Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły M.

DO WSZYSTKICH POLEK !!

Polecane posty

Gość bxc
Zwykly --> moj facet jest naprawde zwykly. jesli chodzi o wyglad - zadna z kolezanek mi go nie zazdrosci, a wg mnie jest przystojniakiem, ma brzuszek, nie przeszkadza mi to kocham go i dla mnie jest najwspanialszy

Gość Zwykły M.
heheh to jest ciekawe że na forum wszystkie mają zwykłych i chcą zwykłego przeciętnego a na żywo wybrzydzają i zachowują się jak księżniczki no nie wiem a ile macie lat jeśli mogę wiedzieć bo może to zależy od wieku.

Gość reyazzzz
Mój w tłumie wyróżnia się tylko kolczykami i tatuażem :). Jesteśmy se sobą 17 lat- to mój pierwszy i jak na razie jedyny facet. Nie wiem co w sobie ma, ale nie wyobrażam sobie siebie z kimś innym. Kolegów, przyjaciół mam, ale na nic więcej z nikim innym nie mam ochoty. Zarabia przeciętnie.

Gość bxc
ja mam 24, a jestem z nim 9. w realu nie zachowuje sie jak ksiezniczka, w realu jestem zachwycona tylko moim J. :) na zadnego innego nawet nie zwracam uwagi, niewazne czy pikeny czy bogaty, inni mnie nie interesuja :)

Gość Zwykły M.
Ciekawy jestem czy z wiekiem to wszystko się zmienia bo skoro np. dziewczyna do 30 wybrzydza i każdego albo spławia albo po kilku miesiącach zmienia bo stwierdza że jeszcze znajdzie tego jedynego to to nie jest tak że w końcu napatoczy się koleś jakiś całkiem nie w jej typie i po prostu z braku laku z nim jest?

Gość reyazzzz
Powiem ci, że rzeczywiście zwracałam kiedyś uwagę na typowych przystojniaków. ale albo miałam pecha, albo Bóg obdarowywał ich urodą,. bo rozumu brakło :D. Co mi się spodobało w moim facecie...cóż...miał cholernie zgrabny tyłek :). I nadal ma :). Fajnie mi się z nim rozmawiało i jako jeden z niewielu, nie leciał zaraz do mnie z jęzorem i łapami. To mi się spodobało. Ci przystojni zaś uważali, że każda na nich leci i ma na nich ochotę i zaraz się kleili. A ja nie chciałam wypicowanego bubka, bo mimo że zgrabna i sexy, do łatwych nie należałam i nie należę. Miałam w tedy 15 lat.

Gość reyazzzz
Nie wiem czemu dziewczyny są z kimś kto im się nie podoba...Nie mam doświadczenia w tej kwestii :). Ja nie mogła bym być z kimś dla kasy, czy z "musu" jak się to mówi.

ja mam 23 i fakt wyglad mnie interesowal, przebieralam i wybieralam, w koncu doszlam do wniosku ze z ladnej miski sie nie najem wiec obralam inna taktyke, szukalam kogos z zainteresowaniami podobnymi do moich no i przy okazji czekalam na te przyslowiowe motylki w brzuchu facet znalazl mnie sam, jego glos ( spiewa ) jego spojzenie i usmiech - no wiedzialam juz ze bedziemy razem ;) nie interesowalo mnie to ze gdy go poznalam mial 105 kg - ze w wieku 24 lat tracil wlosy - to byl i jest facet moich marzen, taki z ktorym kazdy dzien jest wyjatkowy, typowy romantyk

Gość Zwykły M.
Ci przystojni zawsze mają co chcą bo większości się podobają a o dziwo dziewczyny zdaje mi się bardziej patrzą na wygląd niż faceci bo często dziewczyna twarzą może nadrobić małe piersi czy też nie załadny tyłek albo na odwrót, ale u faceta to nie wszystko ma byś cacy 190cm proporcjonalne rysy twarzy wyrzeźbiony ładnie ubrany mający pieniądze pożądny samochód itd. kobieta tego wszystkiego nie musi mieć.

Gość Ewka_z_forum22
Ja to bym chciała jakiegoś przystojnego hiszpana. Tu w Polsce to sami nudziarze, co drugi łysieję... ogółem brzydota.

Gość Zwykły M.
hehe Ewka nie jesteś pierwsza i nie jedyna większość moich znajomych koleżanek z Hiszpanami z anglikami z Niemcami, i całą resztą część już wyjechała do nich do kraju cześć jeszcze się dokształca albo załatwia jakieś swoje sprawy ale już w planach są wyjazdy ostatnio moja koleżanka się chwaliła jaki to jej francuz fajny i stać go na wszystko bo w Polsce to trzeba odkładać itd.

Gość reyazzzz
Facet powinien być zadbany, inteligentny, z poczuciem humoru...Musi wiedzieć czego chce od życia, swojej partnerki i oczywiście pracować ale wcale nie koniecznie na Bóg wie jakim stanowisku i Bóg wie za jak wielką kasę. Oczywiście są dziewczyny, kobiety, które w planie jakiejkolwiek pracy nie mają, tylko salony kosmetyczne, sklepy i spa. Takie na pewno szukają sponsora i patrzą na facetów dość powierzchownie.

Gość Zwykły M.
rayezzz a czy uważasz że taki zwykły facet powinien wymagać żeby kobieta była zadbana i ładna?

Gość Zwykły M.
Nie mogę pojąć co to się dzieje w dzisiejszych czasach może zawsze tak było ale tylu teraz singli z resztą singielek też ale to chyba przez ich wybredność przy doborze partenra

Gość reyazzzz
Ciekawe tylko, czy wybierają tych obcokrajowców ze względu na pieniądze, czy po prostu im się spodobali...Mam koleżankę, która ma za męża obcokrajowca. Ona skończyła właśnie studia, on rok wcześniej. Mieszkają w Polsce i pracują na "przeciętnych" stanowiskach. Dużo nie zarabiają...Więc może to nie zawsze jest kwestią materialną.

Gość Zwykły M.
reyazzzz może obcokrajowcy im się kojarzą z czymś lepszym innym może przez to czują się lepsze nie wiem sam

Gość Zwykły M.
Mi się zdaje że bardziej na wygląd jak większość kobiet

ja jestem z portugalczykiem, tym przecietnym z zainteresowaniami, dusza romantyka i tak uwazam ze jest lepszy bo takiego polaka z takim wnetrzem to ja jeszcze nie spotkalam

Gość reyazzzz
Uważam, że każda kobieta powinna być zadbana. Nie mówię tu o tapecie, tipsach i pasemkach blond...Ale nałożenie kremu nawilżającego na noc, pomalowanie oczu czy depilacja nóg, antyperspirant, to mało kosztowny i czasochłonny sposób "dbania" o siebie. Więc tak, przeciętny facet ma prawo i nawet powinien tego oczekiwać. Nawet jak mój facet wyjeżdżał w delegacje, nie było dnia żebym nie wydepilowała nóg, czy nie nosiła ładnej bielizny...dla siebie, nie dla Niego czy kogoś innego.

Gość vvvvvvvvvv
Właśnie tak to jest z tym kojarzeniem co do obcokrajowców z zachodu.

Gość Zwykły M.
hehe no wiadomo polak blee jak to każda mówi jak nie wnętrze to wygląd jak nie wygląd to brak kasy jak nie brak kasy to brak gustu i beznadziejnie ubrani i tylko każda narzeka ale fakt faktem że polki są bardzo ładne można sobie wmawiać różne rzeczy że są łatwe głupie i nie wiadomo co jeszcze ale urody im odmówić nie można.

Gość reyazzzz
A mi się zdaje , że i u nas są romantyczni faceci ;). Stereotypy pewne istnieją i nie wzięły się znikąd. Ale to nie znaczy, że fajnych facetów u nas nie ma :).

Dlaczego nie dajecie szansy zwykłym przeciętnym facetom? Pewnie się nie raz przejechał.. I WSZYSTKIE babki wrzuca do jednego worka🖐️

Gość Zwykły M.
Ja nie mówię że u nas nie ma tylko że to polega na tym że taki przystojny przebiera ile się da w dziewczynach i one chcą tego i same zaczepiają takich zwykły przeciętny czy brzydki nie ma nic bo albo go od razu oleją albo będą robiły z takiego idiotę.

nie, nie o to chodzi, nie mowie ze polak jest blee, gdyby sie trafil polak o takich zainteresowaniach i taki ktory wie jak zadbac o kobiete ( w sensie czasem wyreczyc i cos ugotowac, pomoc posprzatac i darzyc szacunkiem, kochac calym sercem) to czemu by nie, mi sie trafil akurat portugalczyk ktorego zreszta bardzo kocham i uwiez mi ze w zyciu bym nie pomyslala ze zwiaze sie z obcokrajowcem Ty pewnie tez znajdziesz swoje szczescie

Gość Pozbawionyżycia .
Kiedyś zależało mi na takiej dziewczynie. Przełamałem się i w końcu zagadałem, ona niby mnie trochę posłuchała (ja jako tako speszony) a ona mnie wyśmiała i powiedziała, że nie mam szans bo za brzydki jestem. Na drugi dzień chciał znowu zagadać, jakoś powalczyć i zauważyłem jak szedł koleś (chyba jej chłopak, nie znałem go) i przechodząc obok niej złapał ją za tyłek a ona się uśmiechnęła ( w ogóle same uśmiechy waliła) i jakoś sobie gadali. Oczywiście był ode mnie lepszy pod względem wyglądu. Odpuściłem sobie ją... dosłownie. Wolę lepiej już nie startować do żadnej.

Gość Zwykły M.
Tu nie chodzi o to czy ktoś się na kimś zawiódł czy nie tylko o to że w pewnym wieku przychodzi pewna refleksja facet też chce kogoś poznać mieć kogoś bo stwierdza że to jest ten czas brakuje mu kogoś a tu nagle wielki policzek w twarz bo okazuje się że większość dziewczyn jest inna niż się kreuje.

Gość Zwykły M.
up

Gość Zwykły M.
DAMA to twoje zdjęcie w stopce ?