Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły M.

DO WSZYSTKICH POLEK !!

Polecane posty

Gość kora82
Jak jesteście przeciętni to powinniście sobie szukać przeciętnych kobiet i tyle. Czemu każy chce mieć piękność za dziewnyczne sam bedąc brzydkim. No chyba ze ma kase to co innego. Ja nie lece na kase ale puste panienki wlasnie tak robia. Mam meza Polaa jest wysoki prawie 2,00m i przystojny. Ja sama jestem wysoka mowią ze jestem ladna. I zdziwie Was to ja wiecej zarabiam z wzgledu na amoj zawod raczej zawsze tak bedzie jestem Inzynierem z uprawenieniami budolnymi wykonawczymi i projektowymi. Jakos mojego meza nie zamienilabym na zadnego Hiszpana czy co gorsz Szwaba.

Gość popierdoIony stawonóg
ruchalbym

Gość Zwykły M.
kora82 a co ty myślisz że te przeciętne to już nie mają wymagań hehe zdziwiłabyś się często zachowują się podobnie jak te napuszone księżniczki, heh zresztą one wcale pomimo tego że są przeciętne wcale się tak nie czują :p

Gość Zwykły M.
hehe DAMA to ładna kobieta z Ciebie właśnie u takich nie mam szans :P

Gość Ewka_z_forum22
Właśnie. Piękne kobiety tylko dla przystojniaków. I dobrze, że cię wyśmiała brzydalu pozbawiony życia . .

ja tez szans nei mam ale milo popatrzec

Gość Zwykły M.
hehe ale mnie nikt nie wyśmiał :) coś ci się pomyliło a ty taka piękna?

ewka jestes zwykla szmata. lepiej ci ??

Zwykły M.-Zyje w konkubinacie ładnych pare lat-mój facet nie wyróznia się w tłumie,nie chodzi do siłowni i na solarkę,bo gdyby to robił to wywaliłabym go na zbity pysk:-) Nigdy nie szukałam księcia z bajki,bo to tylko bajka,a zycie to życie,więc chłopie ogarnij się i głowa do góry,bo grunt to pozytywne myślenie:-)🖐️

Gość AndzelaSzela
Pozbawiony życia . lepiej schowaj się i nie startuj do żadnej. Wstręciuch.

Gość kora82
EE chyba zle szukasz. Znam dziewczyny przed 30 ulozone z a praca czesto z wlasnym miekszniem, ktore sa same. Najczescie one trafiaja na kompletnych nieudacznikow i szybko sie rozstaja. Faceci dzis sa mniej mescy niż kiedyś. Oczekuja od baby wiele w zamian dajac prawie nic. Jest duzo zardanych babek, a facec sie zwyczjnie ich boja bo sie okazuje ze tak naprawde to one sa bardzej zaradne niz faceci. A jak kobieta chce mieć dziecko to je poprostu rodzi a nie bierze dorosłe na głowę

zwykły przystojny to wg ciebie jaki ?

czemu uważasz autorze postu że nie maja szans przeciętni kolesie? właśnie maja.. nie wystarczy mieć ładną twarz czasem wystarczy charyzma i pozytywne podejście do życia a nie użalanie się nad tym :)

Gość AndzelaSzela
Nie wystarczy.

Gość Zwykły M.
Mądrze piszecie myślałem że większość będzie głupoty pisała ale macie racje w większości tylko zastanawiam się w takim razie że to może ja się obracam w jakimś innym towarzystwie. (DAMA koleś ma szczęście)

moze byc brzydki ale kasiasty chociaz moj facet nie jest kasiasty nalzy do przecietnych i z wyglady i z funduszami hmm

Gość Zwykły M.
Brunet z ciemnymi oczami 190cm proporcjonalne rysy twarzy wyrzeźbiony ładnie ubrany mający pieniądze porządny samochód itd. chyba to jest ideał każdej kobiety no może ewentualnie dla nie których zamiast bruneta to blondyn z niebieskimi heh

Gość AndzelaSzela
To lepiej zmień an lepszy model

Gość Zwykły M.
Jula6 - i co ty na to?

Gość rudenkaa23
W Polsce brunetów i to takich przystojnych to ze świeca szukać. Za to jakichś cyganów to pełno jeśli chodzi o brunetów.

Gość rudenkaa23
Znam właśnie takiego bruneta, ale jedyne co w nim fajne to właśnie to, że jest brunetem a tak to jest niski, grube nogi i głowę ma jakaś taką małpią (pochylone czoło). I się pytam dlaczego taki brzydal jest brunetem...

Gość kora82
Panie w naszym kraju piękne (większość) natomiast Panowie pożal sie boże tragedia. Czemu taka niesprawiedliwość jest. Jest to zdanie tez obcokrajowców.

Gość Zwykły M.
i dlatego wolicie obcokrajowców?

Gość Zwykły M.
kora82 jest to zdanie obcokrajowców ale też i większości polek hehe

Gość rudenkaa23
Tak, wolimy obcokrajowców.

Gość Zwykły M.
Jula6 zapomniałem wspomnieć że pachnący drogimi i ładnymi perfumami hehe

Gość kora82
Ja osobiście nie wolę. Znałam juzż swoja połówkę. Ale tak właśnie jest ze Polki wolą zagranicznych, którzy dbaja o siebie. Bo Polacy to zakompleksieni lysole w skarpetkach do sandałów i do tego lubiący sobie wypić. Blle

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
w kręgu moich znajomych znam jedną Polkę w związku z Portugalczykiem. I to ona jest znajomą znajomych, spotkałam ich jakieś trzy razy w życiu. Tak to same, zwyczajne pary polsko-polsko. Jakieś strasznie naciągane te wasze teorie.