Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa centauri

coś o męskiej psychice - pytanie

Polecane posty

zwłaszcza z nową maturą TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM, horror

Gość cholerka to mi umknelo
zwłaszcza z nową maturą TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM, horror e tam wystarczy wkleic sie w klucz podobno :classic_cool:

coś się obawiam że dzisiaj to miałbym problem nie tylko z maturą ale i z prawem jazdy :) ...muszę uważać na punkty :) wydaje mi się że obecna koncepcja edukacji zaniechała systematycznej wiedzy na rzecz nauczania rozumienia problemów ...i tak się pogubiła że ani nie uczy młodzieży nabywania systematycznej wiedzy ani nie uczy kreatywnego myślenia ...

żonaty- przepraszam za pytanie wprost, ale ile lat masz stażu małżeńskiego?

Gość do kazdego zameczka
czy kłodeczki jest kluczyk tak do maturki tak i do mężczyznof wystarczy zeby jak to sie ładnie mówi, trafił swój na swoja ? no moze z ta maturka odrobine trudniej ale to chyba wazne czy sie potrafi zdać ten pierwszy egzamin dojrzałości przynajmniej tyle w niej dobrego, ze gamonie czesciej oblewaja :P

Naiwna matury nie należy zrozumieć maturę należy zdać;) Natomiast co do spostrzeżenia żonatego.. Być może w praktyce tak to wygląda jak napisałeś, choć ponoć reforma szkolnictwa miała na celu wprowadzić do edukacji właśnie kreatywność jak też zmusić młode pokolenie do myślenia, a nie odklepywania formułek i dat.. No ale jak to zwykle bywa.Założenia są szczytne, natomiast z ich realizacją już gorzej:)

ja nawet nie pamiętam wszystkich ocen z matury... kiedy to było....

stażu mam 27 lat :) ...i żyje :) i jest to drugie małżeństwo, pierwsze przetrwało jedynie 1,5 - roku rozłąka w związku nie jest wskazana a korespondencyjne małżeństwa są bez sensu :)

co do założeń reformy szkolnictwa ... jakie by nie były powinny się opierać na realiach, w sumie jest kilka teorii pedagogicznych istniejących od XIX wieku które były doskonałe a ich założenia praktycznie się nie zestarzały...i co ? ...były realizowane krótko, jako enklawy i padały gdy kończyła się kasa albo umierali poświęcający się im ludzie...

wow, podziwiam, 27 to ja lat kończę w tym roku... czapki z głów!

...nie wiem czy nie poddaje się jakiejś spiskowej teorii, ale zaczynam odnosić wrażenie że władzom zależy aby szkoły przekształciły się w fabryki gwoździ, bo stadem ludzi nierozgarniętych, o mało rozwiniętych potrzebach poznawczych łatwiej się steruje :) ...szkoda tylko ze jeszcze kiepsko jest rozwinięty system wyłapywania prawdziwie zdolnych jednostek, przydatnych do rozwoju potencjału naukowego i gospodarczego kraju ...

a tej drugiej zawsze byłeś wierny? nie skorciło Cię nigdy?

Gość urwałes sie z choinki
.szkoda tylko ze jeszcze kiepsko jest rozwinięty system wyłapywania prawdziwie zdolnych jednostek, przydatnych do rozwoju potencjału naukowego i gospodarczego kraju ... zasobów ludzkich Ci pod dostatkiem, mgr jak psow tylko pracy jakby mniej Tobie sie epoki pomylily :)

wiesz nie jestem z kamienia i inne kobiety pociągają, ale wszystko ma swoje granice, jakoś nie zdobyłbym się na zdradę, ...może dlatego że pierwsze się skończyło z tego powodu że żona nie wytrzymała rozłąki i wiem czym się to je ...

Gość jakby odwrotnie
moze da Cie sie to przeczytac ze zrozumieniem :)

Gość pseudonim>
widze, ze klub babochlopow sie powieksza gizmo, polecam ci nastepujace nicki na forum: kadarka bialyje rozy zuzanna amelia te kobity nigdy nie znajda mezow :D

Gość pseudonim>
wiem , kadarka :D

Gość plotkarki juz po obiadku
:)

Gość przed obiadkiem
Zuzanna jest po 40 🖐️

Gość a ile lat ma predi?
jw