Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły M.

DO WSZYSTKICH POLEK !!

Polecane posty

Gość Zwykły M.
hehehe wszystkie tak samo mówią skarpetki do sandałów i brzuch piwny a i jeszcze że łysiejący i nie myjący zębów

Gość rudenkaa23
Zgadza się, łysole... co drugi to jak ma 20-ileś lat to albo łysieje albo ma zakola... okropność. Chodzi o polaków.

Gość Zwykły M.
rudenkaaa23 a jak to jest że polki są takie ładne to kwestia genów? rysów twarzy czy może kosmetyków? bo przecież naród ten sam polaków rodzą piękne matki polki rysy twarzy słowiańskie także jak to wytłumaczysz bo zawsze można zgonić na kosmetyki heh :P

Gość Zwykły M.
rudenkaa23 ty też masz obcokrajowca?

Gość rudenkaa23
Nie ja mam rumuna czyli przystojnego bruneta nie ważne że go poznałam w barakach jak poszłam się wysrać w krzaki a on zapioł mnie od tylca najważniejsze że jest przystojnym brunetem i ma długie czarne kręcone zęby

Gość rudenkaa23
Podszyw. Ale rumun i tak pewnie lepszy od łysiejącego polaka. A co do tego czy miałam obcokrajowca to nie miałam.

Gość Zwykły M.
Ale nie każdy obcokrajowiec jest przystojny mi się zdaje że o kase też chodzi i to w dużym stopniu.

Gość rudenkaa23
Też, ale jak już szukać to przystojnych obcokrajowców. A takich jest więcej niż przystojnych polaków.

Gość AgaZMiasta
No teraz polaki dwudziestolatki łysieją albo mają zakola. I jak tu znaleźć porządnego przystojniaka...

Gość Zwykły M.
To teraz każda za granice wyjedzie żeby szukać męża heheh

Gość Pan polczyn
Wyjadą szukać męża a potem będą robiły jako dziwki w burdelach za granicą albo będą kwasem po ryju lane za to że są nie posłuszne

Gość GrubaśnyAdaśkoXD
Aż dziw bierze, że w Polsce jest 38 mln mieszkańców (może mnie, może więcej). Po takich postach co tu są to powinno być o wiele mniej, tyle co w norwegii.

Gość Pan polczyn
tyle będzie jak polczyny wyjadą się sprzedawać ciapaką i innym za garść miedzików ale czego się nie robi dla czarnego siura hahah

Gość lena 89
14:53 rudenkaa23 Znam właśnie takiego bruneta, ale jedyne co w nim fajne to właśnie to, że jest brunetem a tak to jest niski, grube nogi i głowę ma jakaś taką małpią (pochylone czoło). I się pytam dlaczego taki brzydal jest brunetem... Dokładnie mam to samo. Też znam, ale tylko z widzenia takiego. Nie chciałabym, żeby takie coś do mnie zagadało.

Gość kapećfirmykapeć
Ta, i pewnie sobie myślisz dlaczego jakiś wysoki przystojny szatyn nie może być tym brunetem tylko tamten brzydal....

Gość siurakles
s