Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły M.

DO WSZYSTKICH POLEK !!

Polecane posty

Gość Zwykły M.

Dlaczego nie dajecie szansy zwykłym przeciętnym facetom?

Gość reyazzzz
Co znaczy przeciętnym?

Gość Zwykły M.
Takim co mają małe siusiaki jak ja.

Gość Zwykły M.
Tzn. normalnym

Gość Zwykły M.
ja mam 17cm podszywie to nie jest chyba tak źle com

Gość poderwij sobie Dżaponkę
one lubia facet z małymi.

normalny tzn jaki? przecietnie urodziwy? brak zainteresowan? typowy domator?

Gość Przyszłytata
chcesz mieć dziecko?

Gość Zwykły M.
32 lata, prawiczek, średnia budowa, 170 cm, lekko łysieję ale prawie nie widać, zawodowe wykształcenie, jeżźdże wózkiem widłowym na magazynie, stała praca, mieszkanie komunalne, może wykupię kiedyś

Bo wolą przystojnych turków co nie łysieją. A jak się rozpocznie euro2012 to zobaczysz jak się będą uganiać za turystami (hiszpanami, włochami itp)

Gość już wszystko wiem
powiedz babie na dzień dobry, że nie chcesz ślubu i dzieci, obrażaj ją, daj w mordę od czasu do czasu, wyśmiewaj jej rodziców, ciągnij od niej kasę i czasami nie wracaj na noc - tacy mają u polskich dziewczyn największe powodzenie

Gość Zwykły M.
heheh ile podszywów a nie chcę mi się nika zabezpieczać no więc z zarobkami no to normalnie nie mam 10000 tys. na rękę z wyglądu 183 cm waga jakieś 86kg czyli lekka nadwaga oczy brązowe brunet chodzi o to że nie jestem jakimś przypakowanym opalonym modelem w sportowym samochodzie czy w limuzynie.

Gość Zwykły M.
A większość moich znajomych (koleżanek) albo z obcokrajowcami albo z polakami którzy coś osiągneli za granicą.

Gość reyazzzz
Co wy z tym Euro? I bez tego jest masa niechcianych ciąż i nie potrzeba Włocha czy Hiszpana by przespać się z obcym chłopem :D. U nas też sporo przystojniaków jest :D.

Gość reyazzzz
Zwykły M...w kiepskim towarzystwie się obracasz i tyle. Nas prawdę nie potrzeba mieś nawet 10tys/mies i obcego aklcentu by mieć fajną wartościową dziewczynę.

Gość Zwykły M.
Dzisiaj widziałem np. śliczną polkę z jakimś ciemnej karnacji chłopakiem i naprawdę koleś zwyczajny mówią polki że polacy się nie potrafią ubrać ale jakoś niektórzy z tych obcokrajowców tez nie za bardzo a mają jedne z ładniejszych polek jakie widziałem

Gość reyazzzz
Sorki za błędy ;)

Gość Zwykły M.
Sorry reyazzzz ale dla mnie to jest stara śpiewka że się to wszystko nie liczy tylko jak przyjdzie co do czego to później wychodzi prawda.

Gość bxc
ja tam jestem z takim wlasnie normalnym facetem :) zwykly facet a czuje sie przy nim wyjatkowa :) ehhhh jak ja go kocham :D

Gość reyazzzz
Wiesz, są tacy dla których się to liczy a dla innych nie. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Równie dobrze można powiedzieć że faceci nie lubią przeciętnych dziewczyn. Czyli takich, które nie rzucają się w oczy, nie chodzą po klubach i nie dają dupy na pierwszym spotkaniu. a jednak takie największe wzięcie mają. I nikt nie patrzy na ich inteligencję i wykonywany zawód.

Gość etewhwjh
Wydaję ci się, że go kochasz. Jak jakiś przystojniacha będzie do Ciebie zarywał to będziesz waliła uśmiechy i w końcu pójdziesz z takim.

Gość Zwykły M.
Ale większość facetów woli się właśnie ustatkować z tymi normalnymi bo wolą stabilność a nie latać po dyskotekach i szukać żonki czy się nie puszcza gdzieś każdy chce normalną rodzine stworzyć

Ja nie wiem o jakich kobietach Wy mówicie. Znam jedną dziewczynę, która spotykała się kiedyś z Turkiem. Cała reszta ma normalnych, przeciętnych facetów.

Gość Zwykły M.
up

Gość bxc
nie, nie wydaje mi sie :) zaczelismy byc razem jak mialam 15 lat, teraz mam 24 i nadal kocham tylko jego :) i mimo ze wiem ze piekny nie jest to dla mnie jest najprzystojniejszym facetem na swiecie. w jego ramionach czuje sie najbezpieczniej jak tylko mozna... nie polece za zadnym innym, ja nie z tych :)

Gość reyazzzz
Ja nie poszłam, choć okazji nie brakowało. Mam tez bardzo dobrego przyjaciela z Francji- przystojny, inteligentny, zawodowo wiele w życiu osiągnął. Mogli byśmy być razem, ale pozostaliśmy przyjaciółmi...Jestem stała w uczuciach i mało jest prawdopodobne by to się zmieniło, puki będzie mi się dobrze układać z partnerem.

Gość Zwykły M.
No to fajnie mają hehe ale napewno źle też nie wyglądają i jacyś przeciętni nie są

przestan narzekac, wyjdz do ludzi ! sama mam najzwyklejszego faceta pod sloncem, za to z przepieknym wnetrzem