznego szmatławca - niestety nieuleczalne - ten typ tak ma.

Gość gość
Też tak chce !!! :((

Gość studentresocjalizacja
Przeprowadzam badania na temat "Przemoc psychiczna w związkach partnerskich a dalsze życie ofiar". Jeśli jesteś osobą pełnoletnią i kiedykolwiek doświadczałeś/łaś przemocy psychicznej ze strony partnera, dziewczyny/chłopaka, żony/męża to wypełnij tą ankietę! Jeśli znasz osobę która doświadczyła przemocy psychicznej udostępnij jej ankietę! Pamiętaj, że przemoc psychiczna to również krytykowanie, szantażowanie czy agresja słowna. Potrwa to chwilę , zalezy mi również na opinii mężczyzn! http://profitest.pl/s/9273/uIdEuPmC3Y0y5ZYk